Агитките на Локо Пд и ЦСКА нахлуха на терена и се сбиха на пистата пред сектор А.

По официални данни от полицията арестуваните са 10 и са отведени в Пето районно управление.

 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

51 КОМЕНТАРИ

  1. Тея шопари забравиха 40-40. Папагалите сьщо бьрзо забравят. ЩЕ ВИ ЧУПИМ ЗЬБИТЕ ПАК 😉

  2. 1
    4

    Айде моля хора дето се предават с вдигнати ръце и се молят да не ги бият повече и микренските доносници дето са на заплата при гришата да не се обажда че стават смешни

    • Какво предаване на магистралата. Гледай пак клипа. Първата ни линия от 10-15човека някой отказа ли се. Вкарахме ви в болница 8 човека, а от нас никой не пострада при бройка 40:120(там пак бяхте с говеда жаби и блядове). Просто ни избутахте към пътя заради масата и затова спря боя. Иначе още щяхме да ви чупим циганските муцуни.
      Балона що после два месе се храни със сламка?.
      Та ко речи. Кой беше бития на магистралата.

  3. 15

    Това ли ви е вече версията? Че сте ни били звъняли и сме отказали ?! Да, звъняхте и ви потвърдихме, че след мача ще има среща! Но, май като усетихте накъде отиват нещата и затова направихте провокацията на стадиона – изострихте вниманието на полицията, знаейки много добре че след мача ще бъдат ангажирани много полицейски сили и срещата ни помежду ни няма как да се получи! Също така на нас ни е ясно, че като имате запис на разговора и спокойно може да го “осветлите” щом твърдите че сме ви отказали….. а фактите са само едни, нямате сърце да се сбиете и само подскачате като сурикати. Интересно е сега какви оправдания ще измислите за пред руснаците, защо ги оставихте така позорно и гледахте отстрани как им се сипва!!!

    • Ти ли говориш за полиция бе палячо,предните 2 пъти къде бяхте … Или полицията трябваше да ви представлява тогава,нали ревете за боеве с юмруци да е честно,къде са ви юмруците нещастник,наку искате 40-40 , 10 човека не можете да по вашите този от Москва,ти се обяснявай на тях ,докато им говориш за провокации,карикатурист

  4. 19
    13

    В София другия път че ви пречукаме с коланите мамави локомотиви циганска.

  5. 15
    3

    Махнете го тоя надпис plovdivderby на видеото! Мега дразнещо и прави видеото негледаемо. В ъглите пак ще се вижда.

    • 8
      3

      Има причина да е там. Има една определена страница, който изрязва логото ни от ъглите на снимките и видео материалите.

  6. 45
    6

    Предлагам: За да не ставаме повече за смях.Ние супер биячите и най здравите баш бабаити от ювето да не даваме повече от 18 билета на гостуващи фенове.Защото ни отрепаха от бой.Цяла година г-н Крушарски си прави ташак с нас и ни направи за посмешище.Сега всеки се гаври с нас без братята ни от ГЕЙАРЕНА…??!!!Само те ни уважават и обичат!!!!!Много бой ядох и не може да ми потече мисълта правилно…..това е от боя…..Другия път ще ги смачкаме от бой……ние сме много…

    • 19
      3

      18 билета хахахаха .смешковци по добре 12 за по сигурно ха-ха-ха хахахаха

  7. 34
    5

    Големи биячи тея от Лаута армия:) Гледам ги натръшкани със счупени глави:)

  8. 8
    33

    Леко да не пометнете интернет мишки жалки. Вие два пъти нахлухте на тетена някъде и ви потрошиха и в Самоков и в Горна Оряховица смешници.

  9. 26
    5

    Как така става че от 7-8 човека от лаута арми където се бият двама са руснаци един е жабар то Българи.Много тъжно отиваш на мач в чужбина бият те на терена.

    • 31
      4

      То на лаута рядко има Българи и е нормално да е така

      • 3
        21

        Сам пишеш и сам си отговаряш ли бе шизофреник. Сигурно си се изпразнил 15 пъти на екрана досега мишка нещастна. Буферите ги сънуваш

  10. 43
    4

    Бахти кефа, мангалите пак са разцепени. Стана им навик. Чакат нас- бием ги. Свършват мач- бием ги. По улиците постоянен терор им налагаме, а сега и прасетата ги смляха в джамията им.
    Извикайте другия път и братята ви от бешикташ, че говеда жаби и блядове не могат да ви опазят.
    Ще се молите пак да се върнат времената когата плащахте и черпихте “жълтите” за да ви пазят по мачове!

  11. 10
    15

    ГНУС МЕ Е!!! ГНУС МЕ Е!!! не ме е гнус от постоянната съдийска подкрепа за хартиените грандове. с нея свикнахме преди години. не ме е гнус от постоянния съдийски произвол срещу Локомотив – то не бяга недадени дузпи, червени картони, обратни фалове и т.н.!!! Но с това също съм свикнал с годините. ГНУС МЕ Е обаче от ПОДЛОГИ!!! журналистически, фенски, полицейски и от БФС!!! Когато група дрогирани лумпени навлизат на трибуните и се бият с възрастни хора и деца, а ПОДЛОГИТЕ ги оправдават защото виждате ли “те момчетата били провокирани” тогава няма как всеки нормален човек да не изпита СИЛНА ПОГНУСА от ТОТАЛНОТО БЕЗЗАКОНИЕ в РБ и от ПОДЛОГИТЕ които адвокатстват на “хората” които се възползват от това. А те го правят дори и без пари. Просто защото обичат да задоволяват господарите си!!! ГНУС МЕ Е!!!
    А как биха реагирали тези ПОДЛОГИ ако бяха пострадали собствените им деца?!
    Господа ПОДЛОГИ, рано или късно и вие ще станете жертва на беззаконието наложено от господарите ви!!

  12. 43
    7

    Добре бе мангали дръгливи, нали бяхте големи биячи бе, нали имахте някакви клубове на мега- назобани “биячи” – Лаута кьокошин и нзнам си какво там винг чунг – биячи, армиии и к’во накрая Ви насраха едни чорбари, направо Ви направиха за смях пред цяла Европа. Бягахте като мастии от 70 – 80 чорбара. Що не вземете да ги закриете тези клубове и да спрете да лъжете хората, че тренирате там, стига сте им взимали парите и сте ги лъгали, поне направете клубове по ЛЕКА АТЛЕТИКА, та утре като я нападнат вашата “велика армия” поне да покажат момчетата това, което сте ги научили – 200 метра спринт или 400. Оставете ги тези бойни спортове не са за вас, бахти смешниците изложихте се яко, а и изложихте циганската част от ПЛовдив, то едва ли има накъде де ама все пак.

  13. 30
    7

    надявам се, времената от миналото , когато говеда и чорби идваха в града ни и биваха посрещани и изпращани подобаващо , да се завърнат… единсвеното място в цялата страна, в което ТРЯБВА да идват насрани е ПЛОВДИВ !
    .. .. в противвен случай стават инциденти като днешния !

  14. 30
    6

    гледам си мачът в ръкиджийницата и се чуват само феновете на микрето-тирето нашите фенове още пазаруват с намаленията на черен петък от руския пазар

  15. 24
    20

    Цяла България видя как гнусните оранжеви прасета нахлуват на терена, само коментаторите идиоти на Диема твърдят че феновете на Локото ги били провокирали.

    Мамавидейба боклуци ловешки!

    • 19
      10

      Komentatorite na Diema sa pravi, buferite 3 pati hodyat do sektora na chorbite da gi provokirat, sled kato vidqha checorbite ne gi bruanat za nikav hui i estestveno kakvoto tursiha si go poluchiha.

      • 8
        4

        Ами издайте си закон според който вее никои да няма право да скандира и провокира против вас!!! А аз мога ли да те нападна сега, защото ти ме провокираш?!

  16. 7
    7

    коментаторът на диема каза че някво знаме е свалено и за това е станало мелето

  17. 36
    8

    В момента няма по-гнусна пасмина от селската оранжево-червена гняс, незаконно настанила се на Армията!

    КУР ЗА ЛОВЕЧ, КУР ЗА МИКРЕ, КУР ЗА ЕТРОПОЛЕ!!!

  18. 21
    10

    ЗА ВСИЧКО Е ВИНОВЕН БОЙКО БОРИСОВ, КОЙТО ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ НАВЕЖДА НА ЛИТЕКС. СЕГА ДОРИ ИЗКАРАХА ЛОКОМОТИВВ ВИНОВНИ, ЧЕ ВИДИТЕ ЛИ “ПРОВОКИРАЛИ” ПРАСЕТА!!! ДОТУК БЯХ С БЪГАРСКИЯ ФУТБОЛ

  19. 49
    13

    И на стадиона ли почнаха да ви бият хаха до вчера ви биеха пред вратите на стадиона днеска вече и на терена 😀

    • 14
      38

      Ръцете горе! Точно жълтур да се изказва на тази тема е меко казано нагло!

      • 50
        9

        Нагло е да ти дойдат пред сектора на домакинство да те бият,нагло е и гостуващата публика да ти влезне на стадиона и да ви бие като магарета а Лаута арми да се чуди къде да хване заедно с всичките ви там италиански и руски приятелки където им лапате пишките 😀

        • 12
          40

          Бити само във вашите папагалски мозъци. Три пъти ви звънят чорбите и се насирате. Днес ние им звъним и те отказват и ги атакуваме на стадиона, а вие си пишете пред компютрите и мишкувайте

          • 47
            6

            Къде ги атакувате, братчед? Те ви биха, като магарета пред централната трибуна!

  20. 23
    12

    Вместо мача да бъде прекратен и Литех тежко наказани, те просто ще си вземат 3-те точки и всичко ще бъде потулено. Докога!? Докогато някой бъде убит на стадиона?! НЕЕЕЕ!!! Това вече се случи преди години и пак нищо!!!
    Коментаторите ги е страх да комнетират и да кажат истината. Защо?! Защото са ПОДЛОГИ!!! Те стигнаха до там с наглостта си, че обявиха за виновни…феновете на Локо!!!! Те били провокирали феновете на ЛИТЕКС!!! КАКВА НАГЛОСТ!!!!
    ДОКОГА!!?? – ДОКОГАТО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЕМИГРИРАТ ОТ БЪЛГАРИЯ!!
    НЕ ДЪРЖАВА Е МАФИЯ! НЕ НАРОД А РАЯ!!

  21. 14
    56

    Къде го видя това, бе незрящо коматевско прасе?
    Вижда се при сблъсъка, как червените прасета отстъпват назад!!!
    Сган мръсна!
    Прасета изроди!

  22. 27
    4

    Талибани ….. заминавайте за Индия и Афганистан .

  23. 51
    9

    Ха ха ха циганите ги ебаха на циганския им стадион. Какво става бе гей бандити много голям го вадите?

  24. 53
    10

    Никакви толеранс за ГМТто в Пловдив, но “циганите” са известни с кражбите на знамена и артикули. Така че счупените черно-бели муцуни да мълчат!

  25. 32
    16

    СМЪРТ ЗА “ЧЕРВЕНАТА” СГАН НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА!
    Агитките на “Ботев” и “Локомотив” трябва да се обединят, когато комунистическата пасмина налази в града ни.

  26. 43
    17

    Кеф счупиха муцуните на мангалите на собствения им стадион

  27. 32
    6

    Тоталното беззаконие в Булгаристан доведе до чувството за безнаказаност на прасетата от Литекс!!! Те пак няма да бъдат наказани. Пак ще си вземат точките, вместо да бъдат наказани. Пак всичко ще бъде потулено. Така е в държавата на тиквите!!!!

  28. 49
    14

    Чупени столипиновски муцуни насред джамията….цирк…

  29. 55
    10

    Лилавите венци ги биха на Лайнута, кво стана с най-страховитите фенове от Москва и те не ви спасиха.
    Само излагате Пловдив

  30. 51
    16

    Циганите бити и ебани в собственият си коптор! Мангали!

  31. 54
    10

    НАСИЛИХА ЦИГАНИТЕ В МААЛАТА РЕЗИЛ.

Коментарите са затворени