Снощи до късни доби ръководството на клуба начело със собственика Христо Крушарски са разговаряли с футболисти и треньори в опит да се изяснят причините за постната продукция в пловдивското дерби и мачовете, които го предшестваха. Взето е решение мъжкия отбор да се качи на дълъг лагер в Говедарци веднага след мача със Септември. Лагерът ще продължи до мача с Берое.

Много е вероятно глобите, за които Крушарски говори след загубата от Славия, да влязат в сила. Утре на Лаута се очаква да пристигне и нов футболист, който директно да подпише договор с тима. Става въпрос за чужденец, който се подвизава на позицията разиграващ халф, научи PlovdivDerby.com.

Припомняме ви, че снощи на Лаута бе доста горещо. Около стотина привърженици на черно-белите бяха пред комплекса, но не бяха допуснати вътре от полицията. За момента няма точна информация, дали привържениците на Локо Пд просто са отишли до Лаута, след като са гледали мача на различни места в града или са се стекли към съоръжението с намерението да потърсят отговорност от ръководството и футболистите за слабото представяне в дербито. От снощи социалните мрежи и футболните форуми се буквално залети от критики, отправени от фенове на Локо Пд, към собственика, ръководството, треньорите и играчите.

“Феновете са си в пълното право, аз към тях претенции нямам. Аз обаче също съм си в правото да потърся изход от ситуацията и да взема мерки, които смятам за правилни. Имахме много разговори снощи и с футболисти, и с треньори. Когато пристигнах на Лаута веднага след мача все още нямаше фенове, но имаше двайсетина полицаи пред входа на комплекса. След това полицейското присъствие се увеличи и униформени имаше дори вътре в него”, заяви пред PlovdivDerby.com Христо Крушарски.

Междувременно PlovdivDerby.com разбра, че възстановителната тренировка, предварително планирана за тази сутрин, е отменена. Първото занимание на смърфовете за тази седмица ще е утре от 17:00 часа. По всяка вероятност възстановяването е проведе снощи веднага след мача, докато играчите са били на Лаута.

48 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    1

    4erno-beli kurvi,kade otletiahte!?ebahme loko v gaza.ale ale aooooo,ale ale aooooooo kur za loko ale vie cigani ste 6te vi 6ibaaaameeeeee !!! 4erno beli pederazi da vi eba maikata ciganska.umrete ot zloba 4e vi ebahme tri pati v divia!!! drugia pat pove4e 6te ima cigani analno podatlivi!

  2. 10
    2

    Тренировъчен график на наказателния лагер в Говедарци:
    сутрин – ебане;
    обед – риене на обора;
    вечер – бой

  3. 5
    11

    Виж как знаеш отборите по селските групи Сельо! Вие вече бяхте там. Справка : Гигант Съеденение- Ботев 2-2

  4. 9
    5

    Ти нищо не разбираш от футбол ако си мислиш, че проблема е в Камбуров. Та той дори и в Берое вкарва само на празна врата и прави смешни пропуски. При нас беше същото. Кики не е никакъв добър футболист – може би добър бохем…. Предполагам когато говориш за изгонени „класни“ футболисти съзнателно изпускаш най-класния сред тях – Мартин Райнов, който беше изгонен от кликата около Камбуров. Предполагам, че и ти си един от тях. Ти мъй ли си или жена?

  5. 16
    6

    ХАХАХА ВСИЧКОТО ЦИГАН В ГОВЕДАРЦИ ХАХАХАХ

  6. 17
    4

    Комсомолски – качи ги наклонения, бре! Наклон ше ти дават те, а?

  7. 27
    24

    Това ли измисли, ракетчика. ..лагер ???
    Аз ако паркирам 11 москвича на стадиона в Говедарци и ги държа там 1 месец, дали ще станат ферарита,а? Интересно ми е кво мисли г-н Крушарски и дали изобщо мисли. Не е проблема в лагерите, а че нивото на футболистите е много ниско. Всичко качествено се разбяга, бе изгонено или подарено. Камбуров, Кики, Карагерен, Горанов, Крачунов, ЕлХаруби…..и ето ти половин отбор качествени играчи, които под “ръководството” на тоя изкукал старец комунист, вече ги няма. Да не говорим за талантливите ни юноши, които вкарват за Несебър и кой ли не, но на Лаута за тях няма място. Щото тоя новия Калед сигурно е по-добър. Абе, не ми се говори, казвам ви. По-добре в Б, отколкото папагалите да си оправят головата разлика с нас. Докато този веселяк комсомолец се прави на палячо, начело на Локомотив, не само аз, а и хиляди нормални фенове няма да се върнем на стадиона !!!

    • 19
      8

      Тук няколко човека , включително и ти , пишете постоянно във всички сайтове и под различни ник-ове едно и също , като плюете Крушарски . Наричате го ” дърт комуняга ” , “изкуфял дъртак ” и други все от тоя сорт . Ако сте ботевисти , ми е ясно защо го правите . Но повече ми приличате на хора , които се имат за “локомотивци ” и мислите , че така помагате на Локомотив . Ще ви кажа директно . Вие сте по-лоши и от провокаторите -ботевисти . Не ви виждате ли че така вредите на отбора . Веднъж донесохте огромни вреди като обявихте война на Коко и какво постигнахте . Бяхме пред фалит и изчезването на Локомотив от футболния небосклон , направихте милион и половина дългове , които сега Крушарски плаща . Защо не се вразумите и не престанете . Кой изгони тези футболисти , за които пишеш . Крушарски ли или кликата около Камбуров и тъй наречените ” спасители ” . Питай за тях НЕЖНИЯ , той им яде попарата . Така че спрете и не вредете повече на клуба.

      • 11
        18

        Значи по твоите разсъждения, кликата около Камбуров е изгонила Камбуров.
        Смешен си. Ти и всички , които държите на Крушата мъдете. По-зле от тоя не може да бъде. Само човек на заплата няма да го види или признае. Това че манипулира семкаджиите, не значи че може да манипулира и феновете с 2 грама мозък в главата. Скоро ще е само спомен Крушарски и той го знае много добре.

        • 7
          6

          Ти нищо не разбираш от футбол ако си мислиш, че проблема е в Камбуров. Та той дори и в Берое вкарва само на празна врата и прави смешни пропуски. При нас беше същото. Кики не е никакъв добър футболист – може би добър бохем…. Предполагам когато говориш за изгонени “класни” футболисти съзнателно изпускаш най-класния сред тях – Мартин Райнов, който беше изгонен от кликата около Камбуров. Предполагам, че и ти си един от тях. Ти мъй ли си или жена?

        • Ти си един от многото псевдо фенове (водещи се Локомотивци),които плещите глупости без конкретни предложения!Аз,няма да анализирам пасквила ти,но ще ти задам конкретен въпрос:Когато феновете издържахме отбора,колко лични средства задели ти?Аз знам отговора “0”,затова се скрий и не се показвай,ако имаш останало малко достойнство!

      • 10
        8

        Петър е много прав всеки захванал се Локо бива оплют от ботевисти наи жалкото е че има локомотивци които им помагат Варна уништожих а Спартак като си помислиха че ще стават наи големите в България ТИМ но вече съжаляват така че мислете ломотивци после да не съжалявате

        • Това са пълни глупости, Спартак сами се докараха до това положение, никой не им е виновен. Това е проблем и на много други български отбори, че постоянно търсят някой друг, който да им е виновен за положението, в което се намират. Вместо това, най-добре да се концентрират върху своя отбор и да градят дългосрочна стратегия как да се развиват в правилна посока.

    • 7
      11

      Ей мравояд жълт,какво тролиш по всички сайтове едно и също..Ти лично колко милиона имаш или си дал за някой футболен клуб?
      Вземи се обеси най-добре!

      • 9
        8

        Абе глупако, глух ли си или кьорав. Дори папагалите се радват на Крушарски и ни го желаят за дълги времена. Това нещо не ви ли говори в кухите лейки? И всеки ли, който е против чичето веселяк с ракети и скъсани джобове, по вашата логика е жълт? Елементарни сте.
        Какво ми говорите за Коко. Коко беше великан всравнение с това джудже.Аз Коко не съм го гонил. Имам право да коментирам всеки един президент на Локомотив, проблем ли има? И ви казвам, че с комунягата ще затънем много повече, отколкото можете да си представите.

        • 3
          5

          Какво тролиш не Фен(жълт си) то е ясно.Нищо не разбираш от футбол това е повече от ясно.Кажи колко пари можеш да даваш за локомотив,ако не можеш никой не ти дава право да плюеш хората които дават.Видя спасителите какво направиха за малко в групите да заминем,каквато беше и целта.На доброжелателите от Ботев им е добре дошло да нямаме собственик и да се разпаднем още по-добре.Ти какъв си не разбрах Ботевист или тът?
          Може би си следващия собственик на Локо,заповядай всички които имат пари са поканени плащай и командвай.
          Ако нямаш пари бягай да работиш!

        • Глупак,можеш ли да направиш разлика от злоба до радост?Елементарен си ,като кривите глави от Коматево!

  8. 26
    10

    Някои буфери още не могат да разберат какво става. А истината е, че Крюшо е много по-лош от Селския, защото разби готов много добър отбор, защото всичките му разходи се водят като заеми към клуба и като си тръгне, ако го изгонят – Локото ще осъмне с дълга на Левски; и трето, Селският поне разбираше от футбол, и правеше с пръдня боя, докато имаше поне малко пари, а Крюшо е пълен дилетант: нито има пари, нито има акъл , нито има реален интерес да управлява професионален футболен клуб. И помнете ми думата: Крюшо е инат и комунист от старата генерация, с него на глава няма да излезете, ще ви шиба, докато той реши. Спомнете си колко ни подигравахте за Селския и как се радвахте на победите си над нас тогава. Сега ще ви се върне тъпкано. Дано Крюшо е жив и здрав поне още 30 години!

    • 8
      16

      Скоро като ви вземат базата друго ще чуро
      Икаш па агал

    • 10
      7

      Лошото е ,че си прав за Клошарски!Изцяло!Но това нищо Крюшо ще даде много по-бързо фира от Христолов.

    • Лайнар,не се бъркайте където не ти е работата!Не плачи на чужд гроб,защото приказката за плаченето на чужд гроб е ясна!От олигофрени акъл не искаме!

  9. 22
    7

    Баси забравата. Крюшо и Локо са цирка на годината. Цял комедиен канал могат да направят и да забавляват цяла България. Дон Крюшо надмина всичките ми очаквания. Чакам поредния лаф в ефир. И Христола беше беден некадърник, поне му вървеше приказката. Тоя няма празно, смях до скъсване.

  10. 25
    6

    Ей, мангали, не пипайте добрия човек! Христо, наздраве, да не ти пука от лилави венци! Пийте си ракията с Воин и Чаво и водете кюстендилския тим към светли бъднини!

  11. 25
    7

    Смятай колко ракия се е опукало до късни доби на лаута 😀

  12. 25
    7

    Пандата гейове да стои мирна и с наведена глава както онзи ден на Бесика,защото тоя път и шамари ще има.няма да позволя банда гейове да ми дават наклон на онази работа.

  13. 13
    3

    Там сьс Чаво и Войната по мазно зе им авлиза ичкията теферич

  14. 19
    5

    Най-великия Президент с най-великия треньор и най-великите футболисти! Сега идва и нов футболист, линейки ли чух? Отново уникални новини за Пловдивският Любимец!

  15. 18
    6

    Или се хващайте за палците да ви шибам без вазелин, защото си плащам отвреме навреме, или вземайте тоягите и ме налагайте чак до Говедарци!

  16. 21
    5

    След срамната загуба – комсомолско събрание на Лаута. Този дърт комунист направи всички на маймуни!

  17. 5
    13

    Някой много дълго се заигра с огъня. Дано има азбестово покритие…

  18. 18
    2

    Предлагам две трети от отбора да се сдобие с говедарско местожителство до пълното изясняване на паранормалните явления напоследък. Там да бъдат третирани като склонни към неуместна палавост говеда.

  19. 22
    5

    Качвам ги на село да пасат трева. И после ебан до откат.

  20. 27
    9

    Крушарски няма вина човека колкото може дава Ераносян и Камбуров разбиха готов отбор оставен от И Илиев и си биха къмшикаа Воинов иЧавдар го довършиха българските футболисти са едни същи разликата И Илиев от куци пилета прави отбор пример Верея

    • 16
      16

      Пълни глупости! Главният виновник е точно този неадекватник от Говедарци! Като няма пари можеше да се държи поне нормално с хората , а не да се прави на бос и мафиоз! Пълен клоун и палячо! За бисерите му пък в медиите просто нямам думи!!! Пълен срам и унижение! Това не е Локомотив Пловдив! Това е някакъв клуб на другари по чашка ,който между другото се опитва да имитира футбол!

      • 16
        5

        Както съм ти аз виновен извади пари и плащай никой няма да те спре.

        • 10
          5

          Дано не ти спрат обществените поръчки, защото ще гледаш като бай Тошо на пленум на ЦК на БКП. Селски тарикат.

        • 1
          1

          Не си ми виновен на мен! Ти си виновен за простотията си и за глупостите, които ръсиш! Защо не се сетиш , че Батето е неповторим и само се излагаш с нещастните си напъни да го копираш?

    • 9
      2

      Браво, много точен коментар на Локо 68! Истината е, че красивият и атрактивен футбол се играеше само при Илиян Илиев и като ги натисна малко повече да дадат от себе си, за да стигнем Европа, тарторчетата Камбуров, Кики, Марчев и т.н. му скроиха к*р-капан и го изгониха, а човека искаше да гради и да прави отбор, обаче няколко човека му размътиха водата. Крушарски нищо не ни е виновен, човекът ни угажда на всяка прищявка и с трибуни, празненства, треньори и всичко по силите му. Но организацията му куца и много говори пред медиите. Просто да остави Кузман Маринков да действа вътре в клуба, а той да му помага с каквото може. За мен, като Локомотивец от над 30 години, Крушарски е един добронамерен човек и иска доброто за отбора, но все още не знае как да го постигне. Влияе се от емоции много, Войната му бил приятел, Чаво му бил приятел и затова дай да ги оставим. Но тук се иска не само приятелство, иска се професионализъм и умения в съвременния футбол. САМО ЛОКО!

  21. 28
    11

    До късно снощи с Чаво и Войнов ласкахме домашарка а мойта гей дружина възтановяваше на дансинга. А че стотина мангала имала нещо против мен и отбора мога да им кажа че ме боли дедовия. Аи наздраве

  22. 36
    8

    Първо ги качих на дедовия, а сега ще ги кача и на лагер!

Коментарите са затворени