Неспиращият да бележи резервен нападател на Ботев Пловдив Стивън Петков отново се развихри. По-малко от минута беше нужна на Щурия за да донесе отново успех на Ботев, макар и този път само частичен. Канарчетата стигнаха до хикс като домакини на Славия, след като губиха в резултата. Иван Минчев беше точен в 26-ата минута за гостите, а резервата Стивън Петков изравни в 64-ата минута с първото си докосване на топката. Две спорни положения белязаха срещата. През първото полувреме съдията не даде чиста дузпа за Славия, а през втората част стражът на белите фаулира Ндонгала извън наказателното поле, но Сватбата подмина и тази ситуация.  В края на мача Пламен Димов бе изгонен за втори жълт картон след груб фал и бранителят ще пропусне и гостуването на ЦСКА в София. 120 секунди по-късно равенството на играчите на терена бе възстановено, след като и играч на Славия пое преждевременно към съблекалните.

31 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    14

    Жълтъци, защо бяхте толкова малко…да не сте наказани нещо?

  2. 26
    5

    Баси комплексарите дето сме. Цял ден в нашите теми някви ни няма, папагалите правят равен със Славия дето ни скъсаха шортите на Лаута и ги заливаме с помия. А те са в топ 3 и 10 мача нямат загуба. Успокояваме се че играят тото, ама нас като ни шибнаха тройка мълчахме като пу*ки…

  3. 19
    4

    Аууу каква смрад в темите за Ботев. Каква радост е заляла циганските махали. Ботев прави равен и в Столипиново и Шекера бурни празненства. Локо не ги интересува. В темите им няма един коментар. Комплекса е вечен. Играем слабо, но пак не падаме. За това цяла България ви мрази и на всякъде ви посрещат с “цигани”

  4. 23
    7

    Смърди тука, не се трае майна! Отново малко радост за измъчения кюстендилски фен. Тъй като утре ще лапате говеждия ви разбирам напълно. Порадвайте се!
    Много слабо първо полувреме. Меледжето е много зле. Видя се липсата на Капитан Лъчо. Направо си бяхме безидейни, само леки проблясъци на Тошето. Второто беше по добре, но пак не най доброто, за което имаше вина и противника. То не беше лежане и превиване,заслужиха си наградата за балетно майсторство. Съдийството беше под всякаква критика, отново яки тесли за Ботев. Очеваден спестен червен картон за вратарчето на шопите.
    За Стивито само суперлативи, отново ни измъкна. Мисля, че е време да започне титуляр. Фернандо и в този мач се загуби.
    Единственото позитивно от мача е, че серията без загуба продължава! Малко айляк сега и да се готвят “чорбите”! Само Ботев!!!

  5. 20
    7

    Бай гей, яко налазил ама утре дълбоко поемане до кайсиите от другите гейове на Гейрена! Мажете здраво , че ще се протриете утре !

  6. 6
    17

    А бе, къде е големия гъз Тодор не знам кой си ?
    Мишкува ли , мишкува .

    • 9
      19

      Жълти проститутки,срам за града вековен.Бягайте в Сопот

  7. 16
    6

    А ва нее утри кък жъ гу играм ва? Овър 6,5 бивъ ли?

    • 9
      18

      На майка ти върху голямата жълта баница шъ играйм , ръй дъ знайш !

  8. 6
    20

    Жълтурчета, нещастници,винаги сте били съпруги,и компаньонки,и такива ще си останене, жълти проститутки.

  9. 14
    23

    Стадион ли искате селски бекове недъгави миризливи??? Не стига че ви уреждам всеки мач прекрасно тото с моя приятел ЩОрия, който имаше наказание от БФС за черно тото преди години. Ами и плакати с моето име ще вдигате??? Пудавиебамайкатаселска . За кого този стадион като ходите по 10 човека? Да ме срамите ли? Славия вече е с повече фенове от нас

  10. 11
    28

    За първи път в историята си , Славия има повече фенове от друг отбор в даден мач. Вече титлата -един файтон фенове се присъжда на феновете на БотевЪ. славия вече не е с най-малко фенове във България!!!

    • 8
      17

      Ами хората първо трябва да си издоят кравите,да си огледад двор,а после селяндура Тошко,АХ КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ КАНАР.АМА МНОГО ЖАЛКО.

  11. 9
    14

    ся тва чи ми задаваха въпроси от 4 клас не е редно. щото ас съм учил до трети и тоя матриал от 4 не го знам,пък и трябваше да си дигна ръцете като ония на магистралат пък ас на мъж са правя и готвача ми разби носа,

  12. 10
    17

    Де що има черно тото – там е ЩОрия. Лудогорец му биха шута като млад. Левски го разкриха кой е за 1 месец.
    След това отиде да играе по селата – Монтана, Коматево. Жалка работа си брат!

    • 8
      16

      Той тоя същия не беше ли на бензиностанцията????? Продажници жълти.

  13. 10
    19

    Щурия и Белия посмъртно в Ботев,няма по-добро,това е тавана.БотЮФ.

  14. 9
    21

    Защо отбора гони влизане в топ 3 и е в уникална серия и въпреки това ултрасите на едната трибуна се броят на пръсти, а другата трибуна не е пълна както винаги? Агитката на Славия по-голяма. Уникална селска излагация

    • 11

      Отново сами си пишат и сами си отговарят. Иначе Лаута се пръска по шевовете. Всеки мач сте над 500 човека.

  15. 5
    25

    Трагедия!! Бял вън!

  16. 14
    25

    Постно , евтино и некачествено порно.
    Кракът ми няма да стъпи повече на базата, бях до тук.

Коментарите са затворени