Локомотив Пловдив победи Септември трудно с 1:0 на Лаута пред много малко зрители.

Голът на победата отбеляза Веселин Марчев в 56-ата минута.

Феновете на домакините посрещнаха своите доскорошни любимци с няколко транспаранти като: “Локомотив (Пловдив) е над всичко и над всички” и “В клуба змии, а на терена – мишки”.

В стартовия състав на домакините бе върнат нападателят Дани Кики, който обаче бе с капитанската лента. С нея игра Пламен Крумов.

Първото, но много опасно положение в мача бе пред вратата на домакините. В 9-ата минута Мартин Тошев получи пас зад бранителите в черно-бяло, подаде към Гади, който се хвърли на шпагат и успя да играе с топката, но не уцели празната врата.

Локомотив отговори подобаващо чак в 39-ата минута, когато пловдивчани имаха на три пъти шанс да открият резултата. Първо, след изпълнение на тъч топката достигна до Марчев, който стреля опасно, но Горгиев изби. Дани Кики опита да вкара след добавка с шпагат, но стражът на гостите пак отрази. Кики се изправи по-бързо от Георгиев и шутира отново от метър, но в аут.

Две минути след началото на втората част Локо организира нова добра атака, която завърши с удар на Димо Бакалов, който Георгиев спаси. След тази ситуация домакините продължиха да доминират и в 54-ата минута бяха близо до гол. Пауло Серджио стреля ефектно от въздуха, но Янко Георгиев успя да докосне топката, което бе достатъчно тя да се отбие в напречната греда и да излезе в корнер.

Само 120 секунди по-късно Локомотив прониза мрежата на Септември. Дани Кики центрира от корнер, Георгиев не се намеси добре, топката се отклони в главата на играч от гостите, след което се насочи към вратата, където Веселин Марчев я довкара с глава за 1:0.

39 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    12

    Колко жълти хлебарки са изпълзяли. Няма ли чистене на копнежа бе сульовци

  2. 17
    5

    Аз не знам кво се учудвате че сме били 300 души. Нормално, след като жълтите ни разпориха задниците миналата седмица, шибнаха ни само 3 парцала и добре че спряха да играят, щото отивахме на Трамвай номер 5…

  3. 10
    8

    Голът на победата отбеляза Веселин Марчев в 56-ата минута.”””
    МАЙТАП ЛИ СИ ПРАВЯТ ИЛИ ПИШАТ ИСТИНАТА???? БУТАЧЪТ И РЪГАЧЪТ, НЕ ПИПНАХА ТОПКАТА!!!! СЛЕДОВАТЕЛНО, ПОСЛЕДНИЯТ ИГРАЛ С ТОПКАТА Е ВРАТАРЯ!!! АВТОГОЛ!! ДА АМА НЕ! ПРАВИЛНО МАРЧЕВ Е ГОЛМАЙСТОРА, ЗАЩОТО АКО ГО НЯМАШЕ, НЯМАШЕ ДА ИМА ГОЛ!!! МУХААААААААААААААААА, ТОВА Е ГОРЧИВАТА ИСТИНА, ПУФ ПАФ!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФ! НАПРЕШ ХРАБРИ ЛАЙНОМЕТИ!!!!!!!!:)))))

    • 7
      3

      ОЛИГОФРЕН,КАК СА ТЕ ИЗПУСНАЛИ ОТ ПСИХИАТРИЯТА?

    • 3
      1

      Ти гледа ли мача или нямаш време от напрегнато четене на факсове? Тия от Марс не ти дават секунда спокойствие,ей:(

  4. 10
    2

    Кики та Кики. На ти Кики. Същото щеше да е и с Камбуров.

  5. 18
    6

    На тези които искат пак да гонят собственика на Локомотив ще им кажа само следното:
    Вие сте просто едни долни комплексари, които всеки може да манипулира и използва за малко пари. точно като жрецие на любовта. Вие сте точно 20 същества, като миналия път когато махнахте Коко. Тогава се видя колко струвате и какво постигнахте.
    Вашето мислене е на елемнтарно и първично ниво, което всъщност се доказва и от факта, че още живеят при мама и тате и се интересуват само какво казват за тях жАлтите.

    • 19
      7

      пич, ти не разбираш. обещаха да ни платят дрогата и да ни дадат 200 лева отгоре. ти знаеш ли, че аз толкова не съм виждал накуп в живота си!!!??

  6. 9
    12

    Ава стига сте са заяждали с Локото ва….забрайти кък на съборения стадион до бирената одихме по 200 човяка ба да гоейба.

      • 3
        5

        Ава кък да та упъта ва….знам че си отскоро тук….ама разбрай че жа си одиш на село ва да тейба.

  7. 7
    4

    Мъ той БОСЪТ искъ дъ си гледъ начъ сам ва ей! Ко жъ му нъдувъти глъвътъ там!

    • 3
      4

      Искъм дъ каа “дъ си гледъ мачъ” ва. Дъ сейбъ в ниграмотникъ!

    • 5
      1

      само ако някой друг не им плаща за друго…

  8. 12
    5

    Брат, не ходя вече на мачове. Лаута хулс и Ушев не се къпят.Знам, че лисиците носят бяс, но тия лъхат на чума. Дейба ваща мама.

  9. 17
    9

    Трябва ли още дълго да гледаме тази агония ?ВЪН НЕКАДЪРНИТЕ ДИРЕКТОРИ И РЪКОВОДИТЕЛИ ОТ ОТБОРА

    • 8
      12

      Ами не гледай, бе . Да не мислиш, че ще се осети липсата ти!?

      • 16
        11

        ТоГАВА НА СТОДОНА ЩЕ БЪДЕШ САМО ТИ, ЧАВО, ЗУМА И КРУШАРСКИ ..Истинските локомотивци не са курви като тебе.. А ти беше ли на мача, крушарче? Може би лижеше задника на на ЧАВКАТА, педал ..

        • 9
          6

          напротив, точно потниците като теб изгонихте истинските локомотивци. Да не мислиш, че сме забравили!!

          • Как е възможно някой да изгони друг от стадиона айде стига глупости ! На стадиона има 3 трибуни винаги може да отидеш да гледаш !Смешни ставате вече

  10. 14
    17

    КЪДЕ СА КРУШАРОГЪЗОЛИЗЦИТЕ ? Не ги видях на трибуните за размахват плакат в полза на КРУШАРСКИ и неговите протежета ВЪН ОТ ЛОКОТО ВСИЧКИ ОТРЕПКИ САМО ЛОКО СВОБОДЕН И НЕПОДВЛАСТЕН

    • 11
      16

      Това папагалите освен да имитирате друго не можете. Комплексари, които искате да сте други хора. Е, не може.

      • 15
        10

        НА МАЙКА ТИ ПАПАГАЛА ,МАнГО КРУШАРСКИ!!!МНОГО СМЕ МАНГО ТЕЗИ, КОИТО ИСКАМЕ ЛОКОМОТИВ СВОБОДЕН И НЕПОДВЛАСТЕН НА КУРВИ!!! А ТИ СИ ЖАЛЪК 111

        • 9
          7

          ей потник скапан, манго ще викаш на баща ти!!
          Този факт те издаде, че си жълтур провокатор.
          А доколкото до тези които искат пак да гонят собственика на Локомотив ще им кажа само следното:
          Вие сте просто едни долни комплексари, които всеки може да манипулира и използва за малко пари. точно вие сте курвите. Вие сте точно 20 същества, точно като миналия път когато махнахте Коко. Тогава се видя колко струвате и какво постигнахте.
          Вашето мислене е на елемнтарно и първично ниво, което всъщност се доказва и от факта, че се опитваш да ми откраднеш ника. Ти дори не си способен да измислиш свой!! Ама всъщност какво друго да очакваме от едни комплексарчета, които още живечт при мама и тате и се интересуват само какво казват за тях жАлтите.

        • 4
          6

          ОТ КАКВО ГОМНЬО ИСКАШ ДА Е СВОБОДЕН ОТБОРА?ТАКИВА БОКЛУЦИ КАТО ТЕБЕ ОПРЕ ЛИ ДА ИЗДЪРЖАМЕ ОТБОРА СЪС СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА, ПЪРВИ ЩЕ СЕ ПОКРИЯТ!ЗАТОВА ЯЖ ЛАЙНАТА НА ЖЪЛТИТЕ ПЕДАЛИ,ЧУКАЙ СЕ С ТЯХ И НЕ ВЛИЗАЙ ПОВЕЧЕ ВЪВ ФОРУМИТЕ!

          • 4
            3

            Ти се ЧУКАЙ С ЧЕРНИ, ЖЪЛТИ И ДРУГА ИЗМЕТ.. Ти беше ли на мача? Видя ли какво искаме от фракциите? ВЪН ЦЕЛИЯ ЩАБ от алкохолици и лентяи…. Някой трябва да поеме отговорността за провала на селекцията и отбора !!А ТИ ЗАЩО НЕ ОТИДЕ И ДА ВДИГНЕШ ЕДИН КОНТРАПЛАКАТ НА БЕСИКА СРЕЩУ ТЕЗИ ИСКАНИЯ ????Стоиш пред компа при мама и ЯВНО СИ ДОВОЛЕН!!!! ТИ НЕ СИ ЛОКОМОТИВЕЦ!!!ТИ ЖЪЛУР ПРОВОКАТОР, КОЙТО ИСКА СМАЧКАН ОТ ПОДИГРАВКИ ЛОКОМОТИВ.. Няма да стане, защото в този град има ИСТИНСКИ ЛОКОМОТИВЦИ …

          • 1
            2

            да бях на стадиона и видях, че сте 20 човека точно. Кой сте вие за да обиждате хората от щаба?! Има си културен начин да поискаш оставка на някогого. Аз също искам оставка, но на целия щаб, а не само на хората доведени директно от Крушарски. Освен това какво точно ти пречат онези двамата, които са негови хора?? Те нямат никакво отношение към селекцията. Никакво!! Те са там за да следат да не се крадат неговите пари. Това ли пречи на хората, които би казват какво да искате??!! Той си им плаща заплатите, той си ги иска – какъв е проблема. Кой обаче е виновен за провалената селекция?? Ти чули какво каза Крушарски по този повод?! Кой предаде отбора точно на старта на първенството? Кой изгони Райнов и Карагерен?

  11. 17
    11

    Велик отбор, с велик собственик, с най-скапаната публика… Това сме ние…

    • 12
      16

      1.Не може отбор създаден през 2010 да е велик.
      2. Да ви е жив и здрав Ачо , да иляди!
      3.Наистина сте скапана публика, ама какво да искаш от селски примати – лош м’атрял.

      • 12
        4

        Ей, жълтурско куче, няма да лаеш срещу столипиновския любимец, великия по волята на аллах черно-бял локомотив и неговия султан, повелителя на пиратките и покорител на аржентинския връх Ху-хуй. Няма да лаеш и срещу мургавите орди миризливци, маащи гьобеци на трибуна Фесика. Отивам да кажа на баба ми Айше да направи магия на теб и на всичките жълтури.

        • 1
          4

          ИЗГРЕВ БОЙС СТОЛИПИНОВО, 50 000 ХИЛЯДИ ЖЪЛТИ МИРИЗЛИВИ КРИВИ ТИКВИ,А ЖЪЛТИЯТ ПЕДАЛ ТРЪГНАЛ ДА МИ СЕ ПРЕВЪЗНАСЯ!СЕЛЯЦИ!

          • ФАЛШИВАТА ВИ ЛЕГЕНДА БОНЕВ ВИ ГО КАЗА ! ПОВЕЧЕТО ФЕНОВЕ СА ОТ МАЛЦИНСТВАТА ! ГЛЕДАМ , ЧЕ ТИ СИ НАЙ ГОЛЕМИЯ !ОТИДИ И ОПРАВИ СТРУЯТА НА КРУШО ДА НЕ ТЕ ЕБЕ ГЕЙ БАНДАТА И ТОГАВА ПИШИ ТУКА ЧЕРНО БЯЛО КУРВО !

  12. 6
    6

    1 па 1, добре пак
    И тея ако не бяхме били сме за изпадане, аз лично в работен ден толкова рано нямаше как да отида, но предполагам че повечето хора не са отишли заради бездушната игра

Коментарите са затворени