Почетният президент и легенда на Локомотив Пловдив Христо Бонев пожела да използва трибуната на официалния сайт lokomotivpd.com и да се обърне към феновете на тима:

”Тъй като ситуацията в клуба е изключително напрегната и сериозна, използвам трибуната на официалния сайт за да се обърна към нашите фенове.

Аз, като човек, който си е отдал живота за Локомотив, трябва да се обърна към хората, които обичат истински Локомотив. Днешната ситуация е много сериозна. До нея се стигна след слабата игра на нашите футболисти в дербито с Ботев (Пловдив). Това накара феновете да се чувстват предадени и огорчени. Аз също, не по-малко от тях. Защото едно е да си загубил мач, когато си вложил сърцето си и си показал на всички, че се бориш, но друго е да се предадеш безславно в едно такова дерби. Феновете изживяват много по-трудно загубите и слабата игра на футболистите и това е напълно разбираемо.

Моето притеснение идва от друго. Днес прочетох декларацията на нашите привърженици, които критикуват ръководството на клуба. Чувам, че се изразява и недоволство към г-н Крушарски. Преди три години заедно с г-н Неделчев (Николай Неделчев – председателя на сдружение “Обединение за Локомотив”) се срещнахме с г-н Крушарски. Зарадвах се много, когато разбрах, че той ще поеме Локомотив. Идвайки в клуба, г-н Крушарски изчисти много задължения, натрупани през годините.

Г-н Крушарски направи тревната настилка на двата естествени терена в комплекс Локомотив -едни от най-добрите в България. Всички си спомнят какви бяха преди това. Направи временната трибуна ”Бесика”. Разполагаме и с високопланинска база в село Говедарци, която изпробваха и всичките ни гарнитури в школата. Слушам, че се подготвят документи за концесия на тренировъчна база в ЖК Тракия. Благодаря на кмета на Пловдив за което. Смятам, че с завършването й ще спрат “кражбите” на ”черно-белите” таланти, с които Локомотив разполага.  Това само по себе си показва, че г-н Крушарски е влагал, и има желание да продължи да влага личните си средства в Локомотив

Искам да помоля хората, които обичат Локомотив, да се обединим около г-н Крушарски, защото в днешно време много трудно някой ще извади пари от джоба си за футбол. Ако направим така, че собственикът да си тръгне, смятам, че ще настанат най-лошите мигове за Локомотив Пловдив. Няма кой да дойде в сегашната обстановка и да налива пари в клуба.

Споменава се, че ирландец е готов да влага средства. Ще ви кажа истината. Имаше интерес от този господин, той дойде на Лаута заедно с адвоката си, за да се запознае с обстановката. Ние откликнахме на визитата му, а той от своя страна ни покани в Дъблин за да наблюдаваме футболен мач и да продължим с обсъжданията. Г-н Крушарски купи билети за Ирландия, но когато се свързахме с ирландецът той бе в Китай и повече не го чухме. Постоянно търсим помощ, но никой в момента не изживява желание да дойде да помогне. Това го прави само Христо Крушарски.

След назначението на г-н Кузман Маринков, който лично познавам, съм на мнение, че ще бъде въведен ред в положителна насока.

Искам да се обърна още веднъж, към хората, които живеят за Локомотив Пловдив. Те са синове и внуци на старите локомотивци. Те са нещото, без което ние не можем. Нека да се обединим. Локомотив е над всички, над ръководството, над футболистите. Трябва да бъдем заедно!”

Христо Бонев

53 КОМЕНТАРИ

  1. 11
    2

    Различни кучета, купи и тролове изпълзяха от дупките си в защита на Зума и Крушарски .Явно им харесва подигравките и униженията на които са подложени от Крушарски.То не бяха обиди за гейове в отбора, то не бяха лафоре от селски вечеринки ….А БЕ харесва им на някои локофенчетата Крушарски и да им е жив и здрав още дълги години. Така ше е весело за цял Пловдив. За Бонев спор няма. Той е там където текат пълноводни реки от блага. Той е с Илиев ,Галка, Марешки ,Черешовия бос и всеки готов да дава средства .НЕМА ЛОШО .Само че хората виждат и помнят това което става с ЛОКОТО . И всякакви опити за атака срешу жълтите са безпредметни. Циркът е на Лаута и ще продължава дълго време с клоунада и дресиране на непокорни локофенове. ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН

  2. 15
    6

    Бонев е зад Крушарски, защото е на заплата и то без да прави нищо .Феновете са против Крушарски, защото разби БУКВАЛНО ОТБОРА… КЪДЕ ОТИДОХА Харуби,Котев, Виданов, Горанов, Райнов, Карагерен ,Камбуров… И то благодарение на КРУШАРСКИ . Негови са думите- КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА СИ ХОДИ ОТ ЛОКОМОТИВ. Излиза че ЛОКОМОТИВ ТОВА Е КРУШАРСКИ И КРУШАРСКИ ТОВА Е ЛОКОМОТИВ !!!!И за това говори БОНЕВ !А забрави думите си ,че ФЕНОВЕТЕ СА НАЙ-ГОЛЯМОТО БОГАТСТВО НА ЛОКОТО.. Излиза че Бонев иска да се търпи гаврата с отбора и феновете в името не на ЛОКОМОТИВ, а НА ПАРИТЕ….. така е Е ЗАЩОТО ОТБОРЪТ Е НАРИЧАН БАНДА ГЕЙОВЕ. ЗУМЕ, ти съгласен ли си с това ?Всъшност ти си за този, който дава… Ти беше и зад КОКО ????А да попитам с кавно КОКО бе по – лош от Крушарски ??Феновете го изгониха, а сега са с наведени глави пред КРУШАРСКИ!!! ЗУМЕ,ЗУМЕ ТА ТОВА Е ЛОКОТО…. НЕПОДВЛАСТНИ НИКОГА И НА НИКОГО !!!! ЗАБРАВИЛИ НОВА, БОНЕВ??????????????????????????????????????????

    • 2
      10

      хайде ако обичаш да не си крадем никовете. Знам, че ти се иска да си локомотивец, но всъщност си жълт трол

      • 7
        1

        Аз си пиша с ника и си казвам мнението.. А какво мислиш ти и дал и си трол, гном или круtарска подлога ми е през оная работа… САМО ЛОКО -свободен и неподвластен !!!!!!!

  3. 5
    4

    Вчера пристигна писмо от Общината, на финалната права сме, която е дълга 3 657 894 628 км! В други ден децата влизат на новите игрища на новата база на стойност 30 милиона, и вече нито едно дете няма да избяга от Лайнутсараачоглу!

    • 9
      2

      ТОЧНО ТОВА ИМАХ ПРЕДВИД ! И СЛЕД НЯКОЛКО ДНИ :КОКО -ВЪН!”

  4. 4
    2

    черно белите Щъркели отдавна зимуващи при нас се опитват да овладеят положението и хващат в капан други куци такива.
    Задачката им да се прокраднат край Щъркелуването и да се оставят като ръководители в лапаломата бланка.Да не забравяме и факта ,че писателя на романа за атамана на щъркеловото гнездо е по умен от него…

  5. 9
    3

    ЯСНА Е РАБОТАТА ! ЩОМ БОНЕВ ИСКА “ПОДКРЕПА” ЗА СОБСТВЕНИКА -КРУШАН Е ПЪТНИК.ЗУМА ВИНАГИ ТАКА ДЕЙСТВА’КОГАТО НЕЩО Е ВЕЧЕ РЕШЕНО ОТ НЕГО’УЗУНОВ И ПОТНИЦИТЕ.СПОМНЕТЕ СИ НЕГОВИТЕ “ЗАЩИТИ”НА КОКО ДНИ ПРЕДИ ДА СИ ТРЪГНЕ НА ДВА ПЪТИ !

  6. 12
    2

    Инспектор Крюшо пусна тежката артилерия. Ако се махне бонбонев ще остане без тия 3000 на месец

  7. 15
    5

    Завистливите жълтури ги е яд, че нямат собственик като нашия: говори умно, пие само вода и плаща навреме. Крушарски е нашата икона!

  8. 12
    5

    Личи си от писанията по форумите и другите медийни изяви напоследък, че комсомолеца се е стреснал и е наел тролове и специалисти по кризисен PR.

    • хаха. още ли си търсиш работа? Пробвай при Дормуша. Той обича жълти курви

      • Тя и майка ти обича да лапа, ама си трае ,манго ………..

  9. 16
    6

    Господин Крушарски е като въздуха , слънцето и водата за Локомотив. Без Крушарски няма Локо! Жълтурите са завистлива пасмина – яд ги е, че нямат като нашия собственик!

  10. 18
    3

    И застана Золум Бей кат Матросов на амбразурата да брани с гърди геройски честа и името на Другаря Крушарски от чиято ръка хранеше дебелия си търбух! Последваха го дузина неподвластни никому, никога наведени до земята Беси, които знаеха много добре от личен опит, че Локумбахче е бездънна каца с много мухи накацали по и във нея!
    – Жална ни майка Локомотивоциганска, си каза на ум Зулум Бей при мисълта, че Дугаря от Говедарци може да го стегне шапката и да си бие камшика за Аржентина!
    – Кво пък толкова, паднали сме от жалтити…. нито е за пръв, нито за последен път….. добре, че по-младите бе помнят, някога рядко ги срещахме, щото все бяхме в различни групи…. продължи със съжденията Золум Бей….

  11. 21
    3

    Казах ви, супер латино сериала продължава. Татко Али Реза дава изявление. Забрави да спомене, че пак е на хранилка. За това целува задника на сайбията. Блудния син се завърна. Фатмагюл вече бележи за марулите, нов актьор ще се присъедини, изгонен от друг сериал, монтански. Ще има за цвят и френски бивш футболист, последно разнасял пратки за френския Еконт. Взимайте пуканките и сядайте, чакаме поредния епизод…

  12. 23
    4

    Дейба вашта мама циганска дейба няма да ядосвате Крушарски , че ще остана без заплата .

  13. 23
    4

    Крушарски значи Локо. Локо е Крушарски.

  14. 12
    27

    Жълтите кърлежи пак са налазили. Нито Крушарски нито Зума са по-големи от Локомотив. Това се отнася за останалите.

  15. 13
    27

    Мдааа, жълтите шлюхи освен духачи били и духовити , ама като ги питаш за копнежа – гълтат бастуна и мълчат като партизани на разпит .

    • 22
      2

      Ще видиш когато Клошарски си вземе скелето как ще ми седиш оная работа крастав помияр

  16. 34
    11

    Неподвласните, църкате като мишлета. Нали бяхте много велики. Чета и виждам колко сте жалки. Мишки миризливи.Ще се скъсате да лижете “макарите” на султан Крюшо.Неподвласни никому. Смешници. Страхливци, уплашихте се и веднага на заден ход.За това този “комсомолец ще продължи да се гаври с вас. Да се гаври така както никой до сега не се е гаврил с фенове. Смеехте се на феновете на Ботев заради ДХ. Крюшо го надмина по всички показатели. Сега му се кланяйте и внимавайте за” наклона” банда гейове.Няма такъв базик в българския футбол. Но на вас така ви се пада. Грация г-н Крушарски. Продължавай с униженията, тези неподвласните ги заслужават. Да си жив и здрав и да илядиш.

    • 13
      27

      Лизачите на караибрахимовия задник да мълчат , кауза пердута сте гризачи коматевски !

    • 15
      22

      Умри в злобата си клошар недоклатен. Ачо арматурата ще ви оправи вас

  17. 19
    18

    И аз съм ЗАД г н Крушарски локомотивци трябва да се подкрепяме това ни е спасило през годините от ботевисти които унищожиха Спартак а после обезкарвиха Марица това лято ходих до Говедарци терените са прекрасни оставено е место за хотелска част само локо

  18. 8
    7

    ave toia deribei o6te li e jiv deiba i boklukaq mu deiba.tova e nai-goliamata 4erno biala kurva na BG.

  19. 20
    12

    Ей, потници, майка ви ше–ба! Спрете с простотиите!

  20. 21
    11

    Предпочитам някой като Крушарски, който ръси лафове и пие по чашка сред народа, отколкото мутри, които гледат лошо и отгоре на другите по трибуните. Ние от този човек само добрини сме видели. Вярно, има и спадове, но като цяло отборът се класира все в първата половина на таблицата. Което е позитивен факт. Спомнете си какво беше при потниците.

    • 19
      4

      А като имахте мутри на трибуната, които ви довлачиха от Кюстендил си траехте…

      • 4
        8

        Га едохте мазните овнешки пържоли от караибрахим не бяхте много гласовите – залък, свирка, залък, свирка , в тази поредица бяха реакциите на Сульо и Пульо.

  21. 23
    10

    Зуме, много си прав! Крушарски е нашето спасение.

  22. 23
    8

    Всички зад Крушарски. Сега се вижда кой какъв е и дали милее за Локомотив.

  23. 25
    7

    Крушарски, ти си великан! Вече сме яли попарата на потниците. Изгониха Коко, а ние си мълчахме. Този път ще има натрошени тикви, ако пак посмеят да торпилират с тъпотиите си любимия клуб.

  24. 25
    6

    Крушарски е добър човек. Това е рядкост в наши дни при богатите. Трябва да сме благодарни на съдбата, че имаме такъв широко скроен собственик. Воин също е добряк. Разбира си от работата. Нека спрем с интригите.

  25. 28
    5

    Не мога да не се съглася със зума. Ако крушо си тръгне, колкото и циркове да прави, то трудно ще се намери друг като него. Да не говорим че забавлявя цял Пловдив с изказванията си. С нетърпение чакаме следващият цирк. И все пак- спаси локо от фалит,за което браво. Великан крушарски, още 100 години на чело на локо!

  26. 23
    11

    Бонев е много прав. Истинските локомотивци го подкрепяме.

  27. 21
    9

    Господин Крушарски, ти си човечен и народен, не си надут пуяк. Единствено ти направи нещо съществено за Локомотив. Преди теб един пирон не беше забит на стадиона или в съблекалните. Три години Локомотив е фактор в А група, а не изпадащ отбор. Истинските локомотивци сме с теб!

  28. 20
    7

    най-после някой да каже истината! Време е хора, който още йивеят при мама и тате да спрат да дават акъли и да се опитват да командват!!

  29. 22
    11

    Да си жив, господин Крушарски! Всички в Локомотив сме с теб!

  30. 27
    8

    Истината е, че Локомотив без потници може, но без Крушарски – не. Факт. Крушарски, мачкай, след теб сме!

  31. 26
    9

    Искам да успокоя нашите фенове, утре се завръща нашият гей лидер Кики и започваме да мачкаме наред

  32. 26
    10

    Зуме, ще минеш малко на постно като се махне Крушарски.
    Нас ни е имало преди , ще ни има и след Крушарски.

    • 17
      7

      Ти ли ще ми казваш какво да правя бе, псе недъгаво. Оставам и точка по въпроса. Заплати чак другото лято.

  33. 25
    10

    Крушарски няма да се махне. Не може да го уплашите, потници.

  34. 28
    8

    Кои ще ми плаща заплатката ва момчета, как ще обикалям на аванта с отбора. Помислете за мен дейба вашата майка циганска дейба

  35. 21
    6

    Той пък напук на всичките омразници и боклуци ще остане! Той най-малко е виновен, не той играе на терена, нито той ръководи, нито той ги тренира. За тая работа си има треньор, директори и футболисти! И всичките до един вън! Локомотив е на Крушарски!

    • 23
      6

      Зума не играе, но е най-големия интригант и манипулатор в Локо. Гонитбата на Илиян, Еду , Колев е негова заслуга. Ами тов на Мартин……?? Зуме кога ще върнеш таеата от баклавата? Голям футболист беше, но като човек(жив и здрав да си) си …… Най добре е да млъкнеш!! Крушарски е палячо, селски бек и много ниска топка. А екипа му е трап за троен скок.

Коментарите са затворени