Капитанът на Ботев Пловдив Лъчезар Балтанов направи много силно изказване в социалната мрежа фейсбук.

“Преди време казах, че мечтая да се завърна след тежката контузия, беше след дербито, когато съперниците ни се изказаха много непрофесионално и обидно за Нас!
Днес съм щастлив от тази убедителна победа, от която излезнахме не само като победители, а и като достойни професионалисти, които уважават противника, колкото и слаб да е той!

Пловдив е жълто-черен! 1912 Красота, вяра, борба!”

18 КОМЕНТАРИ

  1. Почти цялата ни футболна общественост се отврати когато преди важният мач с Маритимо за Лига Европа отбора на ЦСКА София дойде в Пловдив заедно с рефера който за този мач явно беше с някакви специални очила с които не видя как осакатиха почти целия отбор на Ботев преди важния мач,а тъкмо напротив?! Той изнерви умишлено мача и изгони двама дето хич не бяха за гонене на фона на касапницата която показаха играчите на т. нар. ЦСКА София.И въпреки целия този фарс играчите на “софийския” отбор не спряха с провокациите и играха на нож до края при на практика спечелен мач. Всичко това отврати феновете.След мача ръководството на Ботев не оспори съдийството и не подаде контестация!..
    Срещу Локомотив… Ботев не направиха това – разбрахте ли разликата?!

  2. Да де Лъчо,уважихте ги три пъти.То стига,нека им държи влага дълго време.

  3. evala la4e !!! istinski kapitan na nositelia na kupata i super kupata na BG . A kupata na mingianite ot katunica kade e ???

  4. ave mangali 4erno beli.kade e onaia kurva BONEV.da ne e polu4il sled ma4a pak infarkt.dano toia pat da ne se sabudi deiba i svinara deiba debel !!!

  5. Те са нещастници,комлексирани “селяндурчета”Те живеят само за БОТЕВ въпреки,че се пишат феннчета на едно недоразумение локу май беше ,ако нема БОТЕВ ги нема и тия селяни ,значи ще ги има вечно калъфите

  6. 30

    Ей, аз се отървах от тея ненужните гей-бандити, защото имам ВОЛЯ. Крушарски, ти имаш ракети. Качвай се на най-голямата, пали и дим да те няма! Послушай ме, старче, докато е време. Медиите ще кажат, че България изпитва балистична ракета и прави ядрени опити, а ти ще си нашия Ким Чен Мюмюн! Бягай, старче, бягаааай !!!

  7. 14
    33

    Истината за Крушарски е, че той, колкото е дал, толкова е навредил на клуба. Според мен, този човек умишлено отряза всички други потенциално желаещи да вземат от акциите и да дават пари за Локомотив, защото се полакоми, че сам може да направи далавера с имотите около Лаута.Затова прецака ирландеца. После стана ясно, че обещаните милиони от Б.Б. не са баш такива каквито си е мислил Крушарски и , че няма ресурс да издържа клуб като нашия нормално. Затова взе да дава на заден ход и да се оправдава, че бил готов да даде акциите – да, ама, след като общината го отряза от мераците да строи луксозни апартаменти. Това е болезнената истина. Този човек няма умствен багаж, нито подготовка да управлява футболен клуб. Ако имаше, нямаше да плямпа наляво-надясно глупости през седмица и да назначава прриятели по чашка, “щото били добри хора”.

  8. 78
    2

    Лъче, не трябваше да спирате да играете след 70-тата минута. Този аристократизъм би бил много хубав ако отсреща имаше интелигентни създания, които да го разберат. При обратния мач щяха да вкарват колкото мога, както направиха Литекс-Микре. Има една поговорка “бий, за да те уважават”. Вчера трябваше да им напълните канчето на тия кюстендилски цигани, та да помнят цял живот.

  9. 15
    47

    Три години Христо Крушарски в Локомотив – три безответни гола в най-важния мач

    Крушарски, три години не ти стигнаха да разбереш какво е това футболен отбор и то Локомотив Пловдив!
    Три години липса на идеи, градивност, само пиянски лафове от кварталната кръчма!
    Три години просташки изказвания по медиите и хвалби с минало, от което човек трябва да го е срам!
    Не и ти. За теб срам е непозната дума. Народът е достигнал до житейската мъдрост „Пачавра леке не хваща“.

    Крушарски, резултатът от мачът с отбора на сдружението Сопот-Коматево е огледало на свършената от теб работа в клуба. С една дума – НУЛА. С партньора ти по чашка Чавдар Цветков ставате две нули една до друга. Квартални. Но пък ви отива. Това го можете.

    Крушарски, ти си некадърник! Изгони двама доказани треньори, изгони Мартин Камбуров, а благодарение на вещото ти ръководство стигна до там, че да взимаш заеми от подчинените си. Никой не иска да идва в Локото заради ТЕБ! От това по-голямо доказателство, че не ставаш, няма!

    Крушарски, ти си лъжец! На срещата с привържениците преди няколко дни се скъса да разтягаш локуми и да се оплиташ в лъжи. Бил си звънял на потенциалният ирландски инвеститор десетки пъти. И на какъв език възнамеряваше да разговаряш с него, ако можем да запитаме, след като не знаеш даже и как е „наздраве“ на английски? Наприказва един куп глупости, за които в името на предстоящия мач решихме да не говорим през тези няколко дни. Мачът обаче мина, а проблемът не само, че остана, но и се задълбочи.

    Не приемаме безхаберието, с което се управлява клубът. Замисляме се дали проявяваш същата некадърност при управлението на другия ти бизнес. Недоумяваме как в наши дни собственикът на футболен клуб може да се държи толкова неадекватно. Поведението ти не отива на името на Локомотив Пловдив. Селекцията е трагична, треньорът е пародия, отборът е посредствен, школата е в кома. Публиката оредява, но все пак успява да се представя доста по-добре от твоята продукция.

    Крушарски, ще те удари градушка, за която нямаш ракети! Обирай си крушите!

    • 42
      3

      Еи жълтурр не се прави , на локомотивец, Крушарски, моля те не го слушай, завинаги един от нас.

    • 35
      1

      Това не е ли тема за Ботев? Пустия му комплекс…

    • 15
      1

      Ти пък кой се бе манго? Миналата година като бих жалтити на Лайнута ме боготворяхте, ходжата изпя молитва за мое здраве! А сега от една загуба ми правите трагедии! Дейба вашта мама локомотивоциганска дейба!

  10. 29
    18

    Плюфко,ама със сърце и душа а не бездарник,като нашите бездушници!!!

Коментарите са затворени