Неделев.

Халфът е попаднал в полезрението на футболните агенти оттатък Великата Китайска стена. Двама от тях, придружавани от родния футболен импресарио Милен Георгиев, бяха във ВИП-ложите на стадион „Лазур”. Те бяха в Бургас за последните два мача на „канарчетата” там – срещу „Маритимо” и „Лудогорец”. Азиатците са останали впечатлени от фамозния гол от фаул на Неделев срещу „орлите” от Разград, а и като цяло от неговите нестандартни отигравания. Осмицата на „канарчетата” би се решил на трансфер в Суперлигата само, ако любимия му клуб получи сума, която би стигнала за пълното завършване на стадион „Христо Ботев”.

Освен това шефовете на „Майнц” се съгласиха да разтрогнат преждевременно договора на Неделев. Той бе до 30 юни 2018 г., но германците запазиха 70% от трансферните му права при следваща продажба, от която в касата на „Ботев” ще влязат едва 30% от цялата сума.

26 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    2

    Задавам въпрос:Колко пари могат да се платят за футболист,който до 55 -а минута му се схващат и двата крака?Ръководството е виновно за състоянието на Тодор,още когато го продадоха на Майнц контузен!От тогава той не е онзи перспективен талант.Между другото Големият Бонев твърдеше тогава,че Тодор е най-големият талант в нашия футбол!

    • 6
      1

      Тъпако, и на един крак да играе ТОДОР НЕДЕЛЕВ е 70% от Ботев ПД.

  2. 11
    3

    Това е статия за вестник “Стършел”!
    Що пишете такива глупости?
    Ако пък наистина го е казал е добре някой от ръковидството да му забрани да говори.
    Няма такъв смях!

  3. 9
    5

    Тва е елегантен начин да им каже: Яжте ми кура, ни хау…

  4. 21
    4

    Не мога да разбера.От десет дена няма статия за геьовете, и коментират само Ботев. Направете си някаква циганска странчка, и си коментирайте циганското отборче.

    • 4
      15

      Идиот,от тази по-голяма страница за отвратително мангали от изгрев бойс няма!

      • 10
        1

        В Изгрев бойс няма НИТО ЕДИН циганин, за разлика от Рогош бойс, където всички са селяни, ахахаха..

  5. 7
    13

    She vidish drujinkata v kraq na septemvri,kato doide u vashe selu,kak she vdigate mekite rachichki,PUMAkK. .

  6. 24
    4

    Може да останат и стотина лева,да ги даде на Крушо. Ще раздаде по 50 лв.на гей- дружинката, ако преди това не ги прибере зулума.
    Хахаха
    Цигани

    • 7
      4

      Серкан- е по-българин от тебе,мърляв изгрев боец!В центъра на Столипиново им фен клуба,тръгнал баш мангала да разправя,кой е , и кой не е циганин!Циганска сандоканска работа(циганско-мюсолмански)!

  7. 11
    14

    Приказките на Крушарски звучат напълно сериозно в сравнение с тези глупости!
    Шом Майнц държат 70% от правата на ушко, значи китайците трябва да платят, за него поне 35 милиона ЕВРО, за да остане нещо и за стадиона?:::))))

  8. 8
    3

    za da se zavarshi koleja mu slagame osvobojdavashta klauza ot 80 miliona evro,taka shte ima 70% za mainc i 30% procenta s koito da se zavarshi koleja.

  9. 14
    6

    dobar vutbolist za rodnite standarti,no edva li niakoi shte izvadi mnogo pari za nego ,ta i da stignat za koleja,ako ne se nameri chovek koito da zavarshi stadiona shte si pochakame dosta chrez transveri ili uchastia v liga evropa da igraiat otnova u doma.

    • 17
      9

      Eii mangal mirizliv. Stoi si na selo i si gledai zarzavata. Ne se mesi v rabotata na velikite

      • 5
        7

        Спешна помощ за Коматево,в кочината има инцидент.Пациента е за психиатрията!!!

Коментарите са затворени