Току що в хотел Империал приключи регистрацията на членовете на Сдружение “ПФК Ботев”. Старта на Общото събрание се забави с около 30 минути, тъй като обработката и проверката на личните документи и на пълномощните течеше по-бавно, предаде репортер на PlovdivDerby.com.

В крайна сметка 156 гласа ще бъдат разпределяни днес. 28 от тях са посредством предоставени пълномощни, а в залата има 128 членове.

На събранието ще присъства и изпълнителният директор на Ботев Пловдив Ангел Палийски. Той ще присъства в качеството си на редови член на организацията, която притежава мажоритарния пакет акции във футболния клуб.

PlovdivDerby.com научи част от имената, които ще бъдат предложени за членове на новия Управителен съвет.

Така наречената опозиция ще предложи Борис Гиздаков, Мишо Манолов, Иво Бояджиев и Иван Жечев. Настоящата управа на Сдружението и членовете, които ги подкрепят пък ще предложат в новия УС на Сдружението да влезе Радо Кошински.

Не е изключено още имена да се завъртат като предложения по време на самото събрание. Кои от тези, които ви разкриваме, официално ще бъдат предложени и кои ще бъдат приети, предстои да разберем.

Днес ще се разгледат и оставките на Апостол Апостолов, Борис Гиздаков, Божидар Божилов и Теодор Бочев.

 

5 КОМЕНТАРИ

    • Гей бандити вие за такива здужения ще имате да си мечтаете! Здужение от 50 мангала не става !

  1. 21
    32

    Нека наведем глави пред Делян Пеевски,скъпи канари!Явно малко хора знаят защо има разединение сред групите,тъй като някои отказаха да се поклонят пред свинята!

    • Ама да си прост това само един буфер го владее най добре !Точно заради Пеевски , Василев вече не ние собственик ама ти си тъпо чедо и не разбираш !По добре емигрирай в Сирия там може да имаш шанс Кики ще те уреди !

Коментарите са затворени