Двама от футболистите на Ботев, които имаха проблеми с контузии през седмицата са възстановени и Николай Киров ще може да разчита на тях за мачовете с Лудогорец и Локо ГО, съобщава Пловдивнюз. Пламен Димов и Йордан Минев са готови за игра и ще отпътуват с отбора. Двата мача ще пропуснат Тодор Неделев и Крум Стоянов.
В момента Ботев провежда последното си занимание в Пловдив, след което заминава за Разград. В автобуса ще се качат абсолютно всички здрави футболисти, тъй като жълто- черните няма да се прибират в Пловдив до мача с Локо ГО за Купата. Само Крис Добрев ще се присъедини към отбора утре, тъй като днес ще играе срещу Септември в U17.

Групата на Ботев: Иван Чворович, Даниел Кайзер, Цветомир Панов, Йордан Минев, Лазар Марин, Радослав Терзиев, Пламен Димов, Кристиан Димитров, Алваро Юлиано, Серкан Юсеин, Фелипе Бризола, Лъчезар Балтанов, Дуде Ндонгала, Тони Тасев, Фернандо Виана, Стивън Петков, Радослав Апостолов, Густаво Афонсо, ЯЯ Меледже, Крис Добрев

13 КОМЕНТАРИ

  1. 11
    5

    Юли,колко хора са те взели на мушката,един ще те удари,ще го помниш за цял живот!

  2. 8
    37

    От началото на месеца Ботев се тресе. Къде заради излъгани очаквания, къде заради напразни надежди, къде заради чиста доза страх.

    За оставките и останалите няма смисъл да се говори. Новата сакрална дата е 1октомври. Тогава ще се понагласи пасиансът. Дотогава е ясно едно – всяка пешка с някаква власт в Ботев се мъчи да стане цар.

    Въпросът е във въпросите, отговори на които няма кой да даде. Ръководството е в оставка, на Николай Киров му пуши главата – няма играчи, а отборът му гостува на най-силния тим в България.

    Не, че ме интересува, но мой приятел пита. Затова и ще изстрелям няколко въпроса, които ще си останат и без отговор. Но все пак сме ги задали, нали!

    Има ли приятелски отношения между Ботев и Лудогорец? Справка – последните десетина мача за първенство.

    Има ли страх от Лудогорец сред лидерите на отбора? Справка – контузиите на Тодор Неделев, Пламен Димов и Крум Стоянов. Прибавяме и Йордан Минев. Всъщност, с него и без него, разликата в защитата на Ботев не е голяма

    Има ли връзка премията за мача с Левски с обещаната съща сума за ЦСКА-София. Двете премии от едно и също място ли са приготвени? Има ли такава и за кротка и разумна игра в понеделник в Разград?

    И така, това са част от въпросите, които мои приятели фенове на Ботев ежедневно ми задават. И те не се интересуват кой на какво ще е шеф, стига Ботев да е достоен отбор. Както цялото това лято!

    И накрая, в понеделник Ботев ще поведе рано в резултата срещу Лудогорец и след това ще инкасира загуба на хендикап? За един приятел питам.

    • 29
      8

      Ти си явно лайнутка Ами НЕМА ЛОШО Само че какво висиш по темите на Ботев и даваш акъл виж там твойта ГЕЙБАНДАТА и се опитай да дадеш наклон на крушаровския ИЛИ потърси ПОЧЕТНИЯ да ти даде мчнение за ставащото на ЛАЙНУТА Не се притеснявай ако ти изпрати едно ДЕБА ВАШТА МАМА ЛОКОМОТИВСА

    • 24
      4

      ПФК „Ботев” изразява публично своята погнуса от пропитата с низост публикация в сайта marica.bg, подписана с името на журналиста Юлиан Ангелов. В страхлив и лицемерен стил в своята сбирщина от изречения авторът набеждава четирима състезатели в симулация на травми, а Клуба – в участие в мачове с предварително известен изход.
      ПФК „Ботев” уважава правото на мнение и позиция на медиите и приема критиката, когато тя е обоснована, подплътена с факти и има конструктивен характер. Много пъти сме се въздържали от реакция срещу публикувани в пресата лъжи и спекулации, за да не хабим енергия и време в никому ненужни публични „престрелки”.
      В случая обаче ще вземем отношение, тъй като ставаме свидетели на нагла подигравка с труда на цял един спортен клуб и особено с този на състезатели, които в последните няколко месеца донесоха на град Пловдив дългоочаквана радост и представиха достойно България на международната футболна сцена.
      Нещо повече – един човек, явно неосъзнаващ отговорността на упражняваната от него професия, си позволява да се гаври със здравето на четирима футболисти. Изумлението ни е безгранично! От страхопочитание към всички травми, които ежедневно връхлитат спортистите по цял свят, ще ограничим отговора си на това грозно твърдение в една единствена дума – СРАМ! СРАМ ЗА ЖУРНАЛИСТИКАТА!
      Няколко думи и за недвусмислените намеци за участие на „Ботев” в срещи с предварително известен изход. Нашият Клуб се стреми да поддържа колегиални отношения с всички клубове в българския футбол. Причината за това е, че всички ние сме част от едно цяло. Заедно определяме нивото и оформяме лицето на най-популярния спорт в нашата страна. Длъжни сме да се отнасяме зряло и отговорно към това.
      Никога обаче „Ботев” не е влизал в каквито и да било договорки, касаещи спортния резултат! Така ще бъде и занапред.
      В стилистиката на жалкото съчинение, станало повод за настоящото изявление, ни се иска да попитаме автора на кои правила и етични норми в журналистиката се опря, за да съшие своите арогантни и нелепи внушения. Питаме не „за един приятел”, а от името на цялата „жълто-черна” общественост и отглежданата години наред с честен и почтен труд от редица достойни журналисти аудитория на „Марица”.
      В заключение използваме поредния „изстрел” към „Ботев”, за да призовем всички „жълто-черни” привърженици за единство и доверие. Живеем в динамична информационна среда, която дава възможност за свободен полет в пространството на всякакви лъжи и спекулации. Би било пагубно да обръщаме внимание на всички опити за дестабилизация на Клуба. Най-добрият отговор срещу това е обединението и взаимното доверие.
      Голямата наша цел – завръщането на ст. „Христо Ботев”, ще се осъществи много по-лесно, когато акумулираме енергията си, а не я пилеем във взаимни нападки. Няма ботевист, който да не иска да се завърне в своя дом. На нас се пада отговорността да намерим решение на този проблем и ние работим ежедневно върху него.
      Името на нашия Патрон ни задължава да бъдем единни и да се борим честно и докрай за всяка наша кауза.

      От ръководството, спортно-техническия щаб и футболистите на ПФК “Ботев”

    • Тресем се, да! Вземаме една купа, представяме се добре в евротурнирите, взимаме друга купа, бием Левски! Това ако не е тресене, здраве му кажи!

  3. 8
    29

    Връщаме версиите канари. Две купи подарък не са малко.

Коментарите са затворени