Представител на Фенклуба на Локомотив Пловдив днес гостува в редакцията на PlovdivDerby.com за да получи право на отговор на обвиненията, които представителят на агитката на ЦСКА Росен Петров отправи от ефира на Нова Телевизия и при гостуването си в студиото на Лайвспорт. Борис Добрев говори за обвиненията отправени от Петров, за пресконференцията, която дадоха от прокуратурата и МВР, както и за други наболели въпроси свързани с Локо Пд.

 

12 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    2

    Ей, олигофрен, чии го търсите вие при нас, пред нашия сектор!? Какво очаквате да се случи?! Тръгнахте да се правите на мъже пред руските блядове и сега ревете, че ще ви шибат и куките!!! Кой е виновен, че сте малоумни?! И присъди ще отнесат и двете страни, заради кретенските ви изпълнения!!! Преди хвърляхте камъни извън сектора, като жени, сега двойно се насрахте с поведението си и пак ревете и се оправдавате като женички!!!

    Като дойдете на “Армията” някой идва ли по пистата да ви дразни, доковциииии?!?! Викате си, псуваме се, точка! Цялата ви трибуна Бесика дето претърча целия стадион, трябваше да е заключена, че и футболист на терена ударихте! Аре млъквайте вече, жалкари!

  2. 1
    1

    По време на мача Тишо се приближи до сектора на ЦСКА и си размениха някои думи с нашите. Всичко си беше спокойно докато не стана нещо от страната на сектор А където бяха руснаците на което целия сектор реагира едновременно с бурно освиркване и побесняване. Хората от най-долните редове скочиха на оградата и я смъкнаха за 15 секунди и нахлуха озверели. Явно че и Тишо имаше някаква вина защото нашите му бяха крайно ядосани и дори го блъснаха в гърдите с последвала разправия.

  3. 4
    3

    АБСОЛЮТНО ВЯРНО е мнението на цска по долу – руската свиня се разгъзи и провокира чорбарите и те полудяха и … чети внимателно … РАЗБИХА ВИ ТИКВИТЕ ПРАЗНИ заедно с тъпите болшевишки глави А ВИЕ ИЗБЯГАХТЕ И З Б Я Г А Х Т Е като пунди на СОБСТВЕНИЯ СИ СТАДИОН – С Р А М няма друга дума освен С Р А М. А тоя гомньо дето се прави на нещо а всъщнпст е пълен мухъл да ходи да се гръмне щото идея си няма защо болшевика е в България. С Р А М lauta hools napoletani – пълни малоумници. Путьовци, набиха ли ви канчетата, ТЪПАЦИ?

  4. 5
    3

    Каква е логиката при 0:1 публиката на ЦСКА да нахлува бе дебил малоумен. За да страда отбора а иначе Енимълс били “на заплата” при Ганчев. Ако е така ще нахлуват ли бе прошляк извратен. Не става от вас и чеп за зеле. Тръгнахте да си правите реклама за пред руснаците и ви се еба майката. Когато ЦСКА са участвали в уговорени боеве с руснаци вие сте дишали лепило в столипиново.

  5. 2
    1

    Еиий мангал покажи си физиономията да ти е видим. Ти знаеш ли къде е магистралата?

  6. 10
    23

    Ей, жълти пички с вдигнати ръчички, вие ли ще говорите за бягане?
    Много бързо забравихте на магистралата, как си вдигнахте ръцете и се молихте да не ядете повече бой…:”предаваме се”! Няма такива нагли и долни получовеци, като вас…може би с прасетата сте на кантар, като селски манталите. Онези пък на Лаута дойдоха с палки…то е много лесно с колани и палки!
    Защо при вас никоя агитка няма да дойде по този начин – ами защото вас всяка една агитка у нас ще ви бие със шамари. Имате наглостта нас да коментирате…сган мръсна.

    • 20
      7

      Силни сте 20 срещу 2 иначе бегачи! Тихо, че ще извикам животните от Ловеч

    • 19
      4

      Мангалите са супер нагли! Цяла Европа видя как ги биха, като магарета на тяхния стадион пред централната трибуна и те пак се изкарват големи бабаити! Смях! На магистралата 50 души направили засада на 15 човека и били големи биячи! Пълни цигански смешници! Видяхме ви какви ултраси сте! На вашия стадион бягате, като Юсеин Болт!

  7. 19
    19

    Ей мангали… правихте се на хулигани, а сте си едни путки насрани! Тоя лайнар говори лъжа след лъжа, типичен представител на столипиново! Ега идете всичкки при жоро илиев!

  8. 20
    14

    Голям смях падна, искаха пред камерите да се Изкарат биячи, а то излезнаха бегачи, че и набити при това.. спрете да се филмира те, докато ви има потниците, нормални хора няма да има. Другия мач ще сте 200 човека с отбора и персонала общо.на кой е нужно това? Ходете се бийте по залите, или изкарайте агресията срещу мангасаряните, които продължават с беззаконието всеки ден. .а те малоумници те, плащат на руснаци да идват и да им гледат резила.вън от Пловдив несретници, никой не ви иска.

Коментарите са затворени