ПФК Локомотив Пловдив подписа днес договор с марoконеца с френски паспорт Раян Фрикеше. Срокът на контракта е за период от година и половина.

Раян Фрикеше е роден на 9 октомври 1991 година (25 години) в град Анже, Франция. Играе на позициите защитник и полузащитник. Юноша е на ФК Анже. Състезавал се е за тимовете на Анже и Аячо. Има мачове за тима на Мароко до 23 години.

“Много съм щастлив, че съм вече част от Локомотив. Играл съм във Франция в Анже заедно с Клаудиу Кешеру, който е в момента в Лудогорец. Бил съм съотборник и с Халед Аяри, които в момента е част от Локомотив. Чух добри отзиви от тях за първенството на България, което е на едно добро ниво. Ще дам най-доброто от себе си за отбора” заяви Раян Фрекеше пред lokomotivpd.com.

9 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    3

    Крушарски леко полека следваш съдбата на Селския ! Какъв е смисъла от този трансфер при положение, че нямате пари да му плащате заплатата редовно. Взимате играч в 10 кръг за къде ???Като имате нужда от играч на дадена позиция се взимат юношите за да може да се развиват, ама това явно на вас не вие познато, на Селския също не му беше познато.Не си ли задавате въпроса защо има по 100-200 човека на домакински мач.Въпреки , че полувината Пловдив са буфери , а има и фенове от другите градове! Пловдив няма нужда от нов Христолов.

  2. 3
    9

    Ставаме по-зле и от папагалите при Христолов, не знам не се ли усещате… На фона на гръмки обещания за светло бъдеще, настоящето е пълно с дивотии. С лека ръка оставяме да напуснат класни играчи, а взимаме някакви световнонеизвестни свободни агенти от Монтана и френската б група. Мислете, майна, мислетеее

    • 3
      6

      кой са класните играчи които са напуснали, че нещо не се сещам

  3. 9
    6

    И този ще бъде на циганска баница и кисело мляко Верея .

  4. 9
    7

    Добре де, как може футболист от Франция да дойде да живее в България, пък било то и в красив град като Пловдив и как може да играеш на прекрасни стадиони и в добре организирани клубове, пък било то и във второ ниво на Франция и да кажеш : Много съм щастлив,че съм част от Локомотив…..Ами нали малко от малко си се поинтересувал къде отиваш и в каква криза е клуба, за който ще играеш. Баси ненормалната работа…

    • 3
      5

      да, в Локо не мойе, но въж в сателита на Лудогорец може

  5. 18
    4

    СУПЕР… ИМАМЕ ВЕЛИК ОТБОР С ВЕЛИК ПРЕЗИДЕНТ… ТАЗИ ГОДЕНА СМЕ В ТРОЙКАТА

  6. 12
    7

    Чаеститу на Раян Фрикасе, сас негу сми усимнайсти барчеди!

Коментарите са затворени