Локо (Пловдив) е опитали да направи трансферен удар през зимата, като върне под наем в Първа лига Радослав Цонев (вдясно на снимката), научи „Меридиан Мач“. Халфът играе за италианския Лече, но „черно-белите“ са питали при какви условия могат да го вземат под наем. По същата схема преди време съгражданите им от Ботев взеха под наем Антонио Вутов, който направи фурор при „жълто-черните“ и имаше сериозен принос за спечелването на Купата на България, но след това предпочете да се върне в родния си Левски. Локо има нужда от нови попълнения, след като треньорът Бруно Акрапович се раздели с някои от основните футболисти на тима, сред които Дани Кики, Пауло Серджо и Дино Мартинович.

Много е малка обаче вероятността Ради Цонев да се върне в Първа лига през пролетта. Халфът е ключов футболист за своя Лече, който в момента е на първо място в една от групите на Серия С. Българинът има 12 мача и 2 гола през сезона до момента, като се ползва с пълното доверие на треньора Фабио Ливерани. Почти сигурно Лече ще се завърне в Серия Б през следващия сезон и Цонев трудно ще се реши да си тръгне от отбора точно сега. Известно е, че брат му — Борислав, е футболист на Берое.

23 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Е все пак Крушарски няма възможностите на Делян

    • 2
      7

      благодаря! честито и на хората от другите населени места

  2. 5
    7

    До 555 – Приятелю, благодаря ти за отговора…все се каня да спра да му обръщам внимание, и мисля че този път ще успея. Колкото за двата празника Коледа и Рождество Христово моля да не ги бъркаш, защото нямат нищо общо.Коледа е езически празник, който е свързан със зимното слънце стоене! Това коледуване с коледарите също няма нищо общо с Християнството.Чул ли си някой свещеник да поздравява с честита коледа?Няма проблем да влезнеш в някоя църква и да попиташ попа за двата празника, мисля че няма да сбъркаш! За жалост двата празника са омешени и в нашето ортодоксално християнство има много езически обичаи и традиции.Нека не забравяме, че сме били езичници, които насила са били покръстени, и съм на мнение, че все още си го носим в себе си този езически дух.
    Моля не бъркайте двата празника – нямат нищо общо по между си!!!
    Който се чувства християнин да празнува Рождество, който не вярва да хваща сурвачката:)

    • 3
      3

      Само дето се чудя за комплекса ми
      христианска или езическа придобивка да го нарека.
      И тъй като не мога да реша
      хващам на крюшо оная работа
      и се старая да и давам правилен наклон
      😀

  3. 3
    12

    Тошко ефенди, коледа е езически празник, който се тачи от безверници, като теб!
    Нищо не може да те спре да си покажеш мръсния, дивашки манталитет, малоумник!
    Ти си нарицателно не на ботевист, а на жълтур т.е див селянин.Какъв Исус, какъв Господ, бе кретен, след като ми говориш тук, че коледа бил : “неутрален поздрав” хаха, помак! Колкото до това, къде ще отида, ще отреди Господ! Ти не можеш да ме съдиш, защото си един прост мияч на чинии в долнопробна лондонска кръчма, където се събират подобни тиквочи, като теб ефенди! За луцифер и ада тръгнал да ми говори, палячо с поведение на свиня, незачитащ християнските празници. Били посетили изоставени деца и това ги правело християни…ми няма такава проста, дебела и куха кратуна, защото и мюсюлманите дават милостиня, ефенди! Първо трябва на себе си да си обясниш значението на думата християнин, но как да се случи, като в микроскопичното ти папагалско мозъче не протича никакъв мисловен процес.Неуважаема, дебилна свиня, недей да богохулстваш и светотатстваш! Недей и да съдиш, защото от поста ти лъха простотия, злоба и животинска природа.Господ не гледа на лице, а на сърце, помак, така че кой мрази, и кой обича Господ ти не можеш да кажеш, нерез!Излишно е да четеш за Христос, и в какво се изразява жертвата му на кръста…прекалено е сложно за тиквеници като теб! Всеки, който ти прочете поста, ще разбере, че ти си трагичен случай…един патологичен простак!

    • 11

      Приятелю само да ти кажа , че Коледа е семеен празник който се почита от християните !За Тошко си прав мизерник от класа подобен на ЛОШО КУЧЕ.Но искам да ти кажа, че ти ако си истински християнин не от онези, който само да думи го казват, ще разбереш, че в поста който си побликувал няма нищо християнско и свято !И само да ти кажа, че цигани,селяни,помаци и каквито искаш ги наричай всички сме хора така както си се родил българин така си и можел да се родиш циганин.Това какъв живот ще живееш си е лично твой избор.Така както ти си избрал Локо , а аз Ботев.Просто недей падай до нивото на този Тошко не си струва всичките нерви ! И за край няма срамна работа има слаб характер 🙂 Весели празници

    • Това което твърдиш малко ми се струва…”Рождество Христово, наричано също Коледа или Божич, което празнуваме днес, е един от най-големите църковни празници в християнския свят.

      На него християните честват рождението на Сина Божий Иисус Христос. Според Евангелието от Лука това станало в град Витлеем, провинция Юдея. Празникът се отбелязва на 25 декември и като официален празник с решение на 9-то Народно събрание .”

  4. 8
    3

    Очаквайте следващата шокираща новина: Локо се опитва да отмъкне Неймар от ПСЖ, но за сега е титуляр за тима си и най-вероятно трансфера ще пропадне…

  5. 15
    7

    Поредната феноменална новина за Пловдивският Любимец! Коматево задръстено от линейки! Жалтити са в шок! Няма разпад, има трансфери! Аллах е с нас! С помощта на Всевишния ще доведа още много такива дето да порят жалти тратки!

  6. 10
    14

    Тошко, коледа може да празнувате вие жълтурите, дето не знаете в кой бог вярвате.Ние празнуваме Рождество Христово! Даже и на най-светлите празници демонстрираш малоумието си! Няма друг такъв тиквеник, като теб! Радвайте се на този мач, защото само това ви остава, но няма да е далеч времето, когато пак ще излизате на Лаута с памперси, щото аз помня, когато момчето с лице на гъз се посра и не вкара дузпата на Лаута!

    • 22
      4

      Весела Коледа е неутрален поздрав, с който искам да поздравя и тези които празнуват Банго Васил, демек тебе и умствено сакатите ти съратници.

      Християни са тези, които тези дни занесоха дарения на деца в нужда.

      Но понеже се преструваш на християнин, Ремзи, нека ти кажа какво ще ти се случи в момента, в който лилавата ти, алкохолизирана душа напусне вмириасното на чесън и метил тяло.

      Ще отидеш ти пред Райските двери и ще вика: Господи, Господи, бъди милостив, аз съм Ремзи от Шекера, цял живот лошо не съм правил Господи (онея сто кила медна жица не ги броимм), даже често споменавах Христос!
      И Господ тогава ше каже: Иисусе, сине, имаш ли какво да кажеш?
      А Иисус ше ще погледне гнусливо и ще каже: Азъ Не Познавамъ Този Мангалъ!
      И Господ ше каже: И ТУКА ЛИ ЛЪЖЕШ БЕ МАМАТИДЕЙБА ЦИГАНСКА!!! Заминавай надолу, Луцифер да ти пръсне халката с 50 сантиметровия дяволски хуй, бахти досадните лъжливи цигани, КУРЗАВАС МАМАВИДЕБА!!

      И тогава Ремзи, ти ще разбереш че сме ти казали Истината, когато сме твърдели че Господ мрази циганите, чернобелите отрепки не са угодни Нему и ше съжалиш че си се родил чернобял мангал, но за жалост ще бъде твърде късно.

      • 8
        4

        Тодоре, моля те не богохулствай на този светъл християнски празник.

    • 2
      2

      Вярно,вие гейовете имате друг празник,христяните празнуват християнските празници,останалите празнуват рамазан!!!

  7. 14
    7

    Локо Пд опитали да върне халф от Италия, ахахахахахахахах, когато баща им бил майка и са обадил на дядото.

    Опитали да върне, ама ги ебали у гъз. Съдба.

    В момента по Диема Спорт дават един много хубав мач приятели, цъкнете си и гледайте.

    Весела Коледа на всички!

  8. 11
    2

    Локо (Пловдив) е опитали да направи трансферен удар … журналиста или е учил до трети клас или е бил надрусан докато пише статията!!!

  9. 5
    16

    Ами селекцията ни ще е от такива футболисти – под наем или свободни агенти, които не са играли от 2г.
    Не се заблуждавайте…нищо качествено няма да дойде при този комик.
    Дано поне Бирсент и Бранимир дойдат, поне са начи момчета.

    • 9
      4

      Келеш днес е Свят ден престани с тези раздори не говори добре за теб тази отрицателна енергия ай де Весели празници

  10. 18
    4

    От смях ли? Ти прочете ли докрай статията?

  11. 6
    20

    Няколко линейки с бясна скорост отпрашиха към родопската яка.

    • 6
      2

      И на това му казваш трансфер?Или те е е*бал луд,или на луд гащите носиш!Ега си тъпотията!!

Коментарите са затворени