Общото събрание на Сдружение “ПФК Ботев”, което ще се проведе днес от 10:00 часа в залата за пресконференции на базата на канарчетата в Коматево, ще се охранява от полиция, научи PlovdivDerby.com. Поне половин дузина униформени ще са на линия за събранието, на което се очаква да бъдат взети важни решения. Първият от проблемите, с който членовете на Сдружението ще се сблъскат, ще е липсата на физическо пространство за всичките близо 120 души, които имат право да присъстват и да гласуват. Залата за пресконференции на базата на жълто-черните, която бе посочена в публичната покана като място за провеждане на Общото събрание, е за около 30 души, а днес в 10 сутринта се очаква да присъстват поне 80-90 от членовете. Само преди десетина дни членовете на въпросното Сдружение, което е мажоритарен собственик на Ботев Пловдив, наброяваха около 60. След последните събития около клуба обаче те набъбнаха двойно.

На Общото събрание тази сутрин среща ще си дадат и двата лагера сред феновете, които в момента са в конфликт относно управлението на клуба. Вчера изпълнителният директор на Ботев Пловдив Ангел Палийски би трябвало да е изписан от болница в столицата, където претърпя операция. Много е вероятно шефът на канарчетата лично да присъства на днешното събрание. Не е изключено някои от членовете, които са в Управителния съвет, да подадат оставки. Какво точно ще се случи обаче ще стане ясно за широката общественост, чак след края му.

Репортер на PlovdivDerby.com ще събира информация за нашите читатели преди, по време и след срещата.

Припомняме ви, че вечерта от 20:00 часа отборът на Ботев Пловдив посреща тима на Левски в шампионатен двубой. Друг интересен казус е, че докато членовете на Сдружението заседават, играчите на Ботев Пловдив ще имат сутрешна сутрешна тренировка.

Дневният ред на събранието можете да прочетете ТУК>>>

7 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    5

    Защо ли, ситуацията започва да прилича на тази в Локото, когато изгониха Коко Динев! Една група от фенове, борещи се за привилегии бойкотираха мачовете на Локо, прекратиха мача с Ботев и за малко не фалираха клуба ! Сега в Ботев, май нещата се повтарят! 20-на човека постоянно искат нещо, без да имат ясна представа как и откъде, но явно всичко е с някаква задкулисна цел!

    • 6
      6

      Нямало да подкрепят отбора, че какво са виновни футболисти и треньори? На футболистите няма ли да им е по-хубаво да играят пред 15000? Само двадесетте фена с претенции ли са ощетени от липсата на колежа? Всичко го искаме, но това не е основание да оставим Ботев без подкрепа!

  2. 14
    5

    Ще се съберат, ще си приказват и ще кажат: Срещата премина много добре. Изясниха се доста неща. Търсим варианти за започване на строежа….. Приказки, които сме чували многократно. И от утре – старата песен на нов глас.

  3. 10
    8

    Нормално е милиционерите да ни охраняват когато двата клана от мафията са в явна вражда и всеки дърпа чергата към него. Всяка от двете страни иска да захапе кокала и да опира парсата. А Ботев кучета го яли. Затова базата ще става все по-празна и нормалните фенове ще се отдръпнат от отбора.

  4. 21
    4

    Грешиш ние черно белите гей бандити ще изпаднем.

Коментарите са затворени