Не добро първо полувреме за нашия отбор. Бяхме разконцентриране. Хубавото е че с направените промени през второто полувреме седяхме по добре на терена. За мен реалния резултат е равенството. Трудна ни е настройката за двубоя. Събраха ни се много мачове, трябва да поработим в тази посока. В България всеки може да победи всеки. Черно море са добър отбор със сериозна селекция. утре възстановяваме и от вторник ще се готвим за двубоя. Ние в шампионата изоставяме малко с точките и затова всеки двубой е много важен за нас.

14 КОМЕНТАРИ

 1. 13

  Да не съм видял някои да дава акъл на най добрия трньор в България, каквото реши това е поне още два три сезонна. Респект.

  • на най добрия треньор в България му предлагат работа в чужбината а ти кво се натискаш като ревнива метреса за 3 сезона да не би да си от ония скритите против Киров …

 2. 1
  15

  Помогна ви не тактиката, а грешката на Берое. Един удар нямахте към вратата.

  • 14

   А гредата накрая на Неделев не я броим,нали

 3. 10
  1

  Ако искаш, да спрем отбора и всички игрсчи и треньори да ги пратим на Колежа?! Много си далеч от истината, нещата не са толкова елементарни а и трябва да вървят ръка за ръка.

  • ми намери спонсори и ще купим още 20-ина играчи та да има конкуренция

 4. 2
  20

  Gomneja,selqnduri,kopneja,pomaciii. . Armatura I beton I she si ostane vashiqt stadion. . Potni selqciii. .

 5. 6
  8

  И с Вияна трябва да се работи,няма нищо общо с Паоло..това не може да е централен нападател..само с гръб към вратата,подритва е нагоре и е губи..нито с глава може да играе..

 6. 23
  3

  Защо,така нахъсано играят всичките срещу нас…мамка му,всяка първа топка беше тяхна,всяко единоборство…пресираха,гонеха..не може така,всеки мач допускаме голове,и то рано-рано..накрая треперим все едно играем срещу Милан..доста работа се иска

 7. 11
  4

  Янко твърда резерва занапред , много му ден и бавен стана ! Стивън Петков ??????

 8. 32

  Мдаа…Яя е мн.муден..мн.често губи фатално топката….този Юлиано ми се струва по стабилен…ще видим…Добро второ полувреме…има нужда от ротации и промени..Киров се справя добре…

 9. 5
  27

  Ами,като мъчиш тоя Меледже ще е така…не го ли виждаш,че нищо не става от него..като паднал от Луната е..а,и Тони Тасев..

 10. 38

  Евала, Бял! Само че!!! Докога ще мълчим за съдиите?! Защо решенията са все в наш ущърб! Ако продължаваме така, и съдиите ще продължават да се подиграват с нас! В тази връзка, поради това, че често ще има наказани играчи е още по-спешно да се вземат нови играчи!

  • 15
   4

   какви нови играчи пак бе,шампиони ли ще ставаме,ти ли ще даваш пари??Сега всички погледи са вперени в Колежа,стига с тези нови играчи!!!

Коментарите са затворени