Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Войн Войнов определи групата за предстоящия осминафинал за купата на България срещу Славия. От състава в сравнение с предишния двубой с Черно море отпадат Ванчо Траянов и Ивайло Марков. На техните места влизат възстановилият се от контузия Димо Бакалов, както и Асен Георгиев.

Двубоят между двата отбора е днес от 17.30 часа в София. Смърфовете трябва да гонят задължителна победа, за да се реваншират за домакинската си загуба от Черно море. Евентуална издънка и днес буквално ще нажежи желязото на Лаута до червено. Феновете вече поискаха оставката на Войн Войнов и щаба му. Привържениците на Локо Пд скандираха по време на последния мач “Оставка”. Собственикът на черно-белите обаче за момента отказва да смени наставника, с което си навлича неодобрението и на част феновете.

Пред PlovdivDerby.com Крушарски заяви след загубата от Черно море, че Войнов ще води тима и срещу белите, а след това ще се водят нови разговори за бъдещето на наставника и целия му щаб.

Групата на Локомотив (Полвдив):

Илко Пиргов, Мори Диау, Пламен Крумов, Мохамед Муса, Димитър Везалов, Асен Георгиев, Георги Пашов, Пламен Николов, Раян Фрикеше, Димитър Велковски, Серджо Телес, Парвизджон Умарбаев, Веселин Марчев, Симеон Райков, Димо Бакалов, Дино Мартинович, Дани Кики, Халед Аяри.

12 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    Вчера феновете на носителите на Купата на България в София на същя стадион бяха около 15 човека. Да видим днес, феновете на отбор раздиран от кризи и сътресения колко ще са? Да направим съпоставка?

    • 1
      2

      Така, не можем да имаме милиони феново като Локу, то целият Афганистан , Пакистан, Индия и Бангладеш са фенове на катуна от Лаута.

  2. 4
    12

    НЯМА САМО СЕЛЯНКИТЕ ОТ ДОМАТЕВО ДА ИГРАЯТ ТОТО.

  3. 20
    9

    както искате да ми давате наклон на онази работа извадете пари и елате платете музиката манимулирани гей бандити няма да позволя гей бандити да ми дават наклон на онази работа.

  4. 20
    9

    Няма начин 30 човека да определят какво ще се случва в Локомотив. Толкова са хората, които са манимулирани, и сеят интригите. Искат оставката на Войн Войнов, ами няма да стане. Каква е гаранцията, че ако и Моуриньо стане треньор и него няма да искат да го изгонят още след втория мач. Който плаща, той поръчва музиката. Войнов остава треньор и това е. Може да го пусна да си тръгне, само ако той не поиска да напусне и е невъзможно да промени решението си. Но няма да допусна да се случи това с този голям легендарен футболист. Той е изключително интелегинтен човек и треньор. Когато започнат да ми се качват по члена, ставам по-лош!

  5. 11
    20

    Гледам лайнарите пак осрали локомотивска статия…

  6. 20
    8

    Питайте мен какво може и какво не може да вдигне Войнов. Все пак, аз карам кораба. Кораба-майка! Хлъц…Опс..

    Войнов може да вдига на всичко коз ако аз съм без кос, само ако държи три валета от първото раздаване. Забранил съм му с две валета да вдига, защото не може да ги изкара…това първо.

    Второ, Войнов може да вдига чашата за наздраве, само след шефа! ….тоест – мен, аз!

    За отбора не знам дали може да го вдига. Те тея моите гей-бандити и без него си ги вдигат под душовете. Все тая кой им е треньор.

    Ааайде, наздраве!

  7. 24
    8

    Ще уредя и този мач, както уредих нещата в Стара Загора! Там гейовете разпънаха плакати, после в Пловдив плакати нямаше! Да ама го играхме на точен 0:3 и започнаха да скандират! Сега една хубава обръщалка с ранен гол за Славия и второто два наши всичко ще е о.к. хем ще вземем по некой лев с чичо Венци, хем гейовете пак ще млъкнат, хем Войнов остава! Все пак съм бил комсомолски секретар и знам как да манипулирам хората!

Коментарите са затворени