ПФК „БОТЕВ” Пловдив сигнализира органите на реда за инцидент с участието на служител на полицията след пловдивското дерби.

Днес, 27.09.2017 г., в деловодството на ОД на МВР – Пловдив е входиран сигнал, че в часовете след приключване на мача, на ул. „Гладстон” в центъра на града, лицето Атанас Качаков – служител на реда и привърженик на „Локомотив” (Пд), умишлено предизвиква напрежение между привърженици на двата отбора и полицията.

Клубът апелира за подробна проверка по случая, както и за отговорни решения след нейното приключване.

Във времена, в които ежедневно се стремим да полагаме усилия за сигурността на хората по улиците и стадионите, ставаме свидетели на нещо крайно непристойно. Недопустимо е хора от държавните структури да бъдат в основата на инциденти, които трайно рефлектират върху футбола.

Особена тревога буди информацията, че Атанас Качаков, освен полицай е и член на групировка с афинитет към футболното хулиганство.

Най-важната мисия на футбола е да възпитава подрастващите в ценностите на спорта и да приобщава все повече привърженици към себе си. Ето защо за пореден път призоваваме за общи усилия в постигането на тази цел и сурови мерки спрямо всеки, дръзнал да провокира напрежение и нарушаване обществения ред.

52 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    16

    Показахте ли си жалката същност уроди нефелни

  2. 25
    1

    На долната циганска твар ние данъкоплатците му плащаме заплатата, а той на баща си ръка вдига. Съд, съд, съд! Нормално е мангалите да си го защитават, те циганите винаги се подкрепят. Ако му се размине значи тая държава съвсем е затънала. Съд и затвор. А там братята му мангали да му пръснат анала…

    • 3
      10

      Леко да не ти приседне от злоба помак скопен

  3. 16

    Пращам от Пакистан най-начетения фен да идва да вика в братската агитка на Локу, да пей песни против жълтите и да радва цял Пакистан, Афганистан и Столипинуву:

    https://www.youtube.com/watch?v=4q74unJniJ4

    • 9
      1

      Този Пакистанец си боядиса косата жълта, да му напомня за жълтите дето биха Локу с 3:0

      Вой ехти във всяка една махала на Пакистан, Афганистан и Индия !!!!

      Тва жълтите много скръб и мъка дадоха на фенувите на Локуту по цял свят.

  4. 3
    16

    Добре,че са такива като него,да ви спасят в неделя.Селяни!

  5. 36
    4

    Тоя ЕРБАПЛИЯ ФУРАЖЛИЯ директно на прокурора. Ще му плащаме ние заплата от нашите данъци той ще раздава правосъдие и ще предизвиква скандали .УВОЛНЕНИЕ и да събира старо желязо

  6. 27
    3

    Ушеф, прасееее, жена ти се ебееее!!!
    Циганките защитават ушеф! Ах колко жалко е да си черно- бял мангал.

  7. 21
    3

    ам тва да не е частната милиция на дон Крюушо – бързо на детекция всии…

  8. 26
    4

    Цял живот да ходиш с фуражка, да си правят с тебе ташак, наско ушев да те наричат, да те сочат винаги с пръст…….наско УШЕЕЕВ , наско УШЕЕЕВ, наско УШЕВ- ПЕДЕРААААСТ

  9. 31
    5

    Бъфери, нямате право да наричате който и да е доносник докато сред вас има полицаи. Няма по-долно племе от вас!

  10. 5
    27

    С жалба или две в Пловдив сте пак с вдигнати ръце

  11. 44
    4

    Съд за черно-бялата полицейска подлога. Вън от системата на МВР. Затвор за долната циганска гнида. Само така ще се оправи тая държава. Боклуците в боклука. Гледам буферлята с притесниха за гнусния педал и запяха песента “нИдейтИ да го издавате…”. Яжте ни уя тъпи цигани, мангала да си носи последствията!

    • 5
      28

      Доносник с крива селяска глава и вдигната ръка

  12. 6
    32

    ГАДНИ ДОЛНИ СТРАХЛИВИ КОПЕЛЕНЦА,ЦЯЛА БЪЛТАРИЯ ВИДЯ КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ,А С ТАЗИ ПОСТЪПКА ГО ЗАТВЪРДИХТЕ.ТОВА КОЕТО НАПРАВИХТЕ НЯМА ДА ОСТАНЕ НЕНАКАЗАНО.ТОЗИ ПЪТ ПАДНАХТЕ ПО НИСКО И ОТ КОНСКИТЕ ФЪШКИИ В КОМАТЕВО.НЕЩАСТНИЦИ

  13. 11
    49

    Жълтата сган е толкова тъпа че не разбра как си го вкара сама .
    Оттук нататък нарицателното ”доносник” ще ви следва навсякъде .
    Жалко за ботевистите, нямащи нищо общо със султраси ,сульо и пульо .

    • 48
      4

      Пич, от такива кретени като теб страда спорта!

    • 41
      5

      Доносници са вашите фенове полицаи смешник, ние си казваме нещата в прав текст олигофрен прост!!!

    • Защо помиярче, те сред вас са куките и пеете всичко срещу нас. Вие сте доносниците.

  14. 15
    22

    Гадните доносници и наркомани накарали и глупаците от клуба да им се вържат на интригите. Измет долна

  15. 10
    35

    Жълт доносник – за цял живот доносник.

  16. 57
    9

    ТОЯ ПОЛИЦАЙ ДА СИ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ДЕЙСТВИЯТА…. ВЪН ОТ СИСТЕМАТА НА МВР

  17. 13
    46

    Това е цялата ни фенска сцена… Прости олигофрени, защо се опитвате да съсипете живота на един човек. Каквото и да се случи извън стадиона, си остава извън стадиона (говоря за шамарите, които ядете). Толкова ниско сте паднали, че сте натиснали дори клуба си да пуска оплаквания. А, че дебнете като плъхове по нощите, пред къщите на хората, не ви ли се струва подсъдно? Но, никой не е пускал жалби и не е карал клуба да излиза с някакви официални становища. За да разбият организации, които ви тормозят от години, сте готови да продадете и майките си. Вие сте най-долната паплач в България, всички го знаят. Страхливи, жалбари, готови на всичко за смешната си пропагандичка. Дори в този жълт сайт, при публикуването на записите от обажданията, не излезнаха с новина: “Феновете на Ботев, отказаха поредна уговорка и дебнат по уличките”, както биха направили ако беше обратното, все пак търсят сензация, но тук е ясно, че журналистчетата са на заплатка 😉 Чест не се печели във фб постове, жалби и коментарчета по сайтове…

    • 9
      37

      Жълтия селянин ще излезе от селото , но взима селото и реването със себе си.

    • 36
      2

      За това ли е полицията???Да вкарва напрежение …И ти точно ти който на всеки мач пееш против тях сега нещо почна да ги защитаваш..Колко жалко е да си черно бяла подлога.Мислех, че по просто създание в България от ЛОШО КУЧЕ няма , но ти го надмина по всякви параграфи !

    • 20

      Какъв живот бе, какъв човек, тоя още като ученик трябваше да е в затвора, колкото невиини хора е пребил, колко боища е направило това леке мръсно. Този е садист, по цял ден може да бие и измъчва хора и се кефи от това. Лично фенове на Локо са ми казвали на мача с Болтън как е пребил двама англичани дошли да гледат мача с общо четирите си деца, ей така за кеф, а моите приятели, които са защитавали чужденците също са нападнати и бити от него. Тоя ли е човек, тоя ли? Крайно време е да влезе в затвора, а държавата да отвори отново Белене за такива помияри.

      • 18

        Незнам как изобщо ги взимат такива хулигани в МВР, не им ли искат свидетелства за съдимост или пак играят връзките? Всеки побой е престъпление, а по тази линия, този трябва да е рецидивист от висша класа и вместо в затвора, за награда го пращат на работа в полицията. БАХТИ ОЛИГОФРЕНСКАТА ДЪРЖАВА СМЕШНА.

    • 16

      Вие ли не доносничите бе пумияри.Ако си съберем бележките от актовете заради вашите жалби ще ви платим хореографията за следващото дерби. Не ви прави чест ЧЕРНО БЕЛИ МИШКИ !!!

  18. 6
    38

    Спитееее жълти мърши!!
    Французина е подписал !
    Официалния на Локомотив го обяви!

  19. 57
    6

    Тоя мангал е такава гнусна мутра че хем си извика братята от аджисана хем и милицията, ей тва е путкисна постъпка. Жълтите са си в правото. АСАВ

  20. 12
    47

    Гнусни жълти доносници. Подмолна измет. За толкова ви стигат силичките да пускате жалби

  21. 12
    57

    жълти педали, вие сте курвите в пловдив, и нека бъде смърт

  22. 37
    17

    Мангалите пак са умрели от страх ангажират полицаи да ги пазят

  23. 55
    9

    Докато назначават цигани за полицаи тази държава няма да се оправи

  24. 15
    60

    Гризачи коматевски , всичко се връща на този свят !
    Големи путки излязохте , ей , тъй да знаете.

  25. 13
    55

    удавете се в гомна.долни страхливи копелета,няма по големи жени от вас,турци !!!

  26. 56
    8

    Полицай един от тях , а иначе 1312 ?!? Жалки позьори !

  27. 13
    67

    АХАХАХАХАХХАХААХХАХАХХА
    Как си измиха ръцете с един невинен човек, само и само да покрият фактите че 3 пъти не отговарят по телефона и след мача отидоха на центъра с цялата полиция вместо на уговореното място!
    КУРВИ КУРВИ КУРВИ КУРВИ КУРВИ

    • 46
      9

      Кои не отговаря бе манго.от години ви пиша да ми дадете адрес на които да дойда.само двама ми дадоха и като отидох се оказа фалшив адрес,всички сте страхливи мишки ,ако не сте 20 срещу 1 или срещу жени и деца се посирате ,ако пък ти мислиш че не си мишка просто ми ДАИ адреса си и до 40 Мин съм при теб на твоя територия

    • 28
      4

      Браво ве манго, след като не отговорихме как разбра за уговорено място! Ей лъжливи мишки !

Коментарите са затворени