Ботев Пловдив ще привлече и Дуде Ндонгала от Славия. 27-годишният футболист вече е пристигнал в Пловдив и дори е минал медицински тестове, разкрива PlovdivNews. Вчера и днес Ндонгала е тренирал с жълто- черните и е въпрос на часове да парафира договор с Ботев.

Ндонгала започна подготовка преди седмици със Славия, но е бил изкушен от офертата на Ботев. През 2015 г. той игра за белите, но си тръгна след скандал с президента им Венцеслав Стефанов, който каза, че Ндогала има качества, но е отраснал в гето във Франция и няма елементарно възпитание.
Преди да се завърне в България Ндонгала се подвизава в Турция.

37 КОМЕНТАРИ

  1. АНДРЕЙ КУРВО ЩО ТРИЕШ КОМЕНТАРИТЕ САМО НА ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ КАЖИ !!! ЗАЩО ТОЯ ЛОШО КУЧЕ ОЩЕ НЕ Е БАДНАТ ОТ САЙТА ДА НЕ БИ Е ДА ТВОЙТО ПУДЕЛЧЕ А МИЗЕРНИКО !!!ПУСКАЙ ОЩЕ ФАЛШИВИ СТАТИЙ КАК ЩЯЛ СИ ДА ЗАСИЛИШ КОНТРОЛА …СКАПАН БУФЕР …РАДВАЙ СЕ НА ПАРИТЕ ОТ САЙТА ДАНО СКОРО ГО ЗАКРИЯТ !!!!

  2. 3
    2

    Е го и тука, ботевистките коментари изтрити, циганските-оставени.

    Пудавиебамайката проста!

  3. 4
    11

    Донгала Мангала,Само Джонгали сте Жълтурци:)

  4. 8
    25

    Приятели,
    Цените на билетите за Сектор “Г” за утрешното ни “гостуване” са на стойност 12 лв. – едни от най-скъпите в историята на червената публика до момента.

    Цяла седмица се опитваме да разгадаем мотивите на собственика на противника ни – г-н Румен Чандъров, но не можахме да открием логично обяснение. Както и такова за съществуването на тото отборчето му в Първа Лига.

    Футболът е за феновете, а въпросният господин очевидно не го е разбрал дори след безспорно успешния му период в “Металик” от пловдивския квартал Коматево. Откъдето си тръгна след скандал с… феновете.

    А може би близостта на бизнесмена с “Лудогорец 1945+3” и субектите, гравитиращи около “Ча$тния път към върха”, също са изиграли решаваща роля за безспорно оправданите цени? Един Гел знае какви са прическите… пардон причините.

    Като лидер по посещаемост за пореден сезон, както и безспорно най-силната и голяма ултра трибуна в България сме длъжни да припомним на господина, както и на другите, които ще се опитват да ни пречат и да изкарват парите си на наш гръб, че ЦСКА е вечен и ще пребъде дълго след като имената им бъдат забравени в историята.

    Нашата любов към светинята е безгранична, а волята ни несломима. Мнозина опитваха да ни спрат и всички се провалиха.

    Ще се провалите и вие, г-н Чандъров. Защото ЦСКА е много по-голям от всички вас и черните ви пари. И защото нашата любов е много по-силна от вашите комплекси и омраза. И така ще бъде докато свят светува.

    • 15
      1

      Я, се е–и пу–ката майна, църувул ловешки! Щом нямаш 12 лв, къде си тръгнал да се обясняваш.

    • 21
      3

      Точно така, Металик си е Металик, Ботев си е Ботев, а Велбъжд е Спортклуб, един да разбере. Голям си, обясни го на останалите мангали моля!!! Мерси!

  5. 7
    29

    ДУШАТ СЕ КАТО КРАСТАВИ МАГАРЕТА МАНГАЛИТЕ, ПРЕЗ ДЕВЕТ БАИРА В ДЕСЕТИ СЕ НАМИРАТ.

  6. 31
    5

    АНДРЕЙ СПАСОВ, ти си пълен ПЕДЕРАСТ!

    Що банваш само ботевисти, неграмотен мърлячо, а циганите пак си ги оставил да си показват селянията?

  7. 37
    5

    Ауу буферлята изтрещяха. Тая последната купа ги довърши. Един даже говори за окръжни групи. Смях. Няма да е зле да видите колко са ви задълженията към НАП, че и там буфери нещастни ви цъка една бомба със закъснител.

    • 8
      30

      не обиждай на гей. мене гей, дуде мангала гей. приятели с косоко… а купа подарена

    • 5
      19

      Кой говори за задължения? Да тъй в селския бек!

    • 5
      18

      Преди 12 години Локомотив направи дубъл, но със шампионската титла и лупичката ви от снищи!
      Преживяхте го! Нали?
      Е, и тези дето според теб страдат в момента и те ще го преживеят!
      Те и Берое направиха същото преди 3 години, после и Черно Море. И какво?
      …Утре ще е някой друг!
      Лошото е, че в нито един от мачовете в Бургас не напълнихте стадиона въпреки, че преди всеки мач го предричахте!? Снощи пък беше пълен смях откъм посещаемост !
      Айде успокойте се сега, щото идва поредния мач за първенството, а там до момента сте пълен резил!?

      • 3
        13

        да ти кажа няма как да сравниш шампионска титла и някакви си подарена купа…. едното се печели цял сезон, а другото се подарява в един мач. Даже и коментатора се чудеше какво “правят лудогорци” на прословутия мач за купата. А за вера какво да кажа – опъление на Шипка. Пудогорец тресна 3 греди, не им дадоха и дузпа срещу Нисиджан (странно, че никой от Лудогорец не протестира както обикновенно правят), вкараха гол и … спряха да играят. Не знам защо….

      • 12
        2

        Вие ли ще ни говорите за публика.Вие лаута не сте пълнили от 20 години.Дори на дербито с нас не може да напълните съборетината.И кой колко публика има ви видяхме на дербито в Бургас,четири пъти повече фенове на Ботев.Така че тихо,когато идете на лаута толкова колкото ние в Бургас тогава ще си говорим. А сега злобейте

  8. 26
    3

    Как един журналист не си направи труда да провери че тоя пич е роден на 17-Сеп-1994 и е на 22 години? Е после как да ви вярваме като се пъчите, че преписват от вас?

    • 5
      15

      дуде мангала роден кога иска. само пише дата и готово..

  9. 9
    25

    ураааа!!! идва Дуде мангала. с него ша ходи за банани..

  10. 13
    5

    Тоя не е лош, но се говори, че имал сериозни проблеми с дусциплината. Бат Венци затва го изгонил преди 2 години!

  11. 26
    4

    Дуде Ндонгала за цялата си кариера до тук има 3 гола и 2 от тях са във вратата на Локо Пловдив 🙂 Интересен трансфер ще е. Все още е млад. Явно има талант, но и проблеми с дисциплината.

      • 14
        2

        Роден е на 16 септември 1994, сега сме август 2017, т.е. все още е на 22 години и след месец ще навърши 23.

  12. 59
    6

    Слушай, кучко ..Ти много се интересуваш от проблемите на ОТБОРА НА ПЛОВДИВ БОТЕВ .Нормално ,тъй като си комплексарче от Столипиново .Говориш, че обичаш Локото .ОК !И какво правиш за своя отбор ?Висиш по форума и плюеш Ботев ?А какво казват отговорни ФАКТОРИ в Локото за отбора? Крушарски -БАНДА ГЕЙОВЕ НЯМА ДА МИ ДАВАТ УКЛОН НА ОНАЯ РАБОТА.. Или слушат в отбора или ядат дръвцето… КАКВО КАЗВА ЗУМА -Феновете на Локото са главно от малцинствата и ОЩЕ ДЕБА ВАШТА МАМА ЛОКОМОТИВСКА ???? И ТИ, КУЧКО, славословеше доскоро Камбура а сега го наричаш предател ?Затова че каза истината в очите на КРУШАРСКИ ? Но това си ти ,кучко !Не обръщаш внимание на своя отбор и и приемаш гнусотиите по негов адрес от ПРЕЗИДЕНТИТЕ МУ ?? МЪЛЧИШ ПО ТОЗИ ВЪПРОС И СТИСКАШ ЗАДНИ БУЗИ!!! УСПЕХ, КУЧКО!

    • 3
      26

      Добре де ние, какво да направим, че Крушьо и Зума са тъпи, като гъза на слона?!
      Вие имахте Христолов, но го търпяхте 10г.
      Е затова, какво да кажем? Да не говорим, че вашите легенди ги няма – Чико, Коцето, Пачев и т.н. щото алкохолът им е@а мамата.За жалост времената са такива, че трудно се намират будали да си хвърлят парите на ввтъра.Ако не беше Бойко да ги притиска да дават пари за футбола не ми се мисли, колко отбора ще играят в Агр. При вас положението никак не е розово – имате Самуилов и още няколко фирми, които дават пари за клуба, но тези 50 млн.лв. натрупани от Дон Цецищежви тежат цял живот и решението е само едно – да фалирате и да започнете от окръжните групи.Не е приятно меко казано, но това е единственият начин да си изчистите задълженията на клуба, а за стадиона там е мътна и кървава.

      • 21
        2

        ЕТО ПАК говориш глупости и несвързани неща за Ботев ..Гледай си твоя отбор !Кажи с какво да се оправят бакиите там ?НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ…. Ти се занимаваш само с Ботев! Ти славословеше Еду, Крушарски и Камбуров , после започващ да ги плюеш ?А отгоре на всичко даваш и акъл на Ботев .Ти си болен! Честно ти казвам търси си решение на проблема, защото след някой нов успех НА БОТЕВ, а последно време те не са малко ,току виж си превъртял съвсем ..А дано да имаш и здравна осигуровка, защото с това висене пред компа по цял ден сигурно си СОЦИАЛНО СЛАБ …

        • 2
          13

          Не съм “Лошото куче”!!!

      • 15
        3

        Не се обяснявай бе, гей.

      • 13
        2

        Ботев няма нито един лев дълг към никого! Или поне това сочи справка в регистъра!

        • 2
          5

          Скоро ще кажат делото КТБ нали сте към подсъдимите…Нищо не се знае..

  13. 59
    6

    Откакто се помня съм привърженик на Тракия а в последствие на Ботев. Подкрепял съм и всички други пловдивски отбори..Марица, Спартак и Локото, когато не играят с моя Ботев разбира се.
    Никога не съм срещал такава злоба и омраза от тъй наречените фенове на Локомотив. Аз обаче няма да им отвърна със същото. Както се казва убий простака с мълчание. Искам да им кажа, че нито Аян…лека му пръст, нито Бонев, нито Керимов се гордеят с омразата които излъчват техните фенове.
    Имам призив към нашите фенове: Да спрем да обръщаме внимание на злобните и заядливи коментари !

  14. 7
    46

    Господари на ефира му се подиграваха че пропусна 3 пъти на празна и полупразна врата 😀 Дуде дудеее … Ама не дуде 😀 😀 Поредният прекрасен трансфер след Тони Тасев който за 3 години има 0 гола и Стивън Петков който има голове само в обръщалките на Монтана – Славия !

Коментарите са затворени