Журналистите в град Латина имали абсолютно същите проблеми, които имаме и ние, когато се запознали с Бенедето Манчини. Репортер на PlovdivDerby.com проведе няколко разговора с журналисти от интернет издания от град Латина, в които стана ясно, че колегите знаят за бизнесмена същото, което знаме и ние: Че е роден в Рим и че има бизнес в България.

Един от колегите, с който говорихме, заявява: Мнението ми за този човек е много негативно. Миналата година отборът на Латина бе в Серия Б. Той дойде да спасява клуба. Изрече толкова много думи, но не направи абсолютно нищо. Никакви конкретни действия от това, което наговори. Тимът се срути, фалира. Можете да намерите всичко в местните сайтове. Цялата история е описана. През януари най-добрите играчи бяха разпродадени, стигна се до фалит, след това и до търг. Когато от Латина търсим информация за него, всеки казва: Не!

Иначе колегите разкриват и факти, които вече се знаят: Че Бенедето купува потъналия в дългове Латина, след това го фалира и прави опит да го откупи на търг от местния трибунал, но след като не плаща изисканата сума, Латина остава без собственик. Иначе Бенедето първоначално купува клуба от Паскуале Маета и Антонио Априле (на снимката). Колегите в Италия веднага проявиха интерес към новината, че сеньор Манчини иска да купи нов клуб. По техни изчисления това е трети клуб, към който той проявява мераци. Те споделиха и с нас, след като ги попитахме, че Бенедето не усвоява някакви земи или имоти, които са собственост на бившия му клуб.

PlovdivDerby.com се свърза и с българи, който работят в Италия и имат контакти във футболните среди. Те също споделиха нас подобни мнения, но към момента предпочитат имената им да не бъдат замесвани.

Припомняме ви, че днес PlovdivDerby.com ще излъчи НА ЖИВО пресконференцията на Бенедето Манчини!

 

8 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    3

    Новият спонсор на Локу ще е от ИНДИЯ,
    ето вижте във видеото как идва на бял кон (краден) в махалата във Мумбай,
    „сичкуту братя индийци ще краде коне,каруци,кабели да има за Локу.
    Да правиме Локу шампиони.“
    https://www.youtube.com/watch?v=nySO0pKGv8Q

  2. 5
    2

    А статия за “собственика” на БотевЪ, кога?!

  3. 8
    5

    Те неска в бистрица така щте ви разхлабят че свят ще ви се завие

  4. 10
    18

    Сбъркал е адресът,нека да опита в Коматево или Сопот-там имат опит с италианци,пък и ще им подхожда на селските мераци да ги клати всеки,които си плаща!

    • 16
      7

      Ама и ний имъми опит с италянци Мюмюнчо, Морини ни го напори аку ни помниш!?

      • 8
        10

        Тъкмо са им разхлабени трътките от аналния заевовател Караибрахим!

Коментарите са затворени