Старши-треньорът на Локомотив Войн Войнов ще даде пресконференция за представителите на медиите преди шампионатния мач с Пирин. Брифингът е насрочен за четвъртък (07.09) от 9:30 в конферентната зала на Лаута.

Веднага след пресконференцията ще се проведе и информационна среща между изпълнителният директор на Локомотив г-н Кузман Маринков и представителите на медиите. Присъствието от страна на журналистите е желателно.

17 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Още едно комсомолско-гей събрание !

  2. Циганор, всички видяхме многохилядната публика на БотевЪ – 50 човека скубеха бурените и после поритаха мачле на троскота.Сега искате по 200 лв. за кауза Копнежа, ама будали малко вече, щото хората се усетиха, че тия пари потъват в няколко джоба.Цял живот хранилка на държавата…вие така сте научени, цинге все някой друг да ви подава тоалетна хартия да си бършите посрания жълт гъз.Платени фенове! Вдигнаха ли бюджета на фракциите ви хаха…няма такъв смях.

  3. 8
    3

    Честит празник българи !
    ЖЪЛтурците да го духат !

  4. 2
    5

    Ще пуснем пак някои нови грандиозни планове и старите остават на заден план.То бази,то стадиони, то училище,то какво ли не.Верно Крушьо ви го пуска много гладко.Жив и здрав да е!

      • Нещо главата ти не е в ред.Нормално е да дочуваш разни звуци.Прегледай се при някоя врачка Ландос.

    • 6
      3

      Ние си имаме и стадион и база и отбор в ПЛОВДИВ. Всяка седмица се радваме на стадион красавец в парк Лаута. Ела в града, излез от селото, да видиш терен, осветление, красив стадин в центъра на Пловдив.

      • По-добре сгъваема , отколкото никаква , ха-ха-ха.
        Как е изкопа , засяхте ли пролетните култури на копнежа ?

      • Стадион красавец??Хаааахахахахаха.Е няма такъв циркаджалък.

  5. 9
    1

    Представител на мажоритарния собственик на Ботев (Пд) разкри тъжната истина за “жълто-черната” общественост, че в момента няма инвеститор за довършването на стадиона.

    “Поради липсата на инвеститор вече три години от замразяването на строежа, мажоритарният собственик сдружението ПФК Ботев Пловдив започва вече да търси възможности за построяване на стадион чрез кредитиране”. Това заяви Борис Гиздаков, който е член на УС на Сдружение ПФК Ботев Пловдив.

  6. 4
    1

    Самото заглавие е тъпо. Кой кани настоятелно? Който търси новини,отива. Който скляпай 24/7 в Коматево,почва да губи читателски интерес.

  7. 2
    9

    Истината е, че никой не ни бръсне за живи! Цигани сме си и толкова! Виж жалтити сто човека отидоха да чистят строежа и ги отразяват трети ден на всякъде!

  8. 12
    2

    Темата на разговора ще е – Ще има ли дерби? Че както са тръгнали нещата…

  9. 21
    9

    Интереса към селяните “българино” го видяхме в неделя на строежа!
    Не се занимавай с Локото и си пий лекарствата за комплекси, че на село гледам истината взе да лъсва????!

    • 1
      2

      А видяхме и колко”СМС”бяха пуснати за три месеца “гражданино”от бандата. Да ти напомня ли?

  10. 14
    10

    То за първи път да има кой да се изкаже, от тези тъпунгери

Коментарите са затворени