Локомотив Пловдив отпадна от турнира за Купата на България след продължения срещу Славия в София.Първият гол в срещата падна в 35-ата минута, когато гредата първоначално спаси “смърфовете” след шут на Емил Мартинов, но последва меле, a кълбото попадна в Шикозе Мба, който без да се замисли вкара в мрежата на Диао. При този резултат завърши първата част.

Второто полувреме започна по-добре за играчите на Войн Войнов и логично в 59-ата минута Веселин Марчев изравни резултата. Техничният футболист напредна, стигна до границата на пеналта и оттам разстреля младия страж на “белите”.

В 77-ата минута играчите на Славия претендираха за дузпа, но главният съдия не отсъди наказателен удар. В края на срещата двата тима размениха бързи атаки, но те не доведоха до реална ситуация за гол. При 1:1 завърши редовното време.

В 109-ата минута вратарят на Локомотив (Пд) за малко да направи груба грешка и да подари гол на домакините. В 117-ата минута “белите” успяха да вкарат втори гол. Галин Иванов се разписа, след като Иван Минчев шутира, Диао спаси, но при добавката Иванов класира Славия за 1/4-финалите за Купата на България.

Големият въпрос в черно-бяло отново ще бъде: Ще реши ли Христо Крушарски на направи треньорска рокада в Локо Пд? Днес бизнесменът от Говедарци бе на стадиона в компанията на Ивайло Петев.

101 КОМЕНТАРИ

  1. 22
    3

    Мангали, едно мога да ви призная – биете по рейтинг Господари на ефира и Биг Брадър взети заедно. Много смях и забава.

  2. 3
    32

    Абе, жълти лайна миризливи, вие последните 20г бяхте тъпана на Агр. и отбори, като Беласица и Монтана ви вкарваха по 5-6 гола къде бяхте, бе плазмодии жълти? Който отбор идваше ви сереше в големите лайняни жълти усти. Тръгнали нас да гледат сега. Ние в момента сме зле, но ще си го изживеем този период. В никакъв случай няма 20г да бъдем под вода като вас, некъпани циганори от коматево.
    Гнус мръсна жълта! Добре, че не играете в Пловдив да осмърдявате града, паплач мръсна!

    • 12
      2

      Mangal koi 20g sme zle hubavo che Hristolov ne dade otbora na Joro iliev i onaq vashta mastiq Zuma go hvana i go zakara pri vas shtqhte da vidite inache kupi i titli i kolko ste dobre

      • 3
        15

        Абе, Овчари, вие сте третия държавен отбор! Цял живот сте свикнали да сте на хранилка на държавата, но всяко нещо с времето си! Бай Тошо, Кочо Гяуров, Добри Джуров, Дража Вълчева ги няма, и сега когато трябва да се оправяте сами ви виждаме, колко милиони фенове сте по света, и на какъв хал сте. Добре, че сте дащни много, та се надупвате на дебелия, на майка му, на златоградския, на домуса и на кой ли не, та да видите победа над Локомотив!И 10 купи да ви подарят пак ще сте си отбора от Коматево! На 5 г ни биете веднъж, калитари.

        • 18
          2

          Ти си един селски бек с основно образование.Като си тръгнал да изреждаш имена – Мартеницата,Жоро Наркомана,Тасев,Зеки Байрям,Коко Динев – само мутри и престъпници,анти-българи и алкохолици.Вие сте отбора на циганските махали и винаги ще бъдате с сянката на Супершампиона.С тия тъпотии като “бесите”,”пловдивския любимец”,”1926″ си изгонихте нормалните фенове и сега ходите една банда потници и трудно събирате 500 човека на мач.Справка-миналия сезон сме пред вас по посещаемост,а ние нямаме стадион.Марш при Айшето и не се занимавай с Ботев Пловдив!

          • Само с едно не съм съгласен с теб.Например към бандата потници,трябваше да прибавиш и банда гейове.От уважение към президента им.Но те си го знаят и така.

        • 10
          1

          Ти си толкова прост циганин , че няма накъде

    • 17
      2

      Абе вие 70 години бяхте тъпана ма А и Б група, добре че припознахте Велбъжд Кюстендил като Локо че малко да живнете. И пак сте там където си бяхте в сянката на пловдивския гранд – първият футболен клуб в България Ботев Пловдив 1912…

  3. 16

    Още малко ще ги търпя и пускам юношите! Едни от най-талантливите и най-перспективните в България!

  4. 14
    1

    Кога е жребия за четвъртфиналите? Ние в коя урна сме?

  5. 15
    1

    Буферляци, толкова сте жалки че чак не ми се заяжда с вас. Няколко пъти Todor The Great ви го каза, ама как да ви го набие в тъпите цигански глави – всичката жлъч която бълвате се изсипва като кофа с лайна върху вашите прости кратуни. Докато киснете и коментирате в темите за Ботев Пловдив 1912 вашето вагонче го клатят наред.

  6. 19

    Уреден мач да не може да вземете хахаха. Дейба и некадърните цигани, дейбаа

  7. 17
    2

    Мисля че би трябвало да започвате да схващате скъпи малки, некъпани, миризливи приятелчета от Лаута, че това което ви казах вчера е вярно.
    Сега от вас зависи дали ще продължавате в същия дух, който ход ще ви донесе нови мъки и терзания или ще промените нещо.
    Избора, както вече казах, си е изцяло ваш.

    • 3
      15

      Пич, сега разбирам защо Божо те нарече Сульо!! Бих добавил комплексар и хатер

      • 11
        1

        Може да ме наречеш както си искаш, но това не прави казаното от мен по-малко вярно.

        P.S. Нямам идея кой е Божо…

        • 4
          6

          нямам идея какво си казал и защо си въобразяваш, че е толкова важно, че всички трябва да го знаем, но като гледам каква комплексарщина лъха от поста ти, нямам и желание да знам. Тодор Живков ли имаш в предвид в ника си?

  8. 19
    4

    аз още от миналия път се питам следния въпрос: Защо тези “10-тина “фена”, които не харесват нито един президент на Лаута и искат “свободен” Локомотив (каквото и да значи тази глупост в 21-ви век), не вземат да си направят собствен отбор и почнат “на чисто” от долните групи. Да си викнат тези за които много милеят (Камбуров, Виданов, Кики…) да им играят без пари. И като стигнат А група ние всички пораснали фенове с трезво мислене ще им кажем БРАВО!!!

    • 3
      6

      Пешо, дайте да гледаме реално на нещата. Никой тук не е тръгнал да бута ръководство или да иска акции, хората които негодуват го правят, защото искат промяна от сегашното статукво и блатото, в което сме изпаднали. Не става дума за потници или за семкаджии, става въпрос, че всички фенове ни боли от безхаберието в клуба, което не отговаря на традициите и на ценностите на Локомотив. Да, ние никога не сме били гранд като Левски и ЦСКА, но винаги сме искали мъжка и достойна игра – независимо от резултата.

      Айде да гледаме реално, след Илиан Илиев, такава игра няма, даже нямаме облик на отбор. Всеки ряпка топката на където му падне – без тактика, без подготовка, без желание за победа – реално накъде сме тръгнали и накъде отиваме с това треньорско ръководство. Защо хората скачат на Крушарски, еми много е просто – той е човекът, който трябва да вземе нещата в ръце и както парадира, че той кара влака, да вземе да го подкара, защото в момента сме на самотек. Вместо това той си държи на ината и се заяжда с публиката и показва мускули, докато корабът потъва безславно.

      Та това е причината да се ядосваме и да искаме реални действия – за истинския привърженик Локомотив е над всичко и всеки, на никой не му пука кой ще е президент, а как се управлява клубът. Все пак феновете сме коректив и като такъв ние трябва да застанем с позиция, а това, че на Крушарски не му харесва си е негов проблем. Той иска да му се ръкопляска като заслужава, но не търпи критика, а поводи за такава в момента има много, очевадно е.

      ЛОКОМОТИВ – НАД ВСИЧКО И НАД ВСЕКИ!

      • 3
        2

        Прочети коментарите на Lauta Army и ще видиш дали никой не иска да бута ръководството

  9. 18
    1

    А бе Локо Пловдив с кой отбор ще играе на 1/4 финала за купата на България.

    • 1
      2

      Много Ефтино,и изтъркано.Измислете нещо ново,елементарни жълти.

  10. 17
    2

    хаха. потниците пак искат акциите. МАМИЦАТА ВИ ПОТНА!! ЗАБРАВИХТЕ ЛИ КАКВО НАПРАИХТЕ ПРЕДНИЯ ПЪТ?!

  11. 18

    Много жалко!Надявах се да се паднем с тях на 1/4 финалите и пак да ги унижим!!!

  12. 25

    Тоя Маринович в кой от двата отбора игра днес бре, пловдивдерби?
    Питам за един приател?

    • 12
      3

      СИГУРНО Е МАРТИНОВИЧ АМА ТЕ ОТ БЪРЗАНЕ ДА ИЗСЕРЪТ НОВИНАТА МАРИНОВИЧ:)

  13. 21
    6

    Ей потници, не разбрахте ли, че никой не ви иска на Лаута!!?? Махайте се! Не ни трябват вашите “хореографии”! И тук сте ненужни като във всяка друга сфера на мизерния ви животец!!
    Няма да ви дадем да съсипете Локомотив. Колко дългове натрупахте предишния път?!

    • 5
      17

      Потните фенове се събраха в хотела на Тотев преди 2 седмици и се биха типично по селски! Ако визираш тях, напълно те подкрепям!

      • 10
        2

        ами и те не са по-различни. Не визирах тях, но благодаря, че ме подсети.

  14. 15
    8

    потниците пак изскочиха от дупките си. Искат пак акциите. Питаш ги колко милиона ще инвестират, а те мълчат. Защо ли?!

      • 7
        7

        ей дрисня, а ти мислиш ли, че сте стане по-добро ако изгоним единствения човек даващ пари на Лаута??!!

  15. 28
    4

    Събрали сме се оперативния щаб : Боса,Моя милост и Войната. Заседанието ще продължи до сутринта/ако стигне горивото,има осигурено по 3 литра на човек./
    Решенията ще оповестим утре около обед в шкембеджийницата до Лаута

  16. 21
    6

    Нормално е мангалският отбор да отпадне от Купата на България.

  17. 8
    5

    В 104′ Дино Мартинович направи невероятен пропуск, след като сам пред вратата прати топката в небесата.

  18. 19
    8

    на кой да върне акцийте, бе олигофрен. Какво ти е виновен Крушарски. Сякаш той не мойе да оцели вратата!!! Аман от малоумни потници!!!

    • 7
      6

      Ще ги върне точно там от където ги е взел! Олигофрена си ти!

      • 6
        6

        Ти чули какво каза Нежния??!! Като ги върне на потниците и пак ли ще управлявате на дългове??!! Тогава футболистите по-доволни ли ще са? А и щом си тръгнал да плачеш за Камбуров и Виданов ми е ясно колко разбираш от футбол…. Като искаш акциите излез, кайи си името, кайи колко милиона ще наеш и готово. Не тук анонимно да викаш БЪН и после да се скриеш в мишата си дупка

        • 6
          6

          Ей лайно,харесва ли ти положението сега?Ако не е алкохолика собственик,ще е някой друг,но няма да продължава това повече!И си смени ник нейма,защото ставаш още по-смешен,пъпчив пикльо!!!

  19. 8
    19

    Абе Войнов какъв чоеек си ти бе. Нямаш ли чуство за отговорност. Напусни сам клуба,защо чакаш Крушарски да каже. Ако имаш достойнство махай се. Колко загуби трябва да направим за да се махнеш.

  20. 21
    5

    EBA NI VENCI V GAZA,EBA NI VENCI V GAZA,EBA NI VENCI VGAZA,EBANI VENCI VAV GAZA V GAZA !!!!!!!!!!!!!!

  21. 20
    5

    Qdahte huq smeete se na nas carsko selo selsko selo ama nie prodaljihme a vie bog da vi prosti

  22. 8
    32

    ТЪЙ КАТО СТИ САТИЛИТЪ НА ЛАЙНУГОРЯЦ СЕГЪ ЩЕ ВИ ЗЕМЪТ ВИАНА И ЩЕ ВИЕТЕ ВРАТ КАТУ ЖЪЛТИ МАГАРИТЪ..АЙ СИГЪ СЪ РАДВАЙТИ ЖЪЛТУРЦИ СЕЛСКИ БОЗАВИ МУТРИ!!!

    • 27
      1

      Какво нещо е да живееш с омраза към друг, а не с любов към твоя клуб. Аз едно име незнам на вашите баберици, защото не ме и интересуват, а ти освен че знаеш имената на нашите момчета следиш и трансферните мераци около тях…. идея си нямаш колко сте жалки!

  23. 9
    32

    ЦАРСКО СЕЛО НА КОСЪМ НА НАЕВА СЕЛСКО СЕЛО:)))

    • А пък вас, не за малкоа най-брутално и безцеремонно ви го навърви чичо Венци

  24. 33
    8

    Само така майка ви дейба циганска сган…..затъвайте…цигани миризливи,долни,столюпеновски копанари…..хахахахахахахах

  25. 31
    43

    Крушарски – ВЪН! Паразит нещастен, говедарски селяндур, принизи ни до ниво в което не сме били последните 15-20 години! Лъжлив боклук – вън от Локомотив! Връщай акциите и си заминавай за Говедарци! Лъжец!

    • 37
      8

      Няма пък. База и хотел в Тракия трябва да правя.

    • 26
      11

      Какво ти е виновен крушараки бе ?
      Той ли беше на терена?
      Аман от недъгави кретени, само плюете.
      Такива като теб са срам за всички фенове обичащи отбора

      • 12
        21

        Рибата се вмирисва откъм главата, приятелю! Тези не са случайно на терена, както и тези на пейката. Крушарски е виновен за всичко, което се случва!

      • 7
        13

        А кой определя управление треньори,Аз и Ти ли?Круши е враг на ЛОКОМОТИВ.

        • 7
          2

          а ти да не искаш да сменя треньорите като носни кърпички. Пък и то разбирам да гъмжи от добри треньори да кажеш… За Локомотив е единствено диктатор като Велев, ама вие потниците и против него ще писнете…

    • 9
      16

      На кой да ги върне ве Педол Жълт!!!Плюнки нещастни Интригантски…

      • 10
        10

        Ще ги върне от където го е взел този нещастник! Не бил виновен, не бил играл той…. дрън, дрън! А защо никой от желаните футболисти не дойде при нас, защо не се плащат заплати на време, защо няма премии при победа?! Момчетата играха здраво срещу Берое, после какво получиха? Дискотека? Кой изгони Мартин? Футболистите ли? Крушарски е в дъното на всичко, сложил е онея двамата малоумници за бушони, когато има проблем кърши пръсти и казва ето аз каквото е трябвало съм го дал, питайте Руйчев! Ама какво, как и на кого е дадено не се уточнява! Уж всичко бил платил, футболистите реват за пари, до август казваше, че само два месеца ги бавел, август се оказа, че пари не са взимани от януари! Виданов защо избяга?! Щото Крушарски е много точен? Сега изгони част от тарторите, запуши устата на Кики, гледам, че и Ванчо Траянов е на пангала. Целта е в отбора да има мишки, които слушкат и изпълняват, и най-важното не мрънкат за пари! Защото по информация от съблекалнята последните заплати които са взели са за месец август, и то не целите! А вече сме почти ноември, но им е заявено, че който си отвори устата за забавянето ще бъде уволнен дисциплинарно! Крушарски, нещастен лъжец! Как ще строи база и стадион като няма средства дори да си покрие текущите разходи! Смешник! Вън!

        • 5
          5

          Ти чули какво каза Нежния??!! Като ги върне на потниците и пак ли ще управлявате на дългове??!! Тогава футболистите по-доволни ли ще са? А и щом си тръгнал да плачеш за Камбуров и Виданов ми е ясно колко разбираш от футбол…. Като искаш акциите излез, кайи си името, кайи колко милиона ще наеш и готово. Не тук анонимно да викаш БЪН и после да се скриеш в мишата си дупка

        • 5
          3

          Като извадите 8-10 милиона ще ви ги даде,излезте с парите кажете ние имаме пари и мозък да уппавляваме клуб…Да ама нямате -видяхте какво направихте предния път заедно с адвокатите едно голямо нищо..

    • 8
      5

      Майка ви неблагодарна като сте толкова големи фенове защо като биехме 8-9 мача поред при Илиян идвахте по 1000 души има няма а сега сте ревнали като курви иначе сте десетки хиляди

      • 1
        1

        Ами защото капацитета на умрялата ви публика е толкова! Максимум 1000 циганина и това е. Познавате се поименно, какво ми се правите на “дръж ми шапката”
        Вчера един мангал беше написал, че на мача с царско село сме били двадесет човека и видиш ли на мача ви със Славия щяло да се види кой е пловдивския любимец! Е аз не видях нито един циганин само обичайните – 10-ина фена на Славия!
        Къде е сега този мърсолив сивак, да каже нещо по въпроса!

  26. 32
    8

    Kvo da vi kaja za Lokomotiv, seliani, selska my rabota.
    Selski otbor sas selski trenior i selski prezident.

  27. 41
    5

    Айше,кога ще теглят жребия за купата?
    Изтеглиха го,ша играем с Бока в Аржентина,кат продаде бай Крушан ракетите!

  28. 51
    7

    Гушвам декарите в Тракия, фалирам Локомотив и си бия камшика с 40 млн. лв. в джоба – нали ви казах, че ще спечеля от футбола?

    • 8
      42

      ГУШНАЛИ СМЕ МАЙКА ТИ И ЧАКАМЕ ДА ВЪРНЕТЕ 50 МИЛИОНА НА КТБ И ДЪРЖАВАТА ИДИОТ!

      • 21
        4

        Споко пич! Дългове вече нямат!

  29. 21
    6

    Tragnahme aslani a se pribirame kato nasrani.
    Samo ne baraite Voinata che sha doida sas sopata da vi trosha kokalite

  30. 27
    8

    Сичкоту маали ша тъгува на негу – отюам до джаамиситу за маастика .

  31. 46
    8

    ОТЪРВАХМЕ СЕ
    де не се паднем на жребия с Ботев.
    Тогава да видиш жалка ни майка локомотивициганска

    • 6
      28

      Радваш се, ама оня отгоре гледа!
      Всичко се връща! Само пичакай!

  32. 17
    10

    къде си бе ачо къде си бе миризливец напиши два реда , локуту игра

  33. 5
    34

    Ачо тотаджията 24.10.2017 at 22:51

     2

     23

    Прокуратурата да се самосезира!
    Двете села Коматево и Царско село си спретнаха хард тото порно!
    Цацаров, спите ли?
    Знаете ли, каква е разликата между селяните от коматево и гражданите?
    Когато отборът на гражданите Локомотив играе тото, щото всички отбори в първенството го правят, гражданите си признават, а когато селяните от Коматево си спретват очеизвадно тото за тях мачът е истински. Ако не знаете, жълТУРЦИ защо ви наричаме, селяни, пасмина, сган да знаете вече!

    • 24
      3

      Колко картона имаше на гладиаторското дерби( гей- порно) между Слабия и докомотивспор.Питам за един приятел.

    • забравил си да се пишеш не бек,а ГОЛЯМ СЕЛСКИ БЕК

  34. 55
    4

    Учителката пита децата какво работят бащите им.Отговорите са от учител до полицай,накрая Иванчо казва:
    – Моят баща е стриптизьор,прави стриптийз в гей барове,а след работа разни мъже му плащат и го водят по хотели.
    Учителката,потресена,го вика настрани и го пита дали това е вярно.Иванчо отговаря:
    – Не е вярно,госпожо,баща ми е футболист в “Локото”,но ме е срам да го кажа.

  35. 42
    4

    Шибам буферската трупа,
    Мангал не може да се бори за купа!

  36. 32
    6

    Тази година 12то място помнете ми думата !

  37. 44
    7

    Майка ви дейба локомотивоциганска, кви оставки, кви смени бе гейове?! Всичко върви по мед и масло, преди Славия ни биеше с по 9:0 сега правих равен в редовното и пак ми сънувате оставки и промени! Нали ви казах вече, този път треньора няма да се бара! Войн остава докато съм жив, поне още 50 години! Чакам само още едно-две писма от общината и започвам да строя новата база и стадиона!

  38. 38
    9

    Ха-ха “бизнесмен от Говедарци”!!!
    Селски ИЗМАМНИК!!!!!!!!!!

  39. 37
    7

    Дейба вашта мама локомотивско циганска дейба

  40. 29
    5

    Тея Славия много тото играят! Направо фалираха букитата! Грозно е така да се прави! Не е приятно така да се играе тото бе слависти!

  41. 11
    35

    Селска радост в селото на селските селяндури.

  42. 9
    32

    Интересно как букмейкърите от Коматево ще върнат парите на Рачо, ТодАр и много други за твърдата двойка…

  43. 24
    13

    Всички са за гонене , НЕЩНАСТНИЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ ТОВА Е ОТБОРА КЪМ ТОЗИ МОМЕНТ !

  44. 39
    7

    Честито ! Днес казах 3-0 но и така е добре … ахаххаха

  45. 36
    4

    Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха

    • 10
      30

      Толкова ли е голяма радостта, когато за малко не загубихте от Царско село?!

Коментарите са затворени