Отборът на “Ботев” се подготвя в пълен състав за шампионатния мач с “Витоша” (Бистрица) от 11-ия кръг в Първа лига, в който “жълто-черните” гостуват на новака в елита в събота от 17:45 ч.

Два дни преди срещата възпитаниците на Николай Киров се подготвят по график и без отсъстващи или трениращи на облекчен режим състезатели. В четвъртък сутрин “канарчетата” проведоха поредното си занимание за седмицата, в което участие взеха всички футболисти.

След края на тренировката играчите минаха през възстановителни процедури, а следобед получиха почивка. Следващото занимание е в петък от 16:00 ч., а след неговия край ще бъде определена групата за мача с “Витоша”.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 20

    В този мач ако има и един грам подценяване и нашите не го изиграят на пълни обороти както срещу Локото или Лудогорец, няма да го вземем. От такива мачове най се притеснявам.
    Дано Белия успее да ги мотивира на макс, защото примери с проспани гостувания – колкото искаш, особено миналия шампионат. Айде да видим дали са си взели поука, защото миналата година паднахме и от изпадналия Монтана навън и то на два пъти. Последно, април тази година с 2:1. А накрая не ни достигаха точно 3 точки за 6-то място, изгубени в такива мачове, уж лесни.
    Бистрица уж са умрели кучета, но не съвсем. Сигурен съм, че са крайно мобилизирани за първа победа в първенството. Дано осъзнаят нашите навреме, че срещу тях няма да излезе отбор със свалени гащи….

    • 16

      Прав си.
      Налъпно достатъчно е обаче да се организират 500-1000 човека агитка да пътуват до София да подкрепят момчетата и победата е гарантирана.

      Тия Витоша са квартално отборче.

Коментарите са затворени