Юношата на ЦСКА Юлиян Чапаев пристигна току-що на Лаута, предаде репортер на PlovdivDerby.com. Играчът по всяка вероятност ще започне от днес тренировки с черно-белите.

21-годишният футболист е юноша на ЦСКА, а след като напусна школата на “червените” бе в дублиращия отбор на немския РБ Лайпциг. У нас той игра за Монтана, където бе освободен миналата седмица.

Чапаев е защитник и се вписва в концепцията за подмладяване, която ръководството на Локо е твърдо решено да развива.

18 КОМЕНТАРИ

  1. Koy e toya Chapaev, ta Krusharski iska da go vzima? Tova, che e yunosha na CSKA ne oznachava che e klasen futbolist. Shtom e osvoboden ot otbor kato Montana, toy nyama mesto v Lokomotiv. Vednaj, zavinagi, tryabva da se spre s tova bezogledno privlichane na baberitzi v nashiyat otbor.
    Segashniyat ni sastav e izgraden ot nyakolko posredstveni i povecheto nekadarni futbolisti i zatova rezultatite sa takiva. Neobhodima e pogolovna chistka a ne da se prodaljava s dosegashnata praktika. Celiyat trenyorski shtab i rakovodstvoto, s izkluchenie na Kuzman Marinkov tryabva da badat osvobodeni.

  2. 2
    2

    Жалко, жалки, много жалки!! Освободен от Феро в Монтана става за Локо. Тилпично по Крушарски, Зу.мевски, Войновски и по Чавдаровски. Жив ташак!! Няма опрВяне!!! Само революция-рязане на греди, изораване на нивата и издигане на бесилки!!!!!!!

  3. 1
    5

    Сульо и Пульо да не се отварят , видяха се в записа с поканата за среща какви са страхливи гризачи .
    А И ДЖОБОВЕТЕ ИМ СКЪСАНИ , ПЕРУШИНАТА – ПРОСКУБАНА ,
    освен копнеж по строеж друго нямат бездомните селянки.

  4. 12

    Втората смяна тролове на Крушо, вече застъпи на работа.
    Имаме велик президент, великан!

  5. 5
    16

    Сега Палийски да излезе и да кажи кога почваме Колежа и кога увеличаваме уставния капитал с непарични средства?
    Кога Самуилов ще вземе акциите и кога ще изплатим 30 милиона дълг за да ги вземе???

    • 19
      1

      Опитваш се да изместиш темата, но не се получава. Още по-голям цирк става. 🙂

    • 18
      2

      Сигурно са го освободили, защото е над нивото им. Е, за Локо става…

  6. 29
    7

    Петка и Чапаев в Локомотив! заедно с Крушо – един хубав виц!

    • 11
      2

      И отиват да гостуват на белите, ха-ха-ха…

  7. 29
    12

    От Монтана го освобождават-ние го взимаме!!!
    Ебати некадърното и дебилно ръководство!
    Крушарски, като нямаш пари да издържаш Локомотив върви си!
    Само срам и позор ни донесе тоя изкуфял комунист със скъсаните джобове!

    • 14
      7

      ти кога поемаш акциите? Или само си плюеш?

      • 4
        6

        Е ти що не ги вземеш , ся да кубичен до летален край ли щото Крушо бил единствен на света , Локомотив е на 90 години а не на 90 месеца , ПАЛЯК ПОДЛОГА СИ ТИ

      • 6
        8

        Абе стига с това няма Крушарски- няма Локомотив! Оправхме се след Мартенипката, след Жоро, след Тасев, след Коко ще се оправим и след този изкуфял комунист! Нали го виждате, какво е направил, и какво дава!
        Заради този ляв меринджей сме на този хал! Няма пари затова назначава приятели по чашка! Нали ако назначи някой човек с авторитет ще му каже, че трябват пари.Той затова ги държи тия алкохолици Чаво и Войната, щото хем го слушат, хем се напиват заедно.Рибата се вмирисва откъм главата тва е…ако искате. Никой не може да ме убеди, пе Крушон ако иска не може много бързо да вкара Ломомотива в релсите! Всичко може, но не иска щото нашият Гаврош от Говедарци няма пари!

        • 3
          3

          Ти като не си Гаврош, изкарвай парата и почвай да даваш и да помагаш на клуба още от днеска! От тъпунгери като теб сме на тоя хал, оставете хората да работят и времето ще покаже какво ще стане. Безмислено е само да се нажежават страстите като се говорят празни приказки и само хули, без адекватна алтернатива. Пълна подкрепа за ръководството, но треньорите и футболистите да се замислят сериозно накъде са тръгнали и докъде ще я докараме така. Вижда се, взимат се нови футболисти и малко по малко нещата ще се променят. Преболедуваме този тежък период и мачкаме напред. Всичко тръгна от магариите на Камбуров и смените с треньорите. От там идват и лошите навици на отбора в момента, защото те не знаят какво е постоянство – играят когато си искат и само за пари реват.

          • Абе, Глупендер аз съм фен и моята работа , като такъв е да съм на стадиона и да си подкрепям отбора, и го правя! Не съм бизнесмен, за да ставам собственик на клуба! Това далеч не означава, че такива прошляци като Крушон мога да правят Локомотив за подигравка. Време? Какво време бе?! Трета година е начело на Локомотив, и какво е направил освен, че ни прави за присмех и подигравки друго, какво е постигнал тоя лъжец откакто е начело на Локомотив. Взимал футболисти…какво взима, бе Бедимета разни и изгонени от колоса Монтана и вртар 2м. дето му вкарват откъдето я ритнат.Заради такива овце, като теб и държавата и футбола ни е на тоя хал! Жълтите цял отбор изгониха и виж ги сега…тия нашите тиквеници 10 кръга не могат да намерят нападател.И го защитаваш тоя клоун…какво го защитаваш?! Разбирам да е някакъв давач хубаво…затова никой не иска да доийде при нас! Сукуна е дошъл и е искал само да му обещаят, че ще му плащат редовно, щото е чужденец и няма помощ от никаде…те и това не са си направили труда да направят нашите директори-плужеци! Алкохолици мръсни и некадърни.

      • 8
        3

        Като взема на комсомолец а обществените поръчки!

      • Zatvaryay si ustata momche. Tuk ne se govori za Krusharski, kakvo e napravil i kakvo ne. Dumata ni e za mahane na vsichki ot rakovodstvoto i celiyat trenyorski shtab i za chistka na nekadarnite futbolisti. A ti si sednal tuka da gi zashtitavash tezi boklutzi.

Коментарите са затворени