В спокоен мач лидерът в “А” ОФГ, тимът на ФК “Садово” победи резонно като домакин  отборът на “Тракия” /Стамболийски/ с 3:1. На градския стадион в Садово гостите започнаха по-напористо и в началото на срещата поведоха с 0:1 .Футболистите на домакините успяха да обърнат мачът в своя полза, като методично и последователно успяха да наложат волята си. Отново Емил Аргиров взе нещата в свои “ръце” и до почивката с два гола обърна резултата.

Второто полувреме Иво Димитров-Шведа направи резултатът 3:1 с рядко красив гол – при опит да центрира,прехвърли изящно вратаря на гостите. Много силен мач направиха и моторите в средата на терена Петьо Димитров и Никола Николов. Защитата начело с капитана Атанас Зангаров отново бе на обичайното си високо ниво, като изключим първите минути на мача. Светослав Асенов бе заменен в края на мача заради контузия. 

“Садово” към момента е недостижим на върха с 27 точки. В следващия кръг садовци гостуват на “Калояново”, а “Тракия” приема в Стамболийски “Вихър” Белозем.

В друг мач от кръга “Дълго поле” победи с 3:1 “Калояново” в общинско дерби, а “Марица” /Маноле/ постигна успех с 6:3 над гостуващия “Житница”.