Официалният сайт на феновете на Локомотив Пловдив mainite.bg публикува обръщение към собственика на черно-белите. Публикуваме го без редакторска намеса:

Г-н Крушарски,

Възнамерявахме да отговорим на поредните Ви необмислени и неотговарящи на истината коментари, че публиката застава зад Вас след поредната среща, веднага след публикуването им. Не го направихме единствено, за да не повлияем на настроението на отбора преди мача в Коматево. Правим го сега, два дни след поредната срамна загуба под ръководството на сегашната клубна управа. Желаем да бъде изключително ясно, че написаното по-долу не е просто плод на емоциите в следствие на негативния резултат.

Доверието към сегашното ръководство е безвъзвратно изчерпано. Вие сте начело на Локомотив Пловдив втора година. За този период обещахте толкова много, а хората, които наехте за тази работа, свършиха ужасно малко. Феновете на Локомотив сме огорчени, разочаровани и откровено обидени от начина, по който се ръководи нашият клуб. За нас това управление е абсолютен провал и то по критериите, които сам заложихте.

Поставихте цели, които не бяха изпълнени. Неколкократно обещавахте промени, изграждане на структура в клуба, професионализъм и план за развитие. Вместо това виждаме аматьорско поведение на всички властимащи в дружеството, което съвсем логично води до трагични и срамни резултати. Една стара поговорка гласи, че футболът е проста игра за умни хора. За съжаление, освен г-н Маринков, не виждаме много такива сред ръководните фактори на Лаута.

Пред медиите излиза нескончаем поток от срамни изявления, неспазени обещания и откровени простащини. По време на това ръководство, клубът ни понесе унижения както никога до сега.

За да не бъдем голословни, ще приведем примери:

  • Постоянните пиянски прояви, пълният провал на селекцията и неспособността да се привлекат качествени играчи от страна на Чавдар Цветков. Всъщност какво изобщо работи той?
  • Дуото Румен Руйчев и Росен Коруев: тържество на некомпетентността. Хора, които плетат неспирни интриги в клуба, за да прикрият собственото си невежество и аматьорщина.
  • Войн Войнов и цялото треньорско ръководство – тотална неспособност за мотивация на футболистите и провеждане на мачовете. След последните срамни мачове всеки себеуважаващ се треньор и помощниците му биха подали оставки. Не и г-н Войнов.
  • Иван Маринов: цялостен провал на школата, откакто бе назначен. Кой е отговорен за напускането на най-добрите играчи в посока на други отбори?

Ние, организираните фенове на Локомотив, отказваме да търпим това положение и сме готови да предприемем радикални мерки в името на най-обичания пловдивски клуб в случай, че не се разделим с тези хора, доказали своята некомпетентност и невъзможност да изпълняват задачите, за които са наети.

Г-н Крушарски, с тях не става! Време е да си ходят!

  • Napoletani Ultras Plovdiv
  • Lauta Hools
  • Организация Трибуна Спортклуб
  • World Wide Locos
  • Гарата
  • East Club Plovdiv
  • Фенклуб Атланта
  • Бригада Пловдив

60 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Марш от тук мишки такива, въпросите аз ги задавам, който плаща той поръчва музиката.Повече с гейски фракции няма да се занимавам.

  2. 3
    1

    Вие сега Наполитанци ли сте или Ювентинци , или още не е ясно ?

  3. 4
    3

    Питам за един приятел, че нещо не разбира: Като Крушарски няма пари и не е футболен човек, защо се натиска да стои в Локомотив ПД?

    • 1
      4

      отговарям за твоя приятел – Крушарски има точно толкова пари, колкото каза в самото начало, когато всички застанахме зад него. В Локомотив всичко е изплатено за разлика от периода, когато това ставаше с дългове на клуба.
      Алтернативите на Крушарски са:
      1. Съдбата на Спартак Варна
      2. ТОТО БотяфЪ

      Сиугурен съм, че вие жълтите фенове предпочитате опция №1.
      За жалост т.нар “фенове” не разбират към къде тласкат отбора. Те не разбират, че са маша в ръцете на “вечните спасители”, които за малко не унищожиха отбора по времето на великото “управление на феновете”

  4. 6
    3

    толкова много фракции са се подписали, а на трибуна Бесика идат 50 човека. Не можете ли да разберете, че без пари не се играе футбол. Къде е сега Спартак Варна??!! И това при положение, че вече ви видяхме колко дългове натрупахте и как управлявахте отбора след като изгонихте Коко!!! Защо от декларацията са изпуснати имената на Бонев и Узунов- вечните спасители.
    Крушарски, ако искаш в Локо да има мир изгони точно тези, който са писали и по-важно диктували тази декларация – “вечните спасители”. Иначе съм съгласен, че споменатите в декларацията са също за гонени. Бих добавил и целия треньорски щаб (спомнете си какво каза Илиан Илиев) – двамата Колевци.
    На Локомотив е нужна ПЪЛНА ЧИСТКА на ръководството, треньорите, “спасителите”, и половината футболисти. Вместо всичката тази ЗГАН да се назначи един човек разбиращ от футбол тип Наско Сираков. ЕДИН, а не 200!!!

  5. 2
    6

    Голям турски бизнесмен от Истанбул иска да ни вземе, но с този расизъм не знам дали няма да го отблъснем. Човекът е говорил с Крушарски, онзи му се е правил на интересен.

  6. 8
    6

    Крушо явно не плаща добре и на троловете, които го хвалят, защото и те са гола вода!

  7. 11
    8

    Тези,които скачат на г-н Крушарски са същите прости момчета с потници и дрога , които изгониха и г-н Коко Динев.Най-лошото обаче е,че те изгониха и нормалните фенове от Лаута и затова посещаемостта ни последните 2 години е жалка.Като ги питаш , кой ще издържа отбора , те започват да се зъбят,да посягат и да повтарят като ботове ” Локото е вечен” , “Локото ще го има и без пари” и тн.Успех г-н Крушарски , с постоянство и работа вие ще доведете Локомотив до едно стабилно и добро бъдеще!

  8. 9
    4

    Не може банда гейове да ми дават наклон на оная работа…

  9. 5
    10

    Няма работа на полето в дъжда и всичката сган е тук!
    Радвайте се селяни миризливи!
    И без това винаги радостта ви е кратка! Наслаждавате се на мига, защото за вас не е повече от един миг!

  10. 14
    4

    Зачи така, а мюмюни, няма вече Gott mit uns ?
    Има Krusho mit Uns 😀

  11. 20
    5

    Какво искате от ръководството? Ето, селекцията почна. Монтана изгониха един и ние го взехме. Сега и Оборище ако изгонят някой и него ще вземем. Ще дойде и чужденец който е играл някъде, виждал е топка… Какво искате?

  12. 15
    2

    Не ми дайвайте наклон на кривия, че ще ви го завъртя като тирбушон в гейските ауспуси!

  13. 15
    3

    Банда гейове няма да ядосвате круши , че иначе , кой ще ми плаща заплатата дейба вашта мама циганска дейба .

  14. 14
    2

    Скъпи локомотивци обръщам се към всички вас за да ви кажа сленото.Знаете ли че така нарения Баща защо е пак в отбора за да бъде очите и ушите на Зулума за да може да знае какво става.г-нКрушарсможели да ми кажете какъв ценз има Хр.Колев та да бъде треньор в отбора.Как за толкова години поне един А лиценз не можа да вземе. Не сили задавате този въпрос скъпи локомотивци това е защото той е без диплома ие там защото си дава половината заплата на Зулума както беше и в Гърция.Защото ако не беше така отдавна нямаше да го има.

  15. 13
    3

    АХХААХААХАХААААААХАХАХАХАХАХАХАХ
    Е НЯМА ПО ЖАЛКИ И ПРОСТИ МАНГАЛИ !!!!!!!!!!!
    ХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХА,????????????????????????????????????????????????️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍?

  16. 15
    7

    И във В група се играе футбол. Вижте Локо Сф как тръгна от нищото и вече са първи в Б група. А всички мислеха, че без Гигов са завинаги трупове. Софийското локо има 100 пъти по-малко фенове от Локомотив Пд. За мен не е ОК да нямаме чест и достойнство и заради подхвърлени огризки да си траем, докато се гаврят с клуба ни. Жълтите са прави, че Крушарски и по-лош от Командоса.

  17. 22
    3

    Хаххахаах тия жалки цигани имат повече фракции, отколкото хора в тях хахахахххахахаа мангали прости, само гавра и секс за вас, черно-бели спринтьори

    • 17
      1

      какво скоро бе мангусто? Кога и къде ама май не е така?

      • 12

        Какви телефонни записи бе мангал, оня Качака ушев ли ви ги вади?

  18. 22
    1

    Хахахахаха черно-бяла гей-банда пак почна да дава наклон на комсомолския к§р на Всевишния Крушо. Абе черно-бели цигани пробити, вие не разбрахте ли, че сте НИКОИ в тоя град? Ние ви гаврим където ви хванем. Футболистите ви гаврят. Треньорите ви гаврят. Крушо ви гаври постоянно. Зума ви гаври. Узуна и той ви гаври всякак. Вие сте най-гаврената банда гейове в историята на футбола, защо изобщо ги пишете тия декларацийки, бе деба ваш’та мама деба???

  19. 5
    21

    Жълти боклуци, на всеки е ясно, че се надявате от сърце да изгоним и Крушарски! Надявате се за пореден път, да останем без собственик и да се разпаднем? Да, може и до там да се стигне, но ще е временно! Но може и този път да инаме нов и пак лошо за вас!?

    Именно заради факта, че непрестанно злорадствате, живеете за да е зле Ликомотив, винаги съдбата ви го връща тъпкано! И сега няма да ви подмине! Бъдете убедени в това! Даже този момент не е никак далече!
    Вие сте за подиграване, защото в историята си не сте изгонили нито един от собствениците, които ви водеха до дъното! Даже и взимахте пари за да си траете!
    За вас е достатъчно да биете Локото или Левски и моментално се кротвате!
    Така се случи само преди седмичци, след като и вие УЖ свалихте доверието от Палийски, а днес всичко е постарому! И дума не се обелва повече!
    Победите и възхода са временни, но честта на феновете или я има или не и това се помни!
    При вас чест няма и никога не е имало!
    Това сте вие жълтурите!

    Много скоро ситуацията ще се промени, а тези ваши действия ще ви бъдат припомнени!

    • 24
      4

      Спокойно бе, черно-бял гей бандит. Никой жълт не иска Крушарски да си ходи. Даже напротив – всички искаме да стои възможно най-дълго при вас. Забавата е пълна, гаврата с циганите е тотална. За нас е удоволствие да наблюдаваме поредния черно-бял гърч.

    • 21
      2

      Байряма свърши,буферите са си пак същите мърши !

    • 5
      3

      Ма теб какво те вълнува в крайна сметка , Локото или Ботев ти кво очакваш падаш здраво геойвете са трагични , а ти пак сравнения и локуми , като биеш имаш право на гавра , като те бият като тъпан се хващаш за палците и мълчиш , иначе ставаш смешен и правиш малцинствени номера !?

      • 2
        2

        Ти хвана ли се за палците в последните 4 дербита? Щото в тях паднахте 2 пъти и 2 свършиха наравно!

    • 7
      1

      Ава брат ми,ми ний що пяйме жалта кочина като падайме 5:0 в Благоевград ,ва?

    • А бе манго, вие нямате фенове, тръгнал за чест да ми говори!
      Смешко цирка е пълен при вас и всички се забавляваме, особено баш-клоуна Крушарски!
      Да ви е жив и здрав и да ни забавлява дълго за напред!

  20. 19
    3

    СПОКОЙНО ! “СПАСИТЕЛИТЕ” СЕ ЗАВРЪЩАТ ! НЕЖНИЯ Е ИЗКАРАЛ БАЯ ПАРА -КАЗА ЧЕ ЩЕ “ДАВА”-КАТО ПРЕДИШНИЯ ПЪТ.АДВОКАТИТЕ И ТЕ СА МНОГО “ЛАРЖ”-ДЕТЕ ОТ МАЙКА ВЗИМАТ ! БОТУШАРА В ПЕТЪК ПРОДАЛ 5 БОЛТА И 2 БУРГИИ В МАГАЗИНА – И ТОЙ ЩЕ “ДАВА” ! ПОД ВЕЩИТЕ СЪВЕТИ НА КУКЛОВОДИТЕ ИМ -УЗУНОВ И БОНЕВ -СЪЩО ГОЛЕМИ “ДАВАЧИ”-ЧАКАТ НИ САМО ЦВЕТЯ И РОЗИ !

  21. 12
    13

    Има един път само. Това шут в гъза на пияндето Крушарски и цялата му клика. Всичко друго е половинчата работа!

  22. 34
    5

    Стига с това най обичания клуб никига не е било и няма да бъде то се видя като имахте неограничени билети на стадион лазур колко повече ботевисти имаше в пъти повече

  23. 30
    7

    Тук виждам пак ДЪЛГАТА РЪКА на оня ДЕБЕЛИЯ ЗУЛУМ и ПЛАСМАСОВАТА ГЛАВА.Защо за тях не пишете и за оня брадат КОЗЕЛ бащата който проваля всеки дошъл треньор по препоръка на дебелия ЗОЛУМ.г-нКрушарски махнете тези тримата и нещата ще се оправят.Тримата са БОНЕВ УЗУНОВ и Хр.Колев.

  24. 14
    24

    Браво. Прекрасна декларация. Много точна. Всичко е абсулютно вярно с написаното.

  25. 18
    8

    КАКВО значи радикални мерки? И кой ще плаща в клуба , ако го няма Крушарски ?Да застанем всички зад него и напред ЛОКО…….

    • Сто плюса!!Нема да закачате Крушо!!Нек ни държи в будна кома иляди годин!!Гранде президенте,то стига дето би жалтити с юношките!!Не позволявай да ти дават наклон!!За винаги един от нас!!!

  26. 23
    10

    Искам да попитам тези 8 подписали се организирани фен организации колко организирани члена имат – 200-300-1000 , колко . След като отговорят ще ги питам : Вие готови ли сте да вземете акциите от Крушарски и да издържате Локомотив . Имате ли алтернатива на сегашното управление ? Питам , защото вече имахте един неуспешен опит.

    • 24
      7

      Точен коментар! Тия не представляват феновете на ЛОКОТО. Нямат алтернатива и не вещаят нищо добро на отбора ….

    • 6
      20

      Глупак къде сме писали че Крушарски искаме да се маха.

    • 4
      17

      Мисля че имахме един неуспешен и един доста успешен опит, само че за втория как така никой не се сеща. Кой стабилизира клуба и го предаде на Крушарски с уредени и разсрочени дългове?

      • 15

        Прав си ,имаше един успешен опит , но авторите на успешния опит не са подписали декларацията . А и ако си спомняш , те едва издържаха до идването на Крушарски.

        • 4
          7

          Кво значи – едва издържаха? Че те намериха нов собственик в лицето на Ирландеца – ама сакън Крюшо трябваше да бъде щото е Гранде Велик!!!

  27. 24
    16

    Черно-бели братя, Локомотивци, време е да изметем този палячо Крушарски от свещенния отбор! Няма място при нас, само срам и подигравки! Когато начело на Локо бяха Господин Зеки Байрам и неговата съпруга Госпожа Галя Топалова разбихме жълтите с 4:0, а сега носим срам! Водени са разговори с Господин Байрам и Господин Левент Назифоглу да поемат отново издържката на отбора, всичко е уредено, ще започне и строителство на стадиона! Нека изгоним този говедарски селянин и отидем при Господин Байрам за да го помолим отново да помогне на любимият Локомотив в този тежък момент!

  28. 10
    9

    GOTT MIT UNS къде сте,състоянието в клуба ви задоволява ли,точно от вас не го очаквах

    • 4
      3

      GMU си поркaт с Клошaря и Чaво! Не го ли виждaте товa!!!

  29. 21
    6

    КАКВО МИСЛИ ГОСПОДИН БОНЕВ ЗА СИТУАЦИЯТА В КЛУБА ?ТОЙ НЕ ВЕДНЪЖ Е КАЗВАЛ, ЧЕ БОГАТСТВОТО НА ОТБОРА СА НЕГОВИТЕ ФЕНОВЕ!!!! ТОВА ЛИ Е НАШЕТО ЛОКО, ЗУМА ?????????????

    • Зума каза също: -“Дейба ваш’та мама от малцинствата”

  30. 18
    17

    С този президент ще се берат много ядове , този не е Коко, този дори не е Селски, този няма мангизите за отбора и всичко е дадено на кредит , което е много лошо , комунист пари не забравя , този и акциите няма да даде даром ! Много лошо става !

  31. 29
    2

    Поне си оправете шрифта при изброяване на фенклубовете-неграмотници!

  32. 21
    4

    Gott mit uns нещо сте ги забравили май 😀 Или те са си на заплатка там 😀

  33. 44
    5

    Докато аз плащам тези хора с мене в клуба. БАНДА ГЕЙОВЕ няма да ми дава наклон на оная работа,,, Който не му харесва да си ходи

  34. 42
    3

    Никой няма да казва на господин Крушарски как за си върши работата Ако искате извадете пари и плащайте ИМАМЕ ВЕЛИК ОТБОР С ВЕЛИК ПРЕЗИДЕНТ

      • 18
        4

        Аз съм фен на ЛОКОТО от дълго време, а не провокатор като тебе

Коментарите са затворени