Ботев Пловдив официално заяви, че официалния си сайт, че тимът е загубил 2 точки в мача срещу Берое след “остра съдийска тесла”. “За съжаление в главно действащо лице се превърна съдията Стефан Апостолов, който отмени по неясни причини кристално чист гол на Лъчезар Балтанов пет минути преди края на мача. В края на първото полувреме съдийската бригата подмина и удар с лакът на състезателя на гостите Кохей Като”, отбелязват от Ботев Пловдив в репортажа си за мача.

Източници на PlovdivDerby.com пък твърдят, че канарчетата ще пуснат жалба срещу съдийството на Стефан Апостолов и помощниците му.

 

8 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    7

    Вижте как Панов дърпа за фланелката вратаря на Берое и темата за отменения гол приключва

  2. 4
    17

    И при трите ситуации посочени от Ботев, съдията е прав и е отсъдил правилно. 100 процентова дузпа за Берое за игра с ръка, даже се спести жълт картон на Панов, който спира голова атака на Педро Ауженио като спира и отклонява топката умишлено с ръка… Второ.Няма никакъв удар от страна на Кохея Като. Ако се разгледа добре положнето се вижда че японецът удря с ръка по земята, а не по противника. Третото положение е най-безспорно и правилно отсъдено от съдията. Абсолютен двоен фаул от страна на играчи на Ботев срещу вратаря. Първо Пламен Димов удря по крака вратаря, след което Стивън Петков го натиска по вратът и не му позволява да скочи за високата топка. Съдията заслужава само похвали, че не се изплаши от глутницата по трибуните и си свири честно и това което виждаше за разлика от много други съдии които в Коматево редовно правят реверанси на домакините. Примерите са десетки в това отношение. Надявам се съдийската комисия да похвали главния съдия за мъжкото му поведение в този мач.

    • 17
      4

      Ти нямаш очи да го видиш манго. Безмозъчната ти глава още е в комоцио от боя който яде на собствения си стадион.

    • 6
      1

      Пцигойнер вратаря се извърта с поглед по топката стъпва на земята и като видя х_я пада по гръб а съдията е за пшибане яко и очистване на герб от чист педал-с детектор на мачовете трябва да са тия мошеници и излъжели в мача червения картон и да се учи 1година още – с изпит като юристите – брадчеда Любо да сменя перуката за да прокараме и там иновативната революция…

  3. 3
    24

    А като ги подпираха мъчаха…и с какво ги ощети съдията? С нищо. Даже пак за тях свири. Сега комисиите ще разгледат подробно видеата и ще видят, че е прав и за дузпата и за нарушението срещу вратаря в 86-тата минута. Даже според мен трябва да го похвалят съдийчето от комисията за смелостта да не се наведе на Ботев в Коматево, както става доста често. Примери десетки има, в които съдиите подкрепят жълтия отбор. Затова, тази жалба е жалка и смешна.

  4. 8
    43

    Не си плащат тая година-Шиши не киха и почнаха да кудкудякат.А миналата година кати дадоха 11 дузпии ни Ривахти а..

  5. 36
    1

    В България съдийството е под всякаква критика. Съдиите са неадекватни. Или допускат грешки по поръчка или просто са уникално глупави. Определено ощетиха жълтите. Както ощетяват и нас 2 мача поред. После мача се спира за 20 минути след подобни изцепки… съдията решава че мача трябва да продължи. Бахти малоумниците

Коментарите са затворени