Мартин Камбуров ще бъде с всичките си стари съотборници от Локо Пд около него на 37-ия си рожден ден. Така ще случи, защото това показва календара. МК11 ще празнува деня, в който се е родил, на същия ден, в който Локо ще гостува на настоящия му тим Берое (13 октомври). В деня на мача голмайсторът ще навърши 37 години.

10 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    7

    Срещу Локо Пд ще подобря постижението на великия Чико. Ще шибам бяло-черни задници заради пияндето Кр…, той си знае кой е. Казах!

    • 6
      7

      Чико ще прегърне, ще прегърне хОя ми ,
      а ний ще запеем , ще запеем песента –
      ЖЪЛТА КОЧИНА , ША ЛЯ-ЛЯ-ЛЯ-ЛЯ !

  2. 9
    5

    Цялата игра на Локо беше съобразена с Камбуров – топките се изритваха към него, всички центрирания бяха към него, в наказателното поле търсеха него. С това играта ставаше еднообразна и лесно разгадаема. Но пък беше лесно за някои футболисти – просто я пращат към него. Сега се налага тези същите да поемат отговорност и покажат какво могат. За съжаление някой от тях не могат много и от това страда играта на отбора. Въпреки, че има шанс играта да стане по-разнообразна и опасна за противника, то се получава точно обратното. Треньора вместо да види това и да вземе мерки…търси заместник на Камбуров. т.е пак да си я карат по старому… Просто и той толкова си може….

  3. 14
    12

    Стига ни занимавайте с този свиленградски каунь!

  4. 20
    5

    Голям голмайстор, но нищо повече!
    Нито веднъж не се прояви като капитан. Нито веднъж не се опита да вдигне духа в отбора и колектива! Липсва много на терена, но в доста мачове умишлено не играеше! Затова няма как да е легенда и капитан!
    Само сравнете поведението на един Балтанов, който е говедо, но играе със сърце ,а държанието му е на истински лидер и капитан! Камбуров никога не се е държал така!
    Иначе е велик голмайстор! Жълтите и говедата го знаят най-добре от всички!

        • 5
          2

          Ми футболист е, какъв… Кво като е играл в Левски. По твоята логика Камбура е жълтур…

  5. 21
    1

    Да, да е жив и здрав наистина, но, Андрьо стига ни занимава с Мартин Камбуров вече…той не е футболист на пловдивски отбор! Какво си се разписал толкова за него?! Да пръдне Камбуров – новина, да си го премести в левия крачол – новина, после пък в десния и ти пак новина.Айде стига ни занимава вече с него! Той нали сам си взе решение да напусне, което е обмислял дълго време, след като е видял, че Крушарски беше затруднен финансово.Веднъж Крушарски го спря, нали сам напираше толкова да се махне от Локото! Е, отиде в друг отбор при това по-силен от Локото гледам го цъфти и връзва Берое-то.Той какво си помисли,че като отиде в друг отбор всички там ще се съобразявст с него ли? Глупак! Да си стои в Берое-то! Ние можем без 37 годишния Камбуров той си е изпял песента вече.Вместо да стисне зъби и да остане в трудностите той напусна клуба, като Мишок, а не като капитан.Айде стига вече си ронел сълзи за Камбура…и ти голям локомотивец стана, Андрьо…знаем, че си жълт!

  6. 22
    9

    Жива легенда , скоро няма да се роди в България такъв голмайстор ! Да е жив и здрав !

Коментарите са затворени