“Почивай в мир, Жоро! Завинаги един от нас!” Това обръщение се появи на страницата на феновете на Локомотив Пловдив тази сутрин.

13 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    2

    ДО ПЛОВДИВЧАНИН.НАПРАВИ СПРАВКА НА КОЕ МЯСТО ЗАВЪРШИ МАНЧЕСТЪР Ю.ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА И В КОЙ ТУРНИР ИГРАЕ СЕГА С ПОДАРЕНА КУПА!НАПРАВИ СПРАВКА С ВАШЕТО ПЕТО МЯСТО В КОЙ ТУРНИР ИГРАХТЕ!НАПРАВИ СПРАВКА КОЛКО Е ОБЕЗЦЕНЕНА ВАШАТА КУПА ,ЩОМ ЕМО НАКОВ Я ПОЛЗВА ЗА НОЩНО ГЪРНЕ И ЗАЩО Е ПРЕЦЕНИЛ ЧЕ НЕ Е ВАША!НАПРАВИ СПРАВКА И ПОКАЖИ ЗАПИС ОТ ЧЕВСТВАНЕТО НА 80 ГОДИШНИНАТА ВИ!УВЕРИ ЛИ СЕ КОЛКО СТЕ ДАЛЕЧЕ ОТ ПЛОВДИВ!

  2. 9
    2

    Питаш мангала КЪДЕ Е КУПАТА, той ти отговаря – в клиповете 😀 😀 😀

    Хубава работа, ама кюстендилско-циганска 😀

  3. 15
    7

    ДО БНТ1.ХУБАВО Е ЧОВЕК ДА СЕ ИЗКАЗВА ПОДГОТВЕН.ЗАД ВАШАТА МУТРА СТОЕШЕ ДЪРЖАВАТА,ЗАД ФАЛИТА НА КТБ СЪЩО ЗА ДА МОЖЕ ГРАНДОВЕТЕ ЛЕВСКИ И ЦСКА ЧРЕЗ ВИВАКОМ И ПЕТРОЛ ДА ИЗТОЧВАТ УЖ ФАЛИРАЛАТА КТБ!КОМИСИЯТА ПО КАЗУСА МАГНИТСКИ В САЩ ЩЕ ДОКАЖЕ ТОВА,ЗАЩОТО НЯМА ЛОГИКА ДА ФАЛИРАШ СОБСТВЕНАТА СИ БАНКА И ОТБОР ЗА СМЕТКА НА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ВАШИЯТ МУТРАГЕНЬО!

  4. 10
    16

    Георги Андреев Илиев винаги ще остане в спомените на пловдивчани, като Човека, донесъл най-много радост на футболните фенове в града! С престоя си в Локомотив Жоро донесе само и единствено радост и гордост на десетките-хиляди фенове!
    Затова Георги Илиев съвсем справедливо и без никаква корест, заслужава да бъде уважаван завинаги!!!
    Така и ще бъде!
    Поклон пред величето и паметта ти Жоро!!!!! Винаги ще те помним!

    • 15
      5

      По скоро ще остане в паметта на хората с факта, че ви купи единствената титла. Би било смешно, ако не беше толкова жалко, да се гордеете с това.

    • 5
      1

      Жоро наркомана завинаги ще го помнят нормалните българи като най – кървавия бандит и наркодилър!!! А как го помнят на джамията, си е тяхна циганска работа!

    • 8
      11

      В историята! В хилядите клипове! В разказите, спомените и сърцата на черно-белите фенове!
      Това е шампионска титла, а не подарена купа на 8-мия в класирането!
      Жоро беше велик Човек! Поклон пред паметта му!

      • 14
        5

        В историята на Велбъжд Кюстендил.Мутренска титла.Сигурно спечелена по честен начин с пари от наркотици.Купата и суперкупата на БОТЕВ може да са “подарени”,но титлата на Велбъжд Пловдив не нали.Супер нагли буфери.

  5. 11
    13

    Разликата в класата, стила и уважението което имаше към великия Георги Илиев и този мустакатия обрал с милиони държавата с измамната му банка в тандем с Ахмед Доган и Делян Пеевски, за да построи база и остави дългове от 50 млн. лева във футболното му дружество, което “още съществува?”

Коментарите са затворени