Кметът на града инж. Иван Тотев съобщи страхотни новини за концесията на Лаута по-рано днес.

“Очакваме в първите януарски сесии да гледаме на Общински съвет концесия за стадион Локомотив . По същия начин, може би с 15-20 дни по-назад върви и терените в Тракия, но за стадиона колегите вече дадоха зелена светлина. Общината възлага сега икономически анализ за концесията и януари ще я гледаме на сесия”, уточни градоначалникът.

8 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    10

    Ей педерас трибунски не се прави на тъп! Имаше го в дербито от сутринта, а буферите много добре знаят, че може да е жълт, но има най точната информация за Лакаматив и за жалост на някои медии и първи

  2. 25
    14

    Eй, жълт глупак, ако не четеше само жълтурдерби, щеше да си прочел интервюто на Крушарски след този запис. Питай вашия жълтур Андрей защо не е публикувал интервюто на Крушарски, в което говори за записа. Иначе жълтурът Андрей да пусне новина-помия по адрес на Локомотив е първи!

  3. 13
    15

    Крушарски в скандален запис: Бойко е тъп! (ВИДЕО)
    “На другите им пълнят гушите, на мен нищо не пълнят”
    Изключително любопитен СРС запис с боса на Локомотив Пловдив Христо Крушарски изтече в събота сутринта.
    В него бизнесменът обижда мощно премиера на България Бойко Борисов и го обявява за “тъп” и, че “има пипала” навсякъде. Освен това Крушарски разкрива на събеседника си, че министър-председателят раздава обществени поръчки за десетки милиони на различни клубни босове, но не и на него

    Босът на Локо Пд говори за влизане в Б група. Става въпрос за другия клуб, на който помага – Рилски спортист. В момента тимът от Самоков е в Югозападната Трета лига – 11-о място без никакви шансове за промоция. Крушарски споменава имената на хора от властта и разпределянето на пари на собственици на клубове за изпълнение на обществени поръчки. В записа се споменават лица от сферата на политиката и футбола.

    По думите на Крушарски, записани от неизвестен човек, премиерът Бойко Борисов обгрижва отлично футболните шефове. Юлиян Инджов има обществени поръчки за 90 милиона лева, Гриша Ганчев за 60 милиона, а шеф на Ботев Пловдив зареждал всички училища в града на тепетата. Шефът на Верея пък имал обекти за 120 милиона лева. Крушарски казва, че за всеки има държавни пари, но за него не.

    “Значи ние се борим да влезем в Б групата. Влезем ли в Б групата, оттам нататък всичко си е..ва майката. Аз Локомотив рано или късно го зае..вам. То малко ми трябва и ги зае..вам да взема за 50 милиона обект, на мен* тези два милиона, където ги давам, изобщо’ няма да ги мисля. Дай да видим какво правим, защото там не мога да издържам вече. Ако искат да има политическо влияние, ще го държим. Значи да дадат работа за още два милиона да изкарам отнякъде. Чисто, значи – аз трябва да имам десет милиона обем. Два милиона работа изкарвам и парите няма да се усещат. Обаче те нищо не дават за мен. На другите им пълнят гушите, на мен нищо не пълнят”, споделя бизнесменът в част от записа.

    • 10
      6

      И защо да ми стане лошо?Дреми ми ку”а,че някой щял да вземе на концесия нещо си.Я го вземе,я не,я направи нещо,я не.И за разлика от теб,ще се радвам ако нещо стане.Строежа?Ами вашия на кой етап е?Май само на картинка.Дано не стане строежа ви като нашия,или както се оправи отбора ви.То и щяхте да мачкате наред,а то вас мачка кой ви хване.А и няма нещо което се е случило с Ботев да не се върне тройно при бежанците.Тъй че споко.

      • 13
        12

        Локомотив има стадион и в момента!
        Вие нямате дори толкова! Не се прави на ударен щото си един жалък боклук!

Коментарите са затворени