Бившият вицепрезидент на Локомотив Пловдив Кузман Маринков се завръща на Лаута след близо 10-годишна пауза, съобщава Plovdiv24.bg.

Маринков получи нов пост в клуба и ще бъде изпълнителен директор на черно-белите. Днес той проведе на Лаута заключителна среща със собственика Христо Крушарски и почетния президент Христо Бонев. На разговорите присъстваше и членът на Съвета на директорите Венко Рахталиев, който е изпълнителен директор на акционерното дружество.

Кузман Маринков бе вицепрезидент на черно-белите по време на управлението на покойния Александър Тасев. Той се изявяваше и като мениджър, като привлече на Лаута бразилците Даксон да Силва и Евертон Джилио – Том, превърнали се впоследствие в любимци на феновете. Управлението по време на Тасев пък е считано от мнозина от феновете на черно-белите като най-професионалното след кончината на Васил Илиев.

Дълго време Кузман Маринков помагаше финансово и на ветераните на Локомотив Пловдив.

7 КОМЕНТАРИ

 1. 1926 , ти си просто един ГУМНЕЖ!!!! ГОЛЯМ НЕКАДЪРНИКСИ и по вупросите си личи. Толкова за нищпжество 1926!!!

 2. А Жълтите дето дращят-два три бързи въпроса-
  1.Кога с непарични средства увеличавате капитала???
  2.Кога ще започне строежа на Гомнежа???
  3.Кога връщате откраднатите и изядени 50 милиона за най-скъпото 4 място???
  4.Кога се прехвърлят акциите от Тец Име ,???
  5.Какво се случва с делото КТБ,фигурирате в делото?

 3. 8
  2

  Опеделено добро попадение! Маринков е вече друга бира в сравнение със селтаците и пиянката Чаво!

 4. 9
  10

  Още една пиянка към групата, още един директор в отбора на директорите, и още един лапач в отбора на лапачите! С един куршум – три заека! Чакам го тоя път да докара Лео Меси и Роналдо в комплект! Радвам се, че имаме повече директори от всеки друг отбор в България! По това сме номер едно! Обещал съм си до края на сезона директорите да са два пъти повече от футболистите, на всеки ритнитопковец по двама директори та да има контрол!

 5. 15
  3

  Абе не е лошо и някой да изгони, че мнго началници станаха

 6. 9
  10

  Много овчари, малко овце.
  Сега ще завалят италиански ментета.

Коментарите са затворени