Локомотив Пловдив тресна Берое насред Стара Загора с 2:1 и попари домакините водени от рожденика Мартин Камбуров. Черно-белите поведоха първото полувреме с попадение на Димо Бакалов, но към края на първата част допуснаха изравняване. Въпреки това с показна контраатака в 70-тата минута пловдивчани стигнаха до трите точки, а в герой се превърна Мартинович.

Първото полувреме предложи сравнително добър футбол за родните стандарти, а зрителите видяха два гола. Още в третата минута рожденикът Мартин Камбуров дебнеше пред вратата на своя любим тим, но пасът не достигна до реализатора. В 15-ата минута пловдивчани имаха претенции за дузпа, след като топката се отби в ръката на бранител на Берое в наказателното поле. Реферът Антон Попов обаче даде знак играта да продължи.

В следващите секунди Веселин Марчев пробва мерника си, но изстрелът му се оказа слаб и не затрудни вратаря на “зелените” Душан Перниш. Словакът трябваше да се хвърля в краката на Димо Бакалов в 21-ата минута, когато опитният играч на Локомотив изскочи сам срещу него. След това топката попадна у Марчев, който обаче не намери мрежата.

Последва “реплика” на Камбуров, който потърси мишената отдясно, но бранител на домакините блокира шута и се стигна до корнер. В 23-ата минута левият бек на “смърфовете” Муса Мухамед центрира опасно отляво и Бакалов с глава откри резултата – 1:0 за гостите от Пловдив. Дойде време за кратко лутане по терена, за да дойде 38-ата минута. При идентична ситуация Антон Карачанаков намери Педро Еуженио при вратарското поле на Локо и нисичкият португалец изравни.

Втората част започна много слабо, като клишето “игра в центъра” властваше на полето до 62-ата минута. Тогава Мартин Райнов можеше да накаже Илко Пиргов отблизо, но последният показа добър рефлекс и спаси. В 71-ата минута Дино Мартинович отново изведе Локо напред в резултата. Халфът от Словения тъкмо се бе появил в игра, когато Еуженио го намери с извеждащ пас зад отбраната на заралии. В същото време Перниш се бе оказал в “небрано лозе”, което позволи на Мартинович да го подмине без проблеми и на празна врата да направи 2:1 за “смърфовете”. Последва бурна радост и събличане на голмайстора, което пък позволи на главния съдия да му каже жълт картон с усмивка на лице.

82 КОМЕНТАРИ

    • 2
      2

      Жълт парцал,1926г.!Толкова си плиткоумен,че не можеш една година да запомниш?!Селянин!

  1. 6
    6

    Абе къде са жълтите хейтъри…да нямат почивен ден нещо?
    Как им объркахме сметките на жълтите журналя и на пъпчивите, слабоумни хейтъри тук.Те са били готови със статиите при загуба на Локомотив и голове на Камбуров, ама както пееха Ъпсурт в една песен:”…леле кво станаааа” хаха.Пукат им се отвътре сега дребните, злобливи хейтърски душички на доматевците.
    Локо ще е съвсем друг отбор напролет! Дано и двата отбора са в шестицата, ше стане весело.Жълтите в момента са с класа над нас и играят страхотно, но след зимната пауза Локо ще е друг!

    • 6
      5

      Ужас, направо ни е лошо. Още сме в годината с двете купи, мачове в ЕКТ, показваме бърз, красив и резултатен футбол, бием кюстендилския навлек с класика… Я пак кажи, пука ли ми се душичката? Да, ама от кеф!!!

    • 3
      5

      Ама вие сте живи ли ве?Аз помислих че след показното на Ботев в омразното ви Коматево сте в мозъчна смърт.Гледайте да не промените наклона,цоцайте на Крушо,другото го оставете на големите.

      • 6
        1

        Явно сме живи след като киснеш във всяка тема за Локомотив шизофреник недоклатен

      • 2
        1

        Райчо, абе като ви гледах мачлето със Септември операторът с камерата показа трибуната ви и много рехава ми се видя…да не са ви наказали пак за нещо? Колкото до това дали сме живи…ами ние бяхме живи и след Мартеничката, бяхме живи и след Жоро Илиев, и след Тасев, и след Галя, и след Коко.Вие бяхте мъртъвците 10г при Император Христолини Заличителят!

        • 1
          1

          А ти явно не си бил на свлачището ,когато бехте точно 321 човека.Мисля беше с великана Септември, който победите с адски мъки. Мухахапаха,тоя ще ми говори за посещаемост.Има инфо,алоууу,чети,образовай се. Забравих,неграмотен си.Карай…..

  2. 11
    4

    ЧЕРНО-БЯЛАТА РАДОС Е ЖЪЛТО -ЧЕРНА НЕРАДОСТ:)))))
    САМО ЛОКООООООООО

  3. 9
    4

    Жълтите вчера цял ден чакат клекнали зад храстите, Камбура да ни вкара,и да зачороликат,а то какво стана.

  4. 4
    4

    Някой си Центъра търсел комуникация. Прави го защото е сводник на майка си,сестра си и жена си,но те са мръсни,миришат повече от него и сеят краста и венерически болести.

  5. 7
    4

    Не плюя и няма да плюя по полуградския съперник, но няма да търпя двойкаджии, освободени от физическо да коментират футбол!

  6. 9
    5

    По-некадърен коментар не бях чел! Няма и да чета! Незабавно променете името на сайта на Агродерби. Уважавам пловдивските отбори, уважавам и селските стопани,НО!!!! Футбол се играе в Пловдив. ЕДИН Е ПЛОВДИВСКИЯТ ОТБОР! Ако на някого му е било “скучно” и “вяло”, да хваща мотиката. За не я настъпиш

    • 4
      2

      Ами прав си,един е пловдивският отбор,и това е Ботев Пловдив!!Другият е навлек от Кюстендил. Д.В 102 от 27.11.2001,там е казано точно.Чети,ограмотявай се.

      • 4
        2

        Сопотски мелез тихичко и веднага една бърза оборка на гомнежа за наказание

      • 1912-2010г.,Бог да прости!Всичко друго е Сопотско-Коматевска простотия!

        • Ще ти се.Нищо ,дано си по добре сега.Хииихихиххи.

  7. 11
    16

    Жълтите помаци ги искам тихички

  8. 8
    10

    То е ясно, че жълтеещите журналя няма да спрат с тъпите заглавия на статиите. И умират за такива win-win ситуации. Сега се радват, че рождения ден на една от най-големите легенди на Локомотив е “развален”. Кой знае каква простотия щеше да се пръкне от пилешките мозъци, ако Камбура беше вкарал гол или два и Берое бяха били.

  9. 12
    15

    КАТО ИГРАЕ СЕЛСКОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ ПУТЯФ2010 Е БИТКАТА ЗА ТРАКИЯ…ЛЪКОМЪТАВ ПЛОВДИВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ ПОБЕДИ И СЕГА КАКВО СТАВА ЖЪЛТУРЦИТЕ КАКАТ КРЪВ СОПОЛИ ЖЪЛТА НЕДОКЛАТЕНИ…ПУСНАХА ВИ 5 ГОЛА СЕПТЕМВРИ НАГЛАСЯТЕ И ГОЛОВА РАЗЛИКА МОЖЕ БИ…СЕЛСКИ НОМЕРА ОТ СЕЛСКИ ВЕЧЕРИНКИ…ДУХАЙТЕ П УМАЦИИИ;)))

    • 1
      1

      ЛЪКОМЪТАВ!!!!Хахахаххаха,ама неграмотник,скрий се някъде.

  10. 18
    10

    Неистова радост настана в Столипиново.Гордо затуптяха изтрадалите цигански сърца:”Наш’ту “Локо” би!”
    Завиха зурни,задумкаха тъпани.Мангалите спряха да бъркат по казаните,жените им си тръгнаха от Скобелева майка,а малките циганчета пъчеха голи кореми и по навик подаваха ръка. Мощно звучеше:”Саде “Локо”,подаваха се шишета с крадена ракия и горчивината от резила след мача с пловдивския гранд “Ботев”,полека отзвучаваше.До следващия мач…..

    • 4
      3

      Ти раСкажи кЪк сЪ намлати ф Стряма и найвъ прасИтУ. Извинявам се за еспресионистичния неореализъм, но търся комуникация с изостанал умствено кроманьонец, насилствено урбанизиран, с жестоки фрустрация.

    • В грешка си , помиярчо!Това е поредната простотия на мангалите от Изгрев бойс-Столипиново!

  11. 17
    11

    Квото и да си говорим, локото винаги си е бил и е велик клуб!
    Истината е, че некадърниците, които са в тееньорското и спортно-техническото ръководство трябва да се махнат и клуба моментално тръгва нагоре!
    Голяма и паметна победа тази вечер, но с тези хора в клуба, радостта ще е мимолетна!

  12. 12
    11

    Гледам, селската сган начело с познатите(я) хейтъри са се поосрали в темата?
    Говорят, за тото? Ами, като споменавате тотото, много бързо забравихте онова 3-4 пак срещу днешния ни съперник????
    Тогава нямаше тото, така ли???
    Значи локото като бие е тото? Вие като биете не е?
    Е, как да не сте прости бай Ганьовци и скапани селтаци??? Ами такива сте! Само заради подобни, комплексарски излияния!

    • 11
      6

      Само да питам, 3:0 с голове на Густаво, Неделев и Дуде тото ли е?

      • 4
        5

        След колко години бой по червения врат, а, подичовеко?

        • Хааахахаха,ега си неграмотника!Какво си изтворил ве цървул?

  13. 15
    9

    Мъжки мач, това е пътя. Локо Пловдив до смърт

  14. 18
    15

    Ни-ни , ни-но , ни-но , направете път, бързам за спешните случаи !

    • Даа не би някой да му се е променил наклона?Ега си смешката.

  15. 22
    19

    Още един път да поясним на бавноразвиващите мюмюни от Столипиново с интелект колкото на листна въшка: Ботев ПД беше най-на далавера от една загуба на Бироя,защото така се бетонираме в шестицата и при победа над киселото млеко в следващия ни мач, сме с три точки повече и от марулите и от столипинската сган, което е прекрасно.
    Сега разбрахте ли защо се радваме на тва че марулите паднаха или да го обясня още веднъж, тоя път-по-бавно?

    • 19
      13

      Е бати и тъпизма. 5 място по средата на сезона. Каква радост !!!
      Това само СЕЛЯНДУР с висше може да го измисли.

    • 17
      13

      Къде се бетонираш бе нещастник, знаеш ли колко мачове има още ?

    • 12
      10

      Ами тъпа, жълта, селска пртчко! Ако Локото бие Черно Море и после Етър, къде ще то тогава?
      Кво ни интересувате вие, селските миризливци в такъв случай?

      Проблема ви е, че с днешната победа ви се еба майката и потни селтаци като теб взеха чак ползи да вадят!
      Няма по-жалка сган от жълтата!

      • И АКО вие Лудогорец и Себе подобния ЦСКА тире,направо ставате шампиони!!Ега си тъпотията!!АКО!!!

    • 7
      7

      А ВЕ СЕЛЬО ПУСНАХА ВИ СИПТЕМВРИ И ГОЛОВАТА РАЗЛИКА НАВАКСАХТИ АМА СЛЕД ТОВА…ВСЕ КЪСМЕТЛИЙСКИ СЪДИИ ВИ СЕ ПАДАТ …НИЩО НЕ СЕ ЗНАЕ С ГОЛОВАТА РАЗЛИКА ВЪВ ВТОРАТА ОСМИЦА СТЕ ПЪРВИ ПУМАКЪЛ ОТ ДУМАТЮВУУ…

    • 3
      2

      Бавноразвиващи се са баба ти и дядо ти. Майка ти и баща ти са дебили,без право на поколение, но Ф Стряма няма контрол…. Ти си вече завършен фенотипен идиот и ще свършиш в стъкленица в Кралския Британски Музей. Дерзай!

    • Изроде,жълт!Ти имаш в предвид Мюмюните от Изгрев бойс Столипиново?

  16. 16
    17

    Половината от футболярчетата на Бирои бивши ритнитопковци на мангалското недоразумение. Яко захлебих.

  17. 17
    11

    Ппудасиебамайкатаселска , ръфам вени от яд и злоба.

  18. 19
    17

    Селяните са в шок и ужас. Линейките не смогват.

  19. 16
    14

    Колеги , помогнете , коматевско е задръстено от линейки , откъде да мина за града !

  20. 23
    22

    Фамозна и неочаквана победа за пловдивчани!
    Жълтата селска сган няма да спи тази нощ!!!
    Играхме много, много над очакванията на всички ни!
    Марчев и Райков много зле в завършващата фаза! Ако я можеха повече, сега победата щеше да е с разлика за пловдивчани!
    Нищо! Тази победа порази всички! Дори и локомотивците!

  21. 21
    22

    Страхотно порно се разигра. Квото и да става, царе сте на коефициентите. Май ние сме най-доволни. Придърпахте Бироето надолу. Вас ви знаем, ако не е тото пак загуба след загуба. Накрая на циганския стадион като ви шибнем още една тройка с гарнитура и сте пак там, където 70 години се налагаше да ви даряваме точки да не изпадате. Това е вашата съдба…

    • 3
      4

      Хардкор със Септември по заповед на щуката? А?

  22. 11
    22

    ТОТО ЛОКО ПУФ ПАФ
    ТОТО ЛОКО
    ТОТО ЛОКО ПУФ ПАФ
    ТОТО ЛОКО
    ТОТО ЛОКО ПУФ ПАФ

  23. 8
    22

    Ей,браво на Локото!Ударих пак една хилядарка за тяхна сметка!Честито на мен и на всички локомотивци,дано да има повече такива ”честни” мачове.

  24. 18
    23

    Цигани, едно ще ви кажа, Берое си е Берое, парите ми са сигурни в банката, а вие си ебете майката въшлива, HAPPY BIRTHDAY TO ME!!!

  25. 28
    10

    Честит рожден ден, Предателю!!! Добре, че си отиде!!

  26. 22
    8

    Еее тия буфири ми развалиха настроенито. Тъкмо щях да ги бъзикам . Ся си лягам с Айшето и се покривам една седмица.

  27. 27
    11

    Честита победа момчета! Заслужавахме я! Само Локо !

    • 13
      18

      Ахахахахах, ПУДАТИЕБАМАЙКАТА лилава,ПАК ли обърка никовете ма КУРВООООООО!!!

      • 16
        10

        Освен мангалка няма кой да ти върже курво коматевска.

  28. 28
    9

    А имаше и дузпа!!! …. але, але…. само Локо!!

    • 5
      4

      Защото не ходиш на мачове, а кашляш лошо и къртиш жълти храчки пред тИлИвизУрЪ… Скоро ще спре….

  29. 20
    7

    Честита победа момчета! Заслужавахме я! Само Локо

  30. 22
    16

    Спряхме тока в Коматево и Родопската яка да не се осира темата .

  31. 20
    9

    Капитана напусна кораба в най-важният му момент. А преди 3 години казваше на Стойчо Стоилов да те пусне от ЦСКА в Локо защото ти си за Локо както е Тоти за Рома. А какво стана 2 години по-късно? Ти не си никаква легенда. Ти си един смешен некадърен шут. Взе си всичко до стотинка от Крушарски, че на всичкото отгоре и изви ръцете на Бирое с рекордни заплати. Курва… Курва златотърсачка

  32. 13
    11

    Браво на момчетата. Бориха се мъжки. Кур за Чаво алкохолика.

  33. 23
    14

    Пловдив празнува, родопската яка и селата в траур. Густо майна.

    • 24
      17

      Пловдив наистина празнува.
      Циганите ебаха марулите, като така дадоха на пловдивчани идеална възможност да дръпнат с три точки и на двата мизерни отбора.
      Отлична работа, мангали!

      • 6
        12

        Виж класирането и точките. Селянина не знае къде се намира.

        • 16
          8

          КОЕ класиране да гледам бе, мамул въшлив лилав?
          Три отбора с еднакви точки, пловдивския-с мач по-малко.
          Абе вие сте ебани в тъпите цигански тикви бе.

          • 12
            12

            Изрод изгревбойски,за какъв пловдивски отбор се слагаш,бе?Селянин умрял,Пловдивският отбор се казва ЛОКОМОТИВ ПД!Сопотско недоразумение наречено от някой идиот като тебе Ботевъ,е селският коматевски тим!Разберете едно,нямате визия за граждани ,и то Пловдивчани!

          • 8
            7

            И си неграмотен освен ,че си жълт комплексар!

      • 7
        9

        Отвратителен с крива ,селска глава жълт изрод!

  34. 21
    6

    Кур за Бирои. Два за продажната курва! Да ти е честит рожденния ден, гъзолизецо!

Коментарите са затворени