Тъжна вест покоси фенския Сектор “Б” на Левски. Вчера един от най-емблематичните привърженици на “сините” е починал на едва 48-годишна възраст.  Николай Нинов бе познат сред запалянковците с прозвището Тубата и през годините бе един от най-активните в Сектор “Б”. “Сините” завършват годината без допуснат гол у дома през настоящия сезон в Първа лига Именно Тубата бе “гробокопачът” на ЦСКА в шествието на Левски миналата година.

 

Фен на Левски пише: “Едно от нещата, които съм усещал като най-дефицитни в левскарската общност през последните години, е солидарността. Именно заради това вътрешно усещане се получават всякакви глупави и абсурдни конфликти, когато има нещо толкова голямо като Левски, което ни обединява.
Солидарността е чувство, чиято липса ще се усеща още повече със загубата на Тубата. За мен това е човекът, който не само символизираше тази дума сред нас, но и я изпълваше със съдържание. Неговото всичко беше Левски и свободата, неговото семейство бяха левскарите.
Един от незабравимите и щастливи за мен моменти беше лятото, когато грееше, празнувайки половинвековния си юбилей с левскари.
Сбогом Туби, ще липсваш!”

2 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    3

    Миналата година празнувал половинвековния си юбилей с левскари ,
    тази година умрялна 48 ?!?

    Нещо аритметиката не излиза.
    Все пак, Бог да го прости човека.

Коментарите са затворени