Ръководството на Ботев Пловдив взе драстични мерки срещу хулиганите, които носят наказания на тима. Както неведнъж сме писали повечето проблеми кана канарчетата със собствената им публика идват от феновете, които се настаняват на първите редове в четирите малки ложи. От днес обаче достъпът до тях за обикновения запалянко е затворен, а новия ред следят по двама служители на Алфа Сот на всеки от входовете към въпросните сектори, научи PlovdivDerby.com.

В тези четири обособени малки ложи ще могат да влизат само и единствено фенове на канарчетата, които са си закупили абонаментни карти за точно тези места, както и ветераните на клуба, които също имат специални карти.

 

8 КОМЕНТАРИ

  1. 30
    5

    Тея пак са в пати повече от нас. Ния в последния мач бяхме 300 феса ( роднини и и обичайните гратисчий на скелето). Дейба наща мама циганска дейба.

  2. 22
    6

    Бой по лепиларите които постоянно ни закопават даимебамайката дрогирана !
    Заради такива елементи ни мразят по всички стадиони.

  3. 9
    29

    Понеже не може да си напълним базата, взехме творческото решение, да излезем с този номер. Уж ще се пазим от наказания…..
    Аййй кънарйеее

  4. 9
    26

    И пак има празни места. А агитката н е 30 човека. Срам.

  5. 23
    7

    ХАХАХАХ ПАЛЯК КОМПЛЕКСИРАН !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. 15
    55

    Сега капацитета на базичката ни става 1800 местенца. Ако и тях не пълним, ще е пълен резил. И то след две Купи. Макар и подарени.

Коментарите са затворени