Изпълнителният директор на Локомотив Пловдив Кузман Маринков взе отношение по бурните събития в клуба в последните седмици, дори месеци. Той започна от скандала с освобождаването на символа на клуба Мартин Камбуров и коментира темата в предаването “Домът на футбола” по DIEMA SPORT.

“Темата Камбуров не е на дневен ред. Имаме уважението към него, като си приключи кариерата ще си изразим благодарността, може и после да дойде да работи в клуба. Но начинът, по който се преекспонира случаят с него, се отрази на футболистите и психиката им.”
“Наруши се вътрешният правилник, говореше неща, които не трябва, нямаше право да казва кой е Локомотив Пловдив и кой не е. Едно от отраженията на скандала с него е при Дани Кики”, заяви Маринков  и коментира представянето на отбора в мача със Славия и сподели, че е видял съвсем различен отбор след почивката.
“Те подписват договор, в който са задължени да изпълняват задълженията си и нямат право да демонстрират симулативна игра. Не бих искал да е така, но не всички играчи се влагат максимално, от това което виждам в мачовете.”
“Нашият отбор тотално надигра Славия, имах чувството, че ще ги разбием, но през второто полувреме беше различно, все едно излезе един друг отбор”, заяви изпълнителният директор на “смърфовете” и похвали феновете за заинтересоваността им.
“Пловдив е специален град, още от римско време имаме статут на провинция, която може да сече монети. Нашите привърженици живеят с Локомотив Пловдив, давам пример от предната вечер. Тогава след съвещанието един възрастен фен се разплака, след като видя, че се обединяваме, за да сме полезни”, заяви Маринков и гласува доверие на треньора Войн Войнов.
“Винаги резултатите са най-важното, сигурен съм, че и Войн Войнов не може да спи, че нямаме резултати. Собственикът декларира пълно доверие към наставника и той си води нормално подготовката. Той работи специално, от там нататък трябва да има резултати. Има ли ги, значи те са попили указанията му”, сподели още Маринков и призова за доверие.
“Всичко, което правим и работим, всичките ни отношения с общината и инвеститорите от чужбина, отношението ни с привържениците, цялата тази подкрепа е предпоставка футболистите да си дадат равносметка, че са в клуб, който иска да се развива. Ако те покажат качества на терена, ще отидат в по-големи отбори. Всеки футболист трябва да си даде тази сметка и да се види, че ползата е взаимна.”
“Ние трябва да бъдем едно цяло – ръководство, треньор, щаб и футболисти. Ако администрацията работи добре, а отборът няма резултати, барометърът са резултатите. Стъпка по стъпка нещата се нормализират, ако играчите се вложат, резултатите няма да закъснеят”, завърши изпълнителният директор на “черно-белите”.

22 КОМЕНТАРИ

  1. Ние с Маринков,Чаво и Войн ще доведем Локомотив до светли бъднини.Е Маринков още не може да ни смогне на наздравиците,но ще се понаучи,а тези там Наполейтани ли са,Армита ли са да внимават в картинката,защото онзи ден на Бесика ги строих набързо и им се скарах,но другия път ще има и шамари!

  2. Маринковр ти сериозно ли ?Какво да вложат футболистите, като те няма възможности? Прибира се баберек???? Казваш, че ако администлрацията работи ще дойдат и резултатите? Маринков ,това не е ПЕНСИОНЕН ФОНД ,а футболен отбор!!! СТИГА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ,защото станахме за смях на ЕВРОПА …

  3. 10

    И КАКВО ПРАВИМ СЕГА С НАШТА ДЕКЛАРАЦИЯ? КРУШАРСКИ НЯМА НАМЕРЕНИЕ ДА ПРОМЕНЯ НИЩО В УПРАВАТА И ГАВРАТА С ФЕНОВЕТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ

  4. 2
    10

    Какво правят доносниците, Сульо и Пульо тук , защо не тичат да се записват в сдружението ?

  5. 17
    3

    Заприличахме на комедиен сериал от времето на соца: на комсомолското събрание другаря Чаво се изправи и се подложи на справедлива самокритика, докладът му беше изслушан, след което другарят Войнов обеща, че ще се бори до последен дъх за светлото бъдеще, накрая – комсомолският секретар дружаря Крушарски прочете една 4-часова реч, в която посочи грешките и отклоненията в атмосферата на отбора и как да се води по-успешно борбата с империализма. Така до следващото заседание.

    • 7
      5

      добре познаваш времето на соца. Да не си бил партиен секретар?

      • Питай Зума. Той ги разбира тези неща. Навремето беше убеден комунист.

    • 3
      4

      Аве келеш до сега не сън чул Крушьо да говори за разни партий итем подобни като двама трима фенове демократи с наклон лизане и определят кой какъв и мисля че тези хора мислят Лошото за ЛОКО

  6. 10
    4

    Г-н Маринков, редно е да създадете междуведомствена комисия, която незабавно да се заеме с разрешаването на възникналите проблеми. За по-добра координация, може да назначите директор на междуведомствената комисия. Пожелавам ви успех в постигането на заложените резултати в петгодишния план , че защо не и да ги надхвърлите. Плановата икономика, дори и в спорта, е гаранция за постигане на високи спортни резултати. Дано скоро от редиците на пловдивския Локомотив излязат новите майстори и заслужили майстори на спорта.С уважение към вас, за идеята да възродите комунистическите идеали, макар и в частен футболен клуб.

    • 10
      12

      ето поредното доказателтво, че всички комунисти са от Ботев

    • 13
      3

      Ние сме на всеки километър!

      • 1
        2

        Ами те не е толкова разстоянието между Горни и Долни Воден…

  7. 5
    3

    Пращам от Пакистан най-начетения фен да идва да вика в братската агитка на Локу, да пей песни против жълтите и да радва цял Пакистан, Афганистан и Столипинуву:

    https://www.youtube.com/watch?v=4q74unJniJ4

    • 4
      2

      Цял Пакистан ще се изреди на жълтата ти трътка пумияр!

  8. 9
    6

    Прави като мен Крушьо събираш парите на бултрас и заминаваш за Италия

    • 3
      2

      Добра идея, обаче те тея мойте мангали немат 5 лева за метилка, откъде да ги събирам тея пари?

  9. 16
    5

    Този клуб заприлича на комсомолска дружина! Всички дрънкат глупости за светло бъдеще, всеки ден се правят събрания, сформират се екипи, дават се насоки, пишат се декларации и обръщения, а футбол няма кой да играе

    • 5
      5

      Акциите са ви в ТЕЦ ИМЕ плюс 30 милиона задължения!!!!!

Коментарите са затворени