Пловдивчанинът Георги Дерменджиев вече не е треньор на Лудогорец! Наставникът заяви след мача с Ботев (Пловдив) за Суперкупата на България, че си е подал оставката. Тя със сигурност ще бъде приета от ръководството на клуба.

„Аз съм подал моята оставка и собствениците трябва да решат. Аз съм направил достатъчно за този клуб. Еди нач, който е за Суперкупата може да завърши по всякакъв начин. Отборът е много силен, а клубът също и ще излязат от тази ситуация. Аз съм убеден в това нещо и им пожелавам успех. Сега обмислих добре ситуацията и щом в мен е вината, аз я приемам“, коментира Дерменджиев.

„Нека не говорим за други треньори.“

„Достатъчно натиск има и се появява, така че видители един отбор няма право да загуби мач и да падне. Трябва отборът да е в Шампионска лига. Аз винаги съм искал това и съм провокирал футболисти и клубно ръководство, че този отбор трябва да бъде константа в груповата фаза на Шампионската лига, но все пак това е футбол. Има моменти, в които съдбата да не е с нас“, добави треньорът.

„Това е един проект, който аз много уважавам. Аз съм от самото начало. Имал съм възможност да определям и стила на отбора. Това е един изключително успешен проект. Това е проект на братята Георги и Кирил Домусчиеви, които вложиха много средства и разум. Този проект ще продължи при всички случаи. В статистиката може да проверите колко съм бил без работа. Имам 99 международни мача.“

„Винаги се опитвам да бъда реалист и да поемам отговорността върху себе си. Радвам се, че Лудогорец достави много радост на българските фенове и всички наблюдавахте мачове от много висока класа“, каза още Георги Дерменджиев.

По информация на Нова ТВ Димитър Димитров – Херо ще бъде новият треньор на Лудогорец, което се очаква официално да стане факт в следващите дни. Херо е разтрогнал днес с казахтанския Иртиш.

4 КОМЕНТАРИ

  1. Поздравления за стилизирания, лишен от граматични, смислови и пунктуационни грешки анализ! За локомотивец си е забележително.

    • Това беше за Зико, първият коментатор, на който явно плащам тока да се гаври с майчиния МИ език!

  2. Не БОТЕВ Е ПРИЧИНАТА ,А СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ЛУДОГОРЕЦ,КОИТО НЕ ЦЕНЯТ КАКЬВ ТРЕНЬОР ИМАТ ,А МОЖЕ БИ СИ МИСЛЯТ ,ЧЕ ТОВА ИМ ТРЯБВА КАТО ПРОМЯНА ,ЕДИН ПЬТ ГО НАПРАВИХА СЕГА ОТНОВО СИ МИСЛЯ ЧЕ СА ЗАБЛУДЕНИ ,НЕ ТРЕНЬОРА ИМ Е ПРИЧИНАТА,ПЬРВО КАПИТАНЬТ ИМ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕЗИМИ И Т“““““““““““““““““““““

  3. 4
    20

    Лудогорец трябваше да падне по план. Дерменджиев да бъде сменен тряваше удобен отбор и одобен мач. Мач който ебез значение в класирането за първенството. Ботев се оказа този отбор. Радвайтесе канарчета все пак това е купа. Локото е има а ботев да няма.

Коментарите са затворени