Ботев Пловдив ще се опита да привлече през зимата Стилиян Николов от Пирин. Белия е харесал централния защитник и иска да го направи партньор на Пламен Димов. Пловдивчани от няколко месеца търсят заместник на Виктор Генев. Ботев планират да отмъкнат Николов по схемата “Тони Тасев” без да плащат на Пирин. Това е възможно заради финансовите проблеми при орлетата. Известно е, че играчите на зелените имат забавени заплати и премии и всеки един от тях може да разтрогне по вина на клуба. Стилиян Николов прави много силен сезон за Пирин. Той е играл в 10 мача до тук, като  пропуснал само една шампионатна среща заради наказание. Николов играе като централен бранител, но има нужната техника и скорост за да се подвизава и по бековете.

7 КОМЕНТАРИ

  1. Да ви еба майката буферска! Комплексари сте и такива щв си останете! Вие буферчета сте генетични комплексари! Хайде на баня и да си измиете зъбите!!??

  2. 2
    5

    Нормално, нали имат един и същ собственик – Лафка…

  3. 12
    3

    Наи-долната сган са черно-белите миризливи мангали,затова за тях само бой и ебан

  4. 15
    52

    Мръсни жълти крадци. Цял живот така са свикнали, само да крадът и да лъжат. Няма по-долна сган от жълтура.

    • 34
      4

      Да та еба в бития гурлив циганин! Кой краде бе шефкет?Човека не е получавал заплати,разтрогва и идва в Ботев! А ти ще си останеш бит,ебан живеещ в казан крадлив мангуст!!!

    • 19
      4

      Ей бегач тихо да не извикам животните от Литекс

      • 2
        5

        ела ти. защо ще викаш някой. страх ли те е?

Коментарите са затворени