Новият футболист от Франция Раян Фрикеч, за когото PlovdivDerby.com ви информира първи, се появи днес на Лаута, малко след края на тренировката на мъжкия тим. Дефанзивният халф, който има 150 мача във втора лига на Франция не слезе от колата, с която пристигна, но за сметка на това в нея се качи лекарят на черно-белите. Д-р Павлов ще придружи играча по време на медицинските прегледи. Ако всичко с футболиста е наред  и не се появят усложнения в здравословното му състояние ще се премине към финалните преговори за договор с него.

Междувременно Дани Кики направи днес първа тренировка с отбора, след отстраняването му преди около 2 седмици. Умарбаев продължава да е под въпрос за мача със Септември и тренира отделно във фитнеса заради разтежението, което получи по време на дербито с Ботев.

22 КОМЕНТАРИ

    • 7
      3

      Точно. Ако е в нормално психическо състояние, мястото му не е в задния двор на аграрния. Нормален човек бързо ще разбере за какво иде реч, ще си бие камшика незабавно и ще изнесе инфо. Ако е с проблем – точно за лаута е.

  1. 10
    13

    Абе, Сган мръсна, долна и жълта, вие 10 г. търпяхте един прост селянин от с. Крумово да ви клати!
    Кои сте вие, жълти подлоги, че на нас да ни давата акъл, какво да правим? Опълчихте се на Христолов, кога човекът спря заплатите на тарторите ви безплатните екскурзии навън, сган мръсна помашка. Няма толкова продажни фенове, като вас, коматевци! Много ви е къса паметта да си спомните кълбетата, молитвите към вашия аллах и букетите с цветя в офиса на мама пиги да ви вземе, а всички знаем до кои са близки Блеевски и чии пари перат.Слагате се и на Домусите, за да съществувате, дребни жълти душички! Стадион кога? Оставки на Ачо Сълзов и кликата му кога? Защо Самуил паша не иска да ви вземе акциите? Кога ще върнете 30 млн. ограбени от най-големия крадец на държавата дон Цеци Белградския?
    Пасмина мръсна…тръгнали на нас да се подиграват, палячовци!

    • 4
      10

      всъщност преди търпяха Хрстола, а сега търпят Ачо, който “в понеделник” подава оставка…. В Италия е! В Италия е!!…. изглежда им харесва ТОТО мачовете който им организират.

      • 4
        6

        Той в понеделник я подава:::))))) ама преди това в петък ще представи новите собственици, както и првструктурирането на клуба?::::)))))
        А, и на 15-ти подновяват строежа, а 50 те милона дългове ще бъдат преструктурирани:::::)))))))
        Предпочитам Крушарски!!!

    • 5
      4

      Ще ти изсъхнат мъдете от толкова злоба, бе, мангал. Жена ти някой друг ще я помпа с бяла течност. Бива да си прост и злобен, но твоето е за психиатрия.

  2. 4
    2

    Страшна снимка! На нея освен доктора и колата друго няма?:::))))
    А за тези дето го наричат циганин, да знаят, че д-р Павлов по принцип си е фен на жълтурите.

  3. 11
    6

    Няма друг отбор,като нашту Локо. Легендата на отбора призна,че локомотивци са предимно от малцинствата.После ги псуваше на майка. Собственикът на отбора много точно ги нарече гей – банда. Те му казаха да си ходи,той отговори,че който плаща,поръчва музиката. И оставката на ръководството поискаха,ама то се е окопало дълбоко и хич не му пука. Футболисти отказват да играят и ги вадят от отбора.После пак ги пускат.Английски вестници, на челно място, публикуват цитати на собственика.
    Абе,весело се живее,казвам ви! Само дето жалтите яко ни шибат и ни развалят настроението,но и с това се свиква. Саде Локо!

    • 1
      4

      Ти Сульо ли си или Пульо? Или май си Любчо. Кажи какво пише днес в държавен вестник?

  4. 7
    5

    Без да искам да обиждам никого.. Тоя що прилича на дърт циганин ?

    • 7
      7

      Да, прав си прилича на Данчо Минев. И аз се почудих на кой прилича, ама ти ми напомни. Мерси.

  5. 11
    16

    Ауууууу линейки ли чуууух? Ааааааа? Нова звезда от братска, мюсюлманска народност! Аууууу тоя как ще пори жалти траткиии, ауууууу тоя как ще дупчи жалтити…….. малиииииии уникален! Феноменален! Малко по-добър е от предния дето го взех преди две седмици! 150 мача има в Б група! Аууууууйй коматевци треперят! Ауууууу тирорирорирориро

    • 13
      10

      От Коматево ли се обаждаш или нейде из родопската яка?

    • 12
      12

      Един път на 9 години им пускаме, да си народят копеленца.

  6. 21
    20

    Запомнете, че няма как да има дерби, единия отбор като е от Коматево, а другия от града.

      • Значение на думата дерби
        ср., само ед. Най-важна или най-интересна спортна среща. Футболно дерби.
        • Дербимач. Най-важен или най-интересен мач.

    • 12
      10

      Все едно Германея срещу Левски да е дерби или пък Долни Богоров срещу ЦСКА ??

    • 6
      7

      Наистина няма как.
      Но за сметка на това може да се разглежда като мач на националните отбори на България срещу Цигания, пфахахаха….

Коментарите са затворени