Административният директор на Ботев Пловдив е тръгнал обратно за България, след като проведе разговори с ръководството на италианския Удинезе, научи ексклузивно PlovdivDerby.com. Както вече ви съобщихме Крис Добрев премина успешно медицински тестове в италианския клуб, след като черно-белите поискаха това, преди да стартират разговорите по трансфера. На разговорите се е оказало, че Добрев е следен изкъсо от Удине в последните няколко години и те са наясно и с най-малката подробност свързана с него. Още при пристигането на стадион Фриули Крис Добрев е получил подготвена специално за него тренировъчна програма. Италианците са настояли, докато преговорите се водят, талантът да тренира с тях.

На самите разговори от Ботев Пловдив са обявили, че цената на Крис е 500 000 евро. За момента не е ясно, дали канарчетата няма да преговарят и за процент от следващ трансфер на младока. Преговорите ще продължат в събота, научи още PlovdivDerby.com, като се очаква за тях за Италия да замине и президентът на канарчетата Ангел Палийски.

Според запознати с разговорите, които са се водили днес, Удинезе много силно желаят да осъществят трансфера на Добрев и двата клуба са близо до споразумение.

25 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    11

    Щели да платят 1 МИЛИОН АМА ВИЕТНАМСКИ ДОНГИ:)))

    • 6
      1

      Манго, ти гледай дали консомолския секретар ще плати този месец на гей- бандата! Недей да се бъркаш в работата на големите и да им броиш милионите. Знам, че ти се пука душичката от завист и злоба, поне не го показвай, че ставаш смешен и жалък!

  2. 21
    6

    Има работници на “Колежа”! Дано възобновят строежа! Дано!!!

  3. 20
    6

    Ми манго,намери статията от 90 година,и си пиши там.В статиите за Ботев,пишат повече циганета,отколкото има на мач на локуту.

  4. 29
    5

    Абе къде се бъркате в работата на големите бе,циганета. Разни”Ерол,Мюмюн парижки ми се плюнчат постоянно. Гледайте си вашата трибунка, купена от магазин Рила за 180 лв.и 50 стотонки.Само магазина в базата струва колкото цялата ваша гейска кочина.

  5. 30
    5

    Ний от Лаутджамия кога ше продадем футболист за 1 милион ?

    • 5
      30

      Когато Локото продаде Христо Колев на Панатинайкос за 1 300 000 долара плюс чисто нов автобус и пълна екипировка за целия мъжки клуб през 1990-та баща ти още се е напикавал! Разбра ли лайно селско!

      • 20
        3

        Но го продаде Локо пд,а не прекръстеният на Локо Велбъжд!Има разлика.

      • 15
        3

        Христо Колев каза, че това не е неговия Локомотив

  6. 5
    3

    Do anonimnia- na maikaTi zabite she gi izbelq kato I nabiq palamarkata. . Merakliiski kaval she mi prai ( celiq chep,barabar s makarite I polovinata gazz. .) SHE SVETNAT KATO KSENON,POMAK

  7. 7
    5

    Странно, защо “черно-белите” преговарят, за трансфера на бургазлийчето??????????? Така поне пише в статията!

  8. 5
    16

    Тва дете не случи на родители, само тва ше кажа….

      • 25
        5

        Само дето е роден в Бургас и в Ботев дойде покрай парите на Цветан Василев, тъй че как да ти кажа, не е роден ботевист.

        Но детето не виновно, очевидно баща му е некъв бесно алчен селянин, който за пари искаше да го води при Чандъра, а сега да го продава в Удинезе.
        Стискам му палци на Крис да успее повече от Тони Вутов там, но с такива родители, не го чака нищо добро.

        Дано да греша…

    • 8
      2

      Бе щом Ботев ще вземат една торба с пари май е случил ми се струва.

    • 6
      27

      От тоя 5млн и от баба Неделя 30млн и Копнежа е готов!

  9. 24
    4

    Естествено, всички искаме да отидат там.
    Дано!

    • 9
      33

      Точно така!
      Остават още само 29млн
      Нищо работа!
      Оффф
      Забравих 50-те млн…

      • 31
        4

        Не забравям също, че съм роден в Столипиново и съм с гнусни лилави венци. Викат ми Мечо, иначе се казвам Мюмюм и съм фен на Ювето (Локото де)…

Коментарите са затворени