Локомотив Пловдив загуби на собствения си стадион от Черно море и заличи набързо добрите впечатления, които остави с победата си като гост на Берое. Черно-белите отстъпиха на Моряците с 0:3, като и първите две попадения бяха дело на бивши футболисти на градския съперник на смърфовете. Мариян Огнянов откри резултата още в началото на мача, а Старокин подпечата победата за гостите с гол в средата на втората част. Третия гол бе дело на Антон Огнянов в самия край на мача.

След второто попадение на Черно море от Трибуна Спортклуб подхванаха скандирания “Оставка”, които бяха подети и от част от феновете в Сектор А.

“Ще разговарям с ръководството и съм готов още тази вечер да си тръгна”, заяви Войн Войнов.

Гледайте отзивите от Лаута на живо:


96 КОМЕНТАРИ

  1. 17

    Пичове от Локото. Няма да ви бъзикам, ще ви кажа сега малко истини. Вчера ви гледах (с кеф) и мога да ви кажа, че сте отчайващо слаби. Нямате нито един що годе свестен играч. Може би само ония Бакалов (не заради фамилията), ама той май не игра. Марчевци, Райковци… Никой. Опа, освен Умарбаев, признавам. Защитата ви е пълен цирк – Крумов, Везалов, Пламен Николов-феърплея. Ужас. Нападение – смях в залата! В средата ония брадатия се вее, ама КПД = 0. Бавни, безидейни, направо скучни. Две разбърквания в наказателното поле и нищо друго. За треньора няма да говоря, ако познавате някой във футболните среди ще ви каже…

    • А ве крива главо селска много си тъп и ограничен по споко да ни ви застигне старата прокоба да ти и пумака тъп

    • 3
      1

      За съжаление е прав. Марков,Муса,Умарбаев, Мартинович, Бакалов и тук добавям Крумов. Другите, барабар със собственика,без Маринков да ги загробят като ядрени отпадъци.

      • А на тези кой ще им плаща?? Или викаш, кво ти пука….

    • Еми дон Крушон не дава кинти бе, откъде да дойдат тея читавите футболисти?

      То е много лесно да им даваме акъл отстрани и да ги ебаваме, ама без пари как да стане?

  2. 17
    2

    Ей, мангали, ще ви шибам колкото и както си искам! Като реша, че сте с прекалено разширени ануси, ще си ида – но първо, трябва да ми платите 12 млн лв за парите, които съм вложил с циганския ви катун!

  3. 24
    7

    На всички стана ясно, че причината за този ЛОКОМОТИВ е в АРЖЕНТИНЕЦА .Той доведе Чаво, Руйчев, Войнов и сие и държи да останат… Той не е способен да издържа отбора а иска да печели от него. С чие благоволение бяха прогонени Виданов, Харуби, Котев, Карагерен ,Вълчев, Камбуров ,Райнов ,Горанов … КОЙТО НЕ ИСКА да играе на голи обещания ДА СИ ХОДИ !!!! АЛАНКООЛУ, гладна мечка хоро не играе ..И останаха бабереци като МАРЧЕВ и Пиргов ?РИБАТА се вмирисва от главата !!1А къде са сега ЛОШОТО КУЧЕ и всички останали, които лижеха седалката на ПРЕЗИДЕНТА!!! Фенкклубовете го казаха… ОСТАВКА …. Това не е ЛОКОМОТИВ !!!!

    • 5
      10

      Приятелю не ти знам умственият багаж но горе посочените много добре знаеш кой ги изгони както и Ил.Илиев не говори глупосто защото си заблоден или слуга на някой и да ти кажа нещо не плюй кладенеца преди да си намерил нов

    • ей провокаторче и крадецо на никове, да го духаш!!! Ти не целиш да направиш градивна критика, а да внесеш напрежение и раздори в Локомотив. Не разбра ли, че няма да успееш!!?? Толкова ли си глупав, че не разбра, че Крушарски НЯМА ДА СИ ТРЪГНЕ заради помяри и провокатори като теб?!!

    • 2
      6

      само да кажа, че Виданов и Каламбуров са най-слабите в Берое

  4. 21

    Казаха ви още преди откъде се вмирисва рибата !!!

    • 4
      16

      Жълт боклук. Ние имаме велик отбор с велик президент .Тази година сме в тройката. САМО ЛОКО

  5. 16
    2

    Хайде искам сега големите разбирачи потниците от агиткатките да помислят и кажат кой треньор да дойде ако войната си тръгне колко треньора сменихме за таз година къде са феновете публиката е тъка ще сте по 20 потника на домакинствата и гости.

  6. 14
    4

    На вратата-Илко Джуджев Цирков? Филм на ужасите!!!

  7. 18
    4

    Симеон Райков може да е титуляр само на ергенски и момински партита, пингвин скапан,мадагаскарски! Марчев. Жалък. Пиргос???? Главно изображение в Гугъл,като напишеш НЕКАДЪРНИК!!!!

  8. 8
    12

    Така. Дотук!!!! Войнов, Руйчев, Коруйчев и най ВЕЧЕ ЧАВДАР ЦВЕТКОВ – ВЪЪЪН, НА МОМЕНТА!!!! ВЪН!!!!! Чаво,тоя,фрикасето,къде го намери ,бе?! Само успоредни пасове до най-близкия човек???? Да не е хандбалист??? Пиянде скапано!!!!
    Накратко. Да остават Умарбаев,Муса, Бакалов, Мартинович, Марков, Серджо, Крумов и Асен Георгиев. Всичко останало за рециклиране. Нали и Рилски спортист е на Крушарски? Да доиграват сезона!

    • 10
      5

      Забравих. Да остане и Везалов! Единственият класен нападател в този мач!

  9. 19
    4

    От дълги години гледам футбол, но не съм виждал “футболисти” като Марчев и Пиргов. Този “вратар” се крие зад гредата от топката. А “нападателя” е точно като конника без глава. Взима топката и тича със всичка сила да се забие право в защитника. Нито финт, нито залъгващо движение нито нищо…. чудя какво IQ има този човек. Едно друго нещо ми прави обаче много по тревожно впечатление: играчите сега идват в Локомотив и си развалят формата. Доскоро беше обратното….

  10. 4
    19

    Иван Колев о Карагерен веднага обратно!!! Нов и АМБИЦИОЗЕН треньор, който иска да се развивс, с не да дочака пенсия!!! Пълна диктатура и дисциплина в отбора!!! В България футбола е на толкова ниско ниво, че който и да играе, ако тича достачано, ще е на ниво

    • 19
      5

      Така. Да ти продължа мисълта. Трябват но само двама нови централни защитници, два бека, нови халфове, крила и нападатели. Ново ръководство, треньорско и управлвнско. Абе веднъж сме го правили, знаем как става. Няма да е Велбъжд, друг ще е…

  11. 6
    13

    Пиргов на сапун!!!! Марчев и Мони на пейката. Ванчо резерва. Умарбаев задължително с нов договор. Муса също. Другите също резерви. Защо Асен Георгиев не играе?!

  12. 3
    19

    Тоше, ти си бил голям комплексар, бе мойто … нещо! Та ти си неосъзнат локомотивец, бе майна. Радвам се, че Локомотив заема токова голямо място в мизерното ти съществуване, но все пак гледай си вашия цирк. В Италия си! В Италия си!

    • 19
      3

      Първо си виж ника,после говори простотии.Две неща ме изкефиха обаче-жълтите не биха Дунав,и препълненият стадион на Лаута!!В Аржентина съм,в Аржентина съм.

  13. 19
    3

    Цигански неволи! Тежко и тъжно е, но ние ще се изправим като циганин хванат от енергото да краде ток! Минават два дни и пак се закача незаконно! Саде Локо!

  14. 20
    3

    Льоко, Льоко, пак зложи нас Льоко! Защо така Льоко прявиш на него!

  15. 37
    4

    Как е тотото, мангали? Нали Ботев ви беше смешен, че направил равен на чужд терен. Така е, кюнлии. Мъка, мъка, мъка.

  16. 37
    4

    Тимаджиите, за разлика от марулево не играят порно. Лъсна ви гъзеца, колко сте жалки, мангали.

  17. 8
    41

    Драги Жълти ТЪПЪНИ , същите Шматки като нас сте,разликата до момента е ,че ни бихте в Коматево,но има мач и на Лаута ,нищо по-различно не сте : Локо пада от Черно море ,Пирин,ЦСКА -Ботевъ прави същото с хиксовете нещата са подобни ,за какво сте с жълто на гащите не моа ва разбера!!!!!

    • 15
      1

      Има една мъъъъъничка подробност. Ние паднахме от Черно море с 1:2 когато бяха втори с 6 поредни мача без загуба (от които 5 победи), а вие с 0:3 когато са в серия от 5 загуби и 0 отбелязани гола…

      • Да не говорим изобщо че оная победа на Морето беше плод на читса случайност и нечовешки късмет за тях.
        Ние в първите 20 минути можехме да водим с 4-0, точно толкова абсолютно 100%ови положения изпуснахме.

  18. 25
    5

    Ама миналата седмица, като се държах за главата на наредбата в Стара Загора ми се навеждахте до земята, сега ми викат Оставка?! Мангали неблагодарни! Казал съм отдавна, този път треньор няма да сменям! Дойде писмо от Общината почвам базата! Ама ако викате още оставка няма да в почна!

    • 5
      21

      Абе що вие не си видите вашата база,а пък после говорете….. момент,обърках,вие база имате,там някъде край града,вие стадион нямате,но нищо,то и базата ви е достатъчна,даже ви и много, доколкото знам събира около 2000,ами доволно, стига ви.

      • 17
        1

        Мустафа, аз за разлика от жалтити премии не давам, но за сметка на това заплатите са рядкост! Иначе да, като нас са като изключим победа с 3:0, 2 купи и участие в ЛЕ!

      • 12
        1

        За да получи даден стадион лиценз за А гр.трябва да има минимум 3500 седящи места.Нищо чудно че толкова знаеш за базата,просто толкова са ти познанията като цяло.

  19. 25
    3

    Ако видите следващите 5 мача на Локото … този отбор отива на изпадане !!!

    • 26
      2

      Не си прав приятелю, още следващия мач ще вземат евентуално глътка въздух срещу Етър. после следващите им три мача няма да ги гледаме но петия са в Бистрица, където могат да се преборят за точката.
      Изобщо-поводи за притеснение няма, няма и смисъл да се правят драми, какво по-хубаво от едно солидно десето-единайсто място в класирането?
      Няма страшно, всичко е под солиден аржентински контрол.

  20. 18
    2

    И в Афганистан и Пакистан сичкуту Талибан плаче и пее тъжни песни.

    Само някаква парична помощ от БХК може да повдигне настроението .

    Айде сега Стригане, Събличане и къпане на автомивка на талибаните в отбора.

    Локу може да е отбор с 1000 фена в Столипиново ама е с над 10 милиона фена в Афганистан, Пакистан, Индия и Бангладеш.

    В това видео ще видите как спонсорът на Локу от Афганистан спира да дава пари за Лаута.

    https://youtu.be/sN7hc8izZiQ

  21. 26
    1

    СПЕШНО!

    Спешно се търсят кръводарители-група Ц (иганин) отрицателна, в спешното не смогваме да зашиваме разпрани анали, конци също трябват, може и обикновен канап, никой няма да забележи разликата.

    • 4
      24

      Ами отивай ве мангал,ко чакаш,щом е група Ц вземи и сестра ти и майка ти че и баща ти

  22. 29
    1

    Аз само да попитам – Как свърши мача уа? Щот си тръгнах 60 мин. да фана последния рейс за село, че утре сабале ша ставам рано за нивата…

    • 5
      27

      Нищо не си изпуснал,същата работа като Ботявъ-Черно море у наше село-Коматяву

      • 27
        1

        Нидей ми напомня за Куматиу, чи там къв к*р ядойми…

        • 2
          18

          За мача с ЦСКА ли ти напомних нищо де веки може да падне от ЦСКА

  23. 29
    2

    След жалкото порно срещу Берое следва завръщане в реалността. Приземяване, приземяване, приземяване…

  24. 37
    2

    Пук…хихихихи!!Лъснаха ли ви кирливите задници бандитииии?Яхууууййй.

  25. 7
    42

    Имате толкова много злоба и умраза насъбрана от ерата Селския,че и още години наред да ни гледате в това състояние,няма да ви стигнат да си избиете комплексите,подлоги жълти.

    • “умразата” ни е насочена към неграмотни сиваци като теб!
      Пу, да ти еба майката неграмотна, циганска

  26. 35
    1

    Нямаше ме в БГ до преди малко,та питам как завърши мача?Това 3:0 да не е служебно,питам за един приятел?Мухахахха. Не,тоя срам е в повечко дори и за папуци като тия от бежанския лагер на лаута

    • 32
      1

      Домуса купи мача и плюс тва чернобелите беха заложили на точен приятелю, тва стана..

      Business as usual…

  27. 38
    2

    Аз мисля , че домуза купи мача за да не настигнем жАлтити! Видя се , че съдията яко подпираше варненци.От следващия мач почваме да мачкаме ! Винаги с вас ама от 60 мин останахте без нас !Айди локуууу !

  28. 19
    28

    От Ботев съм, но като чета коментарите ме е срам, защо тая злоба бе, онзи ден приятел локомотивец сподели същото, престанете

    • 40
      3

      Каквото повикало, такова се обадило приятелю.
      Просто погледни всички теми за БОТЕВ ПД от отминалата седмица и тези след равния с Дунав вчера и ще разбереш защо в момента се спукваме от смях.
      Няма такива клоуни като мангалите, цяла седмица не им млъкнаха устите от глупости след “фамозната” им победа в Старзагора, цяла седмица плюха, грачиха и скверняха с миризливото си присъствие нашите теми и най накрая дойде Попай Моряка и ги изнасили брутално на собствената им картофена ливада.

      Еми смешно е…

    • 28
      3

      Къде видя злоба бе, маскиран буфер.
      Нещо нереално или измислено?
      Хората ташак си правят
      то буферите само за това стават 😀

  29. 33
    1

    Ууууууууу……хихихихихи,бахти нещастниците!Но,нека не забравяме че Ботев направи равен с изпадащият Дунав,а кюстендилският пришълец падна от гранда Черно море!!Даже си е престижна загуба!!Нещо ги няма веселяците от Кюстендил, където бяха много активни снощи.Защо ве приводани нещастни?

    • 2
      19

      Не бе не забравяме ,че Ботявъ също имаше жълто на гащите след мач с Черно море на село у Коматяву

      • Чак такова жълто са нямали като на гащите на Кюстендилци.

  30. 14
    22

    Няма как без вратар(омръзна ми да го плюя вече този урод Пиргов), с неубедителна защитя, без креативен играч в средната линия, с ялови “нападатели”, който не могат да оцелят топката, та хамо ли да направят нещо по-добро да се постихме нещо по-различно. Този Марчев ми къса нервите от началото на шампионата. Райков е супер неефективен и ялов паяк. Крумов за 3 години не съм го видял да направи едно нормално центриране. Ванчо вече прави грешка сред грешка. Серджио игра ли. Я другите я подаваха само назад….. ТРАГЕДИЯ. Сега разбирам, че и Умарбаев си тръгва…. Ами, че то ние и за Б група нямаме отбор…. А за треньорите не ми се говори изобщо – 1 милион на брой, а нито един кадърен…

    • 19
      2

      Респект че си единствения локомотивец, който не се покри като останалите мишоци и дойде да напише нещо по темата и във връзка с мача.
      Истината е че днешния резултат малко лъже, защото реално можехте да вкарате поне два гола, Черно море не са никакъв гранд, просто се възползваха от глупавите ви грешки в защита. Вие спокойно можехте да вкарате поне два гола.
      Отбора обаче играе без дух и лесно се чупи когато му поведат с два гола, атмосфера няма никаква и си личи на терена.
      Райков не прилича на себе си, преди години тея положения ги вкарваше и на сън, Умарбаев си личи че просто не му се играе, а Марчев и Ванчо не знам кво точно правят на терена.
      Гледам тука че обвинявате вратарчето, аз лично не виждам ква вина има за първия и третия гол.

      Няма да изпаднете със сигурност тая година, така че ето ви едно позитивно нещо след днешния мач.

      • 3
        7

        Резултата лъже естествено. И двата им гола бяха нередовни, но това не променя фактс, че отбора е пълен с посредстени футболисти и още по-лошо – пълни дупки. Водени от един посредствен и милионен треньорски щаб и неадекватно ръководство… Проблемс не е в Крушарски, а в хората на които той разчита…

      • 1
        3

        Вината на джуджето на вратат е, че не може да излиза и да ръководи защитата. Всеки удар към вратата е потенциален гол. Едва ли има по-слаб вратар в А, Б и В група…

    • 14

      С две думи,треа си друг отбор,тренер и всичко останало,както когато дойдохте от Кюстендил.Еми няма..

  31. 30
    2

    ХАХАХАХАХ

    …жълтите ни бият по улиците като тъпани…

    ХАХАХАХАХ

  32. 40
    1

    Войната, да не си и помисля да разваля карето с оставка. Ще му обясня, че не може банда гейове да му дават наклон на майорната терца.

  33. 31
    1

    Какъв е този селски бес дето грачи по ТВ то?

  34. 46
    1

    Предлагам нека дружно да отворим форума от миналата седмица да си припомним изказванията за великия Локомотив как почва да мачка и как следващите 8 кръга само победи ги чакали.

  35. 39
    1

    Започнаха масови самоубийства в циганските квартали в Пловдив. Линейките не достигат.

  36. 45
    2

    Ахххх, бедни ми гей-бандити. Добре че сте вие, да ни веселите и забавлявате Лаута circus

  37. 47
    3

    Абе в колко е последния рейс за селата, че феновете около 60 мин. взеха да си тръгват…

  38. 52
    2

    Тони найка, Орлин и Мариян яко ни го забиха. Ама до сливиците. Мисля, че за пръв път в историята на футбола зрители напускат мач в 60 та минута. Ама няма как, без вазелин боли много. Крюшо завинаги един от нас.

  39. 48
    3

    Здравейте гей бандити ! Как завърши мача днес?

    • 1
      13

      Днес, приятелко любима и анално податлива, Пловдивския Локомотив загуби от Черно море,точно както Коматевския Ботявъ в 6 кръг.

  40. 7
    30

    Стоян Колев и Пиргов да си заминават нещастници…3 удара 3 гола няма такъв вратар в света…

  41. 54
    5

    Мариан Огнянов, Орлин Старокин, Антон Огнянов! Три бивши канарчета. Боли ли, мангали?

  42. 47
    2

    Ахахах, какво се случва драги зрители, скъпи приятели на футболната магия с коженото кълбо на зеления килим.
    На препълненото с десетки фенове на чернобялата машина Ещадиу ду Мангау, Попай Моряка наеба МОЩНО аджисанските проститутки.
    Цяла седмица сране в темите за БОТЕВ ПД, цяла седмица глупости по адрес на големия пловдивски отбор, които кулминираха след равенството като гости на Дунав вчера и какво, КАКВО се получи??

    Мацата ЕБЕЕЕЕ, Старокин ЕБЕЕЕЕЕЕЕ, Огнянов ЕБЕЕЕЕЕ!!!!!!

    ТРИ МОЩНИ МОРЯШКИ ТЕКА в развлачените цигански попски ръкави, ахахахахахахахаха.

    Не знам днес дали ше има достатъчно линейки, по-добре направо да закриват Столипиново и да ги копат там на място, няма кво да мърсят болниците.

    ЧЕСТИТО ЧЕРНОБЕЛИ ЦИГАНСКИ БОКЛУЦИ, ПУДАВИЕБАМАЙКАТА ЦИГАНСКА!!!

  43. 43
    2

    КАЗАХ ЛИ ВИ ????
    БАЙ МАНГАЛ НЯМА НИЩО ОБЩО СЪС ПЛОВДИВ !! СЪЗДАДЕН САМО И ЕДИНСТВЕННО ЗА ТОТО !!!
    ИЗМЕТ НА ИЗМЕТТА !!!

    • 3
      13

      Така е съгласен…и играе извън Пловдив ,чак в Коматево.То бахти тотаджийския отбор. Размазва Лудогорец пък пада от Черно море и Пирин не мое да бие Дунав обаче бие Левски с АВТОГОЛ на Митрев-ебаси и това ако не е ТОТО.

      • В мача с говеждия отбор на вратата беше резервата на Митрев щото той си имаше красная карточка от предишния мач с резаците.
        А ако търсиш тотаджийски отбор си виж в собствената кочинка.

  44. 35
    1

    Потниците от лайналут джамия бързат да се преберат в остата майкави мръсна искате честен футбол нави сега осрахте са на всичко и всички каква оставка искате вие ли им плащате или сте им счетоводители?

  45. 6
    28

    Стоян Колев и Пиргов да си заминават нещастници…3 удара 3 гола няма такъв вратар в света…

Коментарите са затворени