25-годишен мароканец с френски паспорт пристига в Локомотив Пловдив, предаде репортер на PlovdivDerby.com от Лаута. Още вчера първи ви информирахме за готвения трансфер на въпросния чужденец. Става въпрос за Раян Фрикеч, който има 150 мача във Втора лига на Франция, научи ексклузивно PlovdivDerby.com. Футболистът е дефанзивен халф, който може да играе и като централен защитник. Високият 184 см играч е играл в тимовете на Анже и Аячо. Има общо 162 мача в различните турнири в Франция, в които е отбелязал  12 гола.

Ryan Frikeche from Geoffrey Bruna on Vimeo.

18 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    5

    И тоо жъ искъ премийй! Не ставъ зъ нащу предприятие! Праву къдя литищиту!

  2. 17
    16

    И тоя ще е като Аяри-то и вратаря шампион с ПСЖ, дето откъдето я ритнат му я вкарват.
    Само левия бек засега Муса-та загатва да има качества.
    С тоя клоун Крушон, какви да дойдат?

    • 14
      13

      А ве палячо какво разбираш от футбол Крушарски не води футболисти дебил.Той само плаща парите…Всички заплати са изплатени жълт трол!

      • 7
        7

        Аве, Палячо на мен ли говориш?
        Какво плаща Крушо, бе тъпанар…затова ли никой не иска да дойде при нас? 10 кръга големият плащач не може да намери нападател…ебати плащача.Дойде Сукуна в Пловдив и пита ще му се плаща ли редовно…според теб защо отиде във Варна, щото Крушо е големия плащач ли? Тоя идиот 3г. вече го гледаме, какво прави!

  3. 19
    9

    Абе то и това нападателчето дето дойде от втора лига на Франция уж щеше да пори жълти, уж линейки хвърчаха а пък накрая жълтите ни пукнаха гьона! Истината е, че щом идва сега никъде не са го искали, точно както с нападателчето! Изпуснахме питомното сега гоним дивото! Свободни агенти които не са тренирали пълноценно, ще му трябва минимум месец докато влезе в игрови ритъм и после още толкова да се сработи с отбора…… и полусезона мина! Това за мен са глупави и безсмислени трансфери, които ще избервят допълнително съблекалнята! Миналата година жълтурите есента ги биеше кой къде ги хване но не бързаха да привличат незнайни войни, изчакаха паузата попълниха Квото им трябваше, дадоха спокойствие на играчите и накрая резултата го видяхме всички, две купи и прилично представяне в Европа!

    • 9
      22

      Алах да ние на помущт. Добре, че ни дадохте мача. Уж имами звизди, а нищо не играхме. Без Косуко сме трагедия. Пирин, Черно Море, и Цска ни разпориха насред нашата база. Добре ча наш Ачо изкарва пари от три обръщалки. Добре че Уефа не ни усети. Те буфирите сте добре. Сега като се сработи новия нападател и тоз дет го взимат, жална ни майка жълтоциганскоселска.

    • 9
      2

      Не знам за другите ви трансфери ама този не е лош-особено в защита.А и хубав пас има.Ботев изградиха приличен отбор,защото внимателно избират кой да вземат.Поне откакто Киров е старши е така.

  4. 14
    5

    ТОЗИ ЩОМ ИДЕ ОТ ФРАНЦИЯ ША ОПРАВЯ РЕДЪТ В ГЕЙ ДРУЖИНКАТА ВА ТА ФРАНСЕТАТА СА САМУ ГЕЬОВЕ ВА .ИДВАЙ ВА ДА ГИ ОПРАИШ ТИ НАШТИ ГЕЬОВЕ АМА И ФРЕНСКИ СТРАПОН ВЗЕМИ И МАЛКО ФРЕНСКИ ВАЗЕЛИН ЧЕ И КРУШАТА ША ИСКА ДА ГО ПЛЗВА ВА АХМАК.
    СЯ СА УЧИМ И ПО ФРЕНСКИ КАК СА ПРАЯТ СФИРКИ.ТОЯ КРУШАТА Е ГОЛЕМЕЦ ЗНАЙ ОТ ДЕ ДА ПАЗАРИ ГЕЬОВЕ.БРАВО КРУША БРАВО ДАНИ БРАВО КИКИ ГОЛЯМ ОТБОР ЖА СТАВАМЕ.

  5. 8
    16

    Няколко линейки излетяха с бясна скорост в посока родопската яка!!!

    • 1
      2

      И защо така?А?Незнаеш,някой му е умрел дедовия за кюстендилският урод.

Коментарите са затворени