Ботев Пловдив гостува днес на Пирин в Благоевград. Канарчетата имат какво да си връщат на орлетата, след като в началото на шампионата бяха победени в Пловдив именно от зелените. Николай Киров ще направи някои промени в състава си с оглед на натоварената програма. Той няма да може да разчита на Густаво Афонсо, който остана под тепетата заради контузия. На вратата ще се завърне Чворович, а централна двойка бранители отново ще са Терзиев и Димов. На бека отново ще се завърне Панов, а в средата на терена Балтанов. Серкан и Бризола ще другите двама халфа, а Неделев, Ндонгала и Вияна ще водят атаката на жълто-черните. Минев ще запълни единайстероката.

Пловдивчани влизат в мача като четвърти в класирането на 4 точки зад Левски и на 1 пред Верея. Тимът на Илиян Илиев има градско дерби с Беоре в този кръг, а сините гостуват на Лудогорец. При благоприятно развити на трите мача Ботев може да се настани трайно в топ 4 и да се доближи само на един пункт от третото място.

9 КОМЕНТАРИ

  1. 21

    Нека не се надъхваме излишно, няма смисъл да надуваме балоните като мангалите преди всеки мач, да не стане грешка.
    Пирин са много корав отбор, доказаха го с равния като гост на Етрополе-Ловеч-Микре, могат да играят организирано и са стабилни в защита.
    В никакъв случай не можем да очакваме лесна победа, аз лично бих бил ОК и с точка от тоя мач.

    • 17
      1

      Така е. Пирин в Благоевград понякога бият и с 5:0. Не ме буферлята са някакъв критерий…

    • xa-xa-xa
      Купите са ТРИ и продължаваме за четвъртата,
      а вие нямате нито еднаааа 😀

      ха-ха-ха
      и на теб коплекса ти е придобит 😀

  2. 36
    2

    Успех Канари!
    Ботев Пловдив – гордостта на пловдивчани.

Коментарите са затворени