Тенденциозно съдийство на моменти, нерви и жълти картони белязaха мача от 3-ти кръг на Трета лига – Югоизточна група между „Атлетик“ Куклен и „Розова долина“, в който домакините постигнаха успех с 2:1.

Домакините поведоха още в деветата минута след атака отдясно. Вратарят Петрунов изби удар с глава в малкото наказателно поле, но грешка на защитата при добавката позволи  „Атлетик“ да поведе с 1:0. Малко преди това „розите“ изпуснаха да открият резултата след  пропуск с глава на Даниел Иванов след корнер, изпълнен от Ахмед Фаиков. След близо 20 минути игра Валентин Славов получи възможност да изравни след пас на Атанас Апостолов, но това не се случи.

В 32 минута падна и вторият гол във вратата на гостите. Този път, при груба, фрапантна грешка на вратаря Александър Петрунов. Той се опита да финтира играч на домакините, не успя и извади коженото кълбо от мрежата си. В 48 минута, след пас на Ивелин Илиев, Атанас Апостолов намали на 2:1.

Силно второ полувреме изиграха двата тима, в което „розите“ имаха известно превъзходство. Динамиката на терена направиха остатъка от срещата още по-напрегнат, а интригата продължи до края.

В 62-та минута Фаиков пропусна сам срещу вратата на домакините. 15 минути преди края на двубоя пък вратарят на гостите Петрунов спаси сигурен гол, а капитанът на „розите“ Наско Апостолов направи пропуск от дузпа в 93-та минута! Преди това Николай Георгиев от казанлъшкия тим не успя да реализира от близо.

Така “Атлетик” стигна до успех у дома над тима воден от Иван Петров – Чекиста.