Разделилият се с Локомотив (Горна Оряховица) Стефано Кунчев избра да продължи кариерата си във Вихрен. 26-годишният вратар ще пази за тима от Сандански в Югозападната Трета лига. Кунчев сподели пред БЛИЦ СПОРТ, че е имало вариант да заиграе отново в любимия си Локомотив (Пловдив).

“Да, така се получи, но нищо не мога да направя. Предпочетоха французин пред мен (б.р. – Мори Диао). Желая успех на Локомотив (Пловдив). Всички знаят, че обичам клуба, но те така си решиха. Нормално е да има разочарование у мен”, сподели Кунчев.

“С Вихрен стана доста случайно. С Петър Златинов се познавам отдавна, с брат му Влади играх в Славия преди време. Имах варианти за Първа и Втора лига, но предпочетох да дойда във Вихрен. Ще опитам нещо ново за мен. В Сандански се работи с идея за бъдещето, ще се гради стабилен отбор. Благодаря на Петър Златинов, на президента на клуба Георги Манолев. Ще се постарая да помогна на Вихрен”, добави бившият страж на Левски и Славия.

7 КОМЕНТАРИ

 1. 5
  4

  този Стефано никъде не прокопса, сега решил да плюе по Локомотив…..

 2. 9
  3

  Не съжалявай Стефано . Ти пич , какво ще правиш при тази банда от гейове?

 3. 33
  11

  Президент – комсомолец, измамник
  Отбор – банда гейове
  Спортен директор – алкохолик
  Футболист – кредитор на президента
  Директори – момчета с елечета, обучаващи се на гърба на клуба
  Европейски турнири – мираж
  Класиране в първата шестица – мечта
  Уважавам много феновете на отбора, но не разбирам как търпят всичко това!?

  • 3
   3

   Ние се класирахме в първата шестица и пак ще сме там вие къде сте???Пак при дъннште риби и с нагласена купа щото сте Сателит на Лайногорец отидохте в Европа..А сега какво става с първенството?
   Ще видите в десетия кръг пак ще виете врат като магарета:)
   Отбора ви е кръгла нула,за разлика от нашия имаме по-добър отбор от вас и тази година…

Коментарите са затворени