Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Войн Войнов сподели мнението си след тежката загуба от Пирин с 5:0 в Благоевград.

“Не играхме нищо. Голямо, голямо извинение към нашата публика, която не заслужава такова поведение на терена. Лично за себе си нямам обяснение. Това е срам за нашия отбор. Не е проблем за мен да си подам оставката. Ще се тръгна, ако съм сигурен, че след мен нещата ще се променят, но аз не съм сигурен. Имаме двама вратари и трябва да се даде шанс и на двамата.”

 

21 КОМЕНТАРИ

  1. 13
    4

    Това е срам…! Срам е клуб като ЛОКОМОТИВ да има толкова смешен треньор…!!! Аз пък си мисля ,че незабавно трябва да си тръгне и съм сигурен, че ще има огромна промяна . Крюшо ни насади на тези Палячовци които се наричат Ръководство ( бат Войн , зетя , Руменчо ,Росенчо) всички мекерета вън …!!!! Сега тои да си ги оправя …

    • 4
      5

      Жълто пиле,аз те знам! Искаш нещо да ти дам! Ето! Войнов остава треньор, а вие отивате в окръжните групи! По селски игрища.

  2. 8
    3

    Войнов никъде няма да ходи! Всички мухльовци да тренират 72 часа след като подпишат декларация,че се отказват от заплати до постигане на положителна голова с десет гола.

  3. 20
    2

    Само нов директор ще оправи работата..

  4. 17
    4

    не пипайте човека, той не може да пие колкото Чаво. подкрепа за треньора.
    господин Крушарски, гони ги тия некадърници играчите до един и да почваме от В група. Тъкмо докато влезем в А – ще построиш стадиона.
    само Локо и водка до гроп!

  5. 9
    15

    Котката я няма и мишките се разпищолиха , нейсе , след 24 часа пак ще се заврат по дупките, ще изтърпим миризмата на вкиснато…

    • 7
      1

      Еййй лошо коте, кажи им малко на тея жалтити и идвай да го лапаш, че изсъхна

    • 7
      1

      След 24 ч.Ще ти кажа, че само на лаут джамия ще мерише на мърша.Тога ще има събрание на ГЕЙ БАНДАТА !

  6. 13
    7

    да вземем Радукана и ше играем в ЛЕ. Крушарски, снасай кинти и го прибираме в Локото.

  7. 25
    5

    Днес е светъл празник – 9.IX. всички комсомолци комунисти да слизат от горите! С бате Бойко взехме властта и обществените поръчки. Бандата гейове да го духат! Венсеремос!

  8. 29
    5

    Важното е, че новия директор Кузи Маринков носи на пиенйе, играе добре и на карти. Най-после събрах отбора за четворка белот. Круши и Кузи сме единия отбор, а другия – Чаво и Войната. Важното е белота да върви. Сега отивам да успокоя Войната, да не си и помисля да разваля карето с оставка. Ще му обясня, че не може банда гейове да му дават наклон на майорната терца. Аре, компания, отиваме да сръбнем с компанията, че ми пресъхна носоглътката даеба!

  9. 15
    11

    Войнов няма никаква вина че тези нещастници не искат да играят. Не само да мрънкат че им забавили заплатите. Сега трябва да бъдат глобени ЖЕСТОКО!

    • 21
      4

      Ма те толкова могат ти да не мислиш, че са нещо особено 1 , 2 стават и другите са баберек и то долен не се заблуждаваш с този отбор и без Камбуров сме просто в гъза

  10. 18
    6

    Тръгвай си с измамника-комсомолец, пияндето Чаво и елеците!!!!!!!!!!

  11. 17
    7

    Изчезвай пияница мръсна,иначе ще доведа фризьора от Мадан.

Коментарите са затворени