Ветераните на Локомотив Пловдив спечелиха празничния турнир, който бе организиран в Царско село. По пътя към титлата Здравко Лазаров и компания помляха Левски с 6:1, а на финала се наложиха над Бистрешките тигри с 3:2, предаде човек на PlovdivDerby.com.

След турнира организаторите направиха и банкет, на който ветераните на смърфовете отново бяха на топ ниво. За съжаление по време на радостта в съблекалнята на тима капитанът Краси Димитров изпусна трофея и го счупи, с което си навлече освиркванията на своите съотборници. Той получи и официална забележка от треньорското трио Пеев – Юмерски – Саламанов, научи още PlovdivDerby.com.

25 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    5

    ТЯХНАТА КУПА ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАШТА ЖЪЛТИ ЦИГАНИ НЕ Е ПОДАРЕНА….ТРЯБВА ДА ВИ Е СРАМ,ЧЕ СТЕ САТЕЛИТ НА ЛУДОГОРЕЦ И СЛАВИЯ МИШКИ ЖЪЛТИ!!!

    • Хаххахаха На Локо Кюстендил е най-купената купа в историята на футбола. Шефа на мафията Жоро Илиев организира единственната купа в историята на Локо!

  2. 17
    11

    Даже и една купа не могат да вдигнат като хората мангалите. Ама така е,нямат навици. И онази купената докато я вдигнат и и се порадват им я взеха и занесаха в Кюстендил.

    • 5
      3

      Поредния неграмотен жълт пубер коментира за ветерани и хора които до
      скоро радваха футболен Пловдив и са спечелили толкова купи,титли и медали като футболисти колкото Ботев и Локо взети заедно. Виж си правописа и като го гледам май не си гледал нито един от тях но си седнал да пишеш простотии.

  3. 11
    15

    Тодор the great,Ах колко жалко е да си канар(мияч,простак,отрепка,Лондонска мечта), пациент на Д-Р Психиатър,да ти е промит мозъка от изпаренията на миялната машина,да си бършеш сополите с ръкава, живота ти да бъде осмислен след като напсуваш ЛОКОТО,да мирешеш на оборска тор,и бълхи да те хапят по врата,и да казваш,това съм аз,това е моя дом, кравата ми е най-добрата приятелка,Тодоре,просташко.

  4. 17
    11

    Как да нямат шампионска купа мангалите. Имат, който не вярва да отиди на гости на Емо Наков да я види в хола му:)

    • 3
      7

      То по времето на тая ни ебяха по път и над път

  5. 14
    9

    Тодоре,Рачо,Хасане,какво целите,и какво желаете да постигнете,от всеки ваш пост,лъха злоба и омраза,Вие Пловдивчани ли сте?Ако ДА вие сте СРАМ за Пловдив.

    • 8
      2

      Рачо,ти би ли прочел постовете си,на жена ти,на Майка ти,на децата и снахата?

      • 4
        7

        Прочети Всичко, примерно,ПУДАЕБАВАШТАМАМАЛОКОМОТИВОЦИГАНСКА,и всичко останало,на най-близките си хора.

        • 9
          9

          Майка ти от сперма в устата, вода не пие курвата жълта

  6. 13
    12

    Братя Цигани, лайняхи, копанари, гагаузи, калайджии, бургуджии, катунари, бакърджии и гейове, изпращаме по най-добрия начин една тежка година за нашият велик, Правоверен-Ислямски клуб Локомотив! Изпращаме я с Купа! Истинска Купа, спечелена от истински Правоверни локомотивци, не кат на жалтити! След като разкрих и изгоних еничара Мартин Камбуроглу, доказах на всички, че съм бил прав и, че без него Локомотив е способен да печели купи! Саде Локо! Аллах акбар! На Банго Васил ще има коч-курбан на Лаута, чакам ви всички! Специално заради вас ще се върна от Аржентина! Ваш помак от Говедарци – Хасан Клошарски!

    • 5
      4

      Чакай ни ААсане,чЕкай ни,Ама много внимаЙ А не И дочакааш,оти дочааш ли ни жална ти майка Асановска

    • 2
      4

      Обръщение от Хасан към братята си, Хасанчо ти всяка вечер делиш колибата с тях бе,защо ги търсиш във форума,кажи им го бе мангал като си лягате,осем мангала в една кочина.

  7. 10
    10

    Упите остават записани в историята!
    Останалото е само тенекия!
    Това за кретените в жълто! Само те се радват на тенекиите като циганин на джилязу!

    • 6
      8

      Yes My Friend, very good,ама много Very good.Кажи им го My friend.Жълтъка да го знае.

  8. 14
    11

    Андрей,ти мислиш ли да напишеш нещо,непредразполагощо към подигравка с ЛОКОМОТИВ,учи се Андрей,учи се от твойте предшественици,не бъди слуга.

    • 10
      13

      Например, какво би написал ти,нещо което да не разсмива публиката,след като такъв цирк няма никъде другаде?А?

      • 9
        7

        Такъв цирк имаше РАЧО,и ние всички го гледахме,но когато ние го гледахме,вие ревяхте,аз съм добронамерен човек,за мен хорското нещастасние,не е мое щастие,но такива като теб настройват хората негативнато,те учат подрастващите на умраза,о к на умраза,но към кого,РАЧО?

      • 4
        7

        Рачо Палячо,Аз за разлика от Тошо Миячо имам свободно време само в края на седмицата,или както казват французите,Hafta Sonu,и понеже Тодор The best,Тодор The first,Тодор the Най-великия,явно е сериозно възпрепятстван,ти би ли отговорил на един въпрос?От къде и как успяхте да акумулирате толкова много злоба и умраза към черно бялата общност, Д-Р Рачо?

        • 3
          3

          Обещавам че съвсем скоро ще ви покажа ваши “добронамерени “постове относно Ботев. Съвсем скоро! Хубаво е да четете и вашите си бисери.

  9. 24
    17

    Не им върви на чернобелите с тея купи и това си е.
    Оная от 2004та им я прибра Емо Наков, тая па я счупиха, изобщо, чернобял отбор и купа не е добра комбинация…:)

    • 13
      15

      Тодоре,в един момент си помислих,че си вземаш лекарствата редовно,но както усещам Тодоре все още изпускаш въздух,лошо Тодоре.

Коментарите са затворени