Вчера, в минутите преди преди тренировката на Локомотив Пловдив, Христо Бонев – Зума направи изявление пред официалния сайт на смърфовете във връзка с ескалиращото напрежение на Лаута. Репортер на PlovdivDerby.com се възползва от присъствието на Зума и му зададе един единствен, футболен, въпрос.

– Г-н Бонев, къде според вас се счупи колелото в Локо Пд, за да се стигне до тези резултати в последните мачове?

– От наблюденията, които имам, без да съм вътре в нещата, тъй като докторите не ми разрешават, мога да споделя следното: По времето на Едо се разделихме с Мартин Райнов и Бирсент Карагерен. Тогавашните ръководители на клуба, не успяха да ми обяснят, защо е станало това. Отговориха ми, че те са дали пълни права на старши-треньора. След това дойде моментът, в който настъпи разрива в отношенията между Христо Крушарски и Мартин Камбуров, които доведоха до раздялата с играча. Дойде и мига, в който след нападки от нашите привърженици срещу Дани Кики, той в заявил в автобуса, че няма да играе повече за Локомотив. Като включим и напускането на Павел Виданов в посока Берое, това са 5 човека, които не са в отбора. Така пред Войн Войнов се оказа, че трябва да гради нов отбор, което не е никак лесна задача. В момента отборът се нуждае от най-малко четирима футболисти. Това го казвам като мое мнение и съм го споделял, когато съм присъствал на срещите с ръководителите. От сега трябва да започне работата по привличането през зимата на тези футболисти. Няма да казвам на кои постове, за да не засегнем някой от настоящите играчи. Трябва да спре това текучество. Много футболисти минаха на проби през лятото, но ние бяхме в такова положение, че се нуждаехме от играчи и бяхме принудени да ги приемем, и да ги пробваме. Това повече не трябва да се допуска. Изпуснахме моменти, в които трябваше да селектираме отбора. Това да ни е обица на всеки един. Дано в петък да видя нашите привърженици обединени, да помогнат отбора да победи, а след това има една почивка, в която мисля, че нещата до голяма степен ще се подредят.

26 КОМЕНТАРИ

  1. Първо : Освен да си глухоням нямам друго обяснение как цяла България чу как тая фалшива мастия ви нарича цигани и как ви ебе майката и второ: Бонев ли тоя дори и в Говедарци не са го чували .

  2. 5
    1

    Ни мъй яд дет Карагираня са майна, най ми и яд дет жалтити ни набуаха 3 парцаля. Язе не можах мача а гледам, оти ринах на кравата и копай на нивата, ама нашти убау ли играя да питам?

  3. 16
    7

    Бонев, тебе те уважавам заради две твои гениални прозрения: ПЪРВОТО, че феновете на ЛОКОТО са главно от малцинствата… АБСОЛЮТНА ИСТИНА КАЗАНА В ОЧИТЕ…. Второто -ДЕБА ВАШТА МАМА ЛОКОМОТИВСКА … БРАВО, БОНЕВ!!!! ПРАВО КУМЕ В ЧЕРНИ ОЧИ …

    • 3
      9

      Първо:Изгрев бойс е циганско-мюсолманско фенско 50000 хилядно гето!Второ:още веднъж цялото ти поведение е доказателство,че по-голямата част от жълтата сбирщина сте малоумници с грозни ,селски,криви къртуни!От селския ви отбор,никога не е излизал футболист от такава класа като ВЕЛИКИЯТ БОНЕВ!Комлексите ви нямат край!

      • Спокойно ,манго, спокойно. Аз само цитирам ВЕЛИКИЯ БОНЕВ… Ако нещо не си съгласен, говори с него за феновете… Хайде със здраве

      • Къв велик Бонев , бе ахахахха…Смешка годината ви фалшива и легендите ви фалшиви ! Бонев дори и в Говедарци не го знаят !

  4. 7
    13

    Към всички,които по някакъв начин се опитвате да засегнете Великия Бонев,ще бъдете жестоко наказани от Господ!Бонев е съизмерим само с Него!Той е футболния Бог на България!

  5. 24
    1

    Бонев, Гочо,Чико, бате Тошо Диев, Тумби, Тони Милков, Бенкса, Аян, Бащата, Коцето Костадинов, Едо, Зехтински и много други са национално богатство и достойни за Великия Град Пловдив! Поклон!!!! Бъдете достойни и вие!

  6. 18
    12

    Тоя пак получи факс от космоса. аз му го пратих.

    • 18
      13

      Христо Бонев е извънземен футболист,а теб и жена ти не иска да те знае.

  7. 16
    7

    На мен никой не може да ми дава наклон,Аз съм човек с мнение,и позиция.Наклон се дава на други.

  8. 25
    12

    Зулуме, недей много да говориш, че да не идеш при ония, които споменаваш. Ааа, наклон ще ми дава…

    • 4
      2

      Не пожелавай на хората тово което не иссаш да се случи на теб паляк

  9. 15
    23

    Зума е дал много, той е легенда,но защо, Чавдар Цветков, получава заплата от ЛОКОМОТИВ, това не ми е ясно?

  10. 38
    12

    А сега. ЕДО ВИНОВЕН!!!!Пълни глупости!! А ЗА ИЛИЯН ИЛИЕВ кой е виновен ?ЗА ВЪЛЧЕВ ,ЗА КОТЕВ За знайните и незнайни туристи в отбора? ВИДАНОВ го каза преди да си тръгне, че не иска да се подиграват с труда му! Едо каза ,че рибата се вмирисва от главата КРУШАРСКИ Е ЛАРЖ… Той РЕЧЕ В ПРАВ ТЕКСТ -който не му харесва да си ходи ?А ВИЕ, ГОСПОДИН БОН!В,НЯМАТЕ ВИНА КАКТО ВИНАГИ ! ВИЕ СТЕ ЧАСТ ОТ СПОРТНО-ТЕХНИЧЕСКОТО РЪКОВОДСТВО ИЛИ ГРЕЩА ?И аз ИМАМ ЕДИН ВЪПРОС КАТО СТАР ЛОКОМОТИВЕЦ.. ВИЕ ГОСПОДИН БОНЕВ ,ПОЛУЧАВАТЕ ЛИ КЪМ ДНЕШНА ДАТА ЗАПЛАТА В ЛОКОМОТИВ И ЗА КАКЪВ ВИД ДЕЙНОСТ??? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ОТГОВОРА .И в заключение ще кажа ,че ЛОКОМОТИВ е над всичко ……

    • 11
      26

      ей помяр, защо крадеш никове. Ето значи от къде идва атаката срещу Крушарски – от шепа тролове и провокатори, които се правят на локомотивци. Не разбрахте ли – Крушарски остава и ще го духате както винаги досега.

      • 19
        5

        ЕЙ, педерунгелчо…. Няма да ми даваш наклон на оная работа!!!БЯГАЙ ПРИ КРУШАТА КАТО ТИ Е НА СЪРЦЕ!!!!!! ИСТИНСКИТЕ ФЕНОВЕ НА ЛОКОТО НЕ СА ГЪЗОМИЙНИЦИ И БАНДА ГЕЙОВЕ …. САМО ЛОКО СИЛНО И НЕПОДВЛАСТНО

        • За не просветения жълт плазмодий:Бонев не взема и стотинка,а е почетен Президент!Другото:Този,който не почита рода си му казват РОДООСТЪПНИК!Ти си същинския пример!Срам и позор!

          • КАКЪВ ПЛАЗМОДИЙ БЕ, ГЪЗОЛИЗЕЦ КРУШАРСКИ .. Марш да даваш наклон на любимия ти президент ксомсомолец. БОНЕВ СИ ПОЛУЧАВА ЗАПЛАТКА.. А ти си ДУПЕДАВЕЦ!!!САМО ЛОКО !!!НЕПОДВЛАСТНИ НИКОГА И НА НИКОГО … ВЯРА ЧЕСТНОСТ БОРБА

    • 1
      8

      КОЙ СИ ТИ ЖЪЛТ МАРСОЛ ДА ЗАДАВАШ ВЪПРОСИ НА БОНЕВ КЪДЕ РАБОТИ И ПОЛУЧАВА ЗАПЛАТА…

      • Аз съм локомотивец и ме боли за ИНТРИГИТЕ В ОТБОРА Нали знаеш кой ги създава

  11. 21
    6

    Такива като теб са бедни по душа, което е най-лошото.

  12. 36
    4

    Защо си отидоха,Еду,и Илиян,кой ги”сготви”, някой може ли да обясни? Просто питам.

    • 35
      9

      НА вас ли ще давам обяснениеБ ДЕБА ВАШТА МАМА ЛОКОМОТИВСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  13. 29
    3

    А някой може ли да обясни защо тези момчета си отидоха от ЛОКОМОТИВ!?Не,че на всички не ни е ясно,но все пак да попитам.

Коментарите са затворени