Спортният директор на Локомотив (Пловдив) – Чавдар Цветков, заяви, че е много трудно да се намери заместник на Мартин Камбуров в предни позиции.

“Не търсим новия Мартин Камбуров, а чакаме да му се роди син. Вече преговаряхме с 10 различни тарани, но е много трудно да открием подходящия вариант за този пост”, обясни Чаво, цитиран от “Меридиан мач”.

В клуба привлякоха няколко играчи на проби, но нито един от тях не хвана окото. Желанието беше да бъде привлечен Исмаил Иса, но последният отказа да подпише договор с пловдивчани.

9 КОМЕНТАРИ

 1. Твърде черен хумор от един бездарен Мениджър алкохолик, но пък верно куче на Крушарски. А почетният ни Президент що го дърви? Бездарници и безхаберници

 2. Футболист:
  – колко пари ще получавам?
  Крушо Де Аржентина:
  – ‘кви пари БЕ, ще ти намерим приятелка! Ха-ха

 3. 17

  Това да не е да избираш между мастика Пещера и Карнобатска гроздова!

 4. 6
  4

  Когато на Камбуров ще му се роди син
  вас няма да ва има

 5. Онзи, който вкара гол в контролите, но беше отпратен защото не бил чист нападател и сега е в Оборище беше много добър вариянт, Не ни трябва чист нападател тип таран. Това е отживелица. Отбора играе много по-добре и разнообразно така. Трябва ни един Мартин, но Райнов защото Ванчо Траянов не е вечен. След като не можете да намерите свестен играч си сменете менажерите с които работите. Тези на Коко бяха най-добрите в БГ. И какво прави Маслара и другите скаути, а не намерят някой от долните групи?! Май много народ само си взима заплатата в Локомотив, а не прави нищо. Ами съкратети ги и ето ти повече от достатъчно дори и за класен играч.

 6. 7
  3

  Само някой луд или много гладен ще дойде да играе без пари .

  • 10
   1

   Ние играем без пари, заради прекрасните условия на високопланинската база, приятелките дето Крушо ни ги намери, ламаринената трибуна Бесика и чисто новия стадион, отговарящ на всички европейски норми!

 7. 17
  5

  Чаво, алкохолик мръсен, кой ще дойде да играе без пари, бе изветрял, дърт алкохолишки мозък. Мамица ти мръсна, некадърник!

 8. 18
  1

  Какво преговаряте бе алкохолик,толкова не можахте да вземете един що годе читав нападател.Поне пробвайте някое момче от школата.

Коментарите са затворени