Феновете на Локомотив (Пд) станаха поредната агитка в България, която се изгаври с ЦСКА. „Черно-белите“ привърженици издигнаха транспарант (на снимката), който красноречиво говореше за връзката между „армейците“ и Литекс. Паралелно с опънатото послание, феновете от Пловдив започнаха да скандират „К*р за Литекс“.

18 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    6

    А публиката на ЦСКА се изгаври с познатото на всички ЦИГАНИ!

  2. 5
    29

    Присмял се хърбел на щърбел… Кюстендил и Сопот поеха 10 от Ловеч. Факт 🙂

  3. 21
    26

    На коматевските им се подмокриха миризливите кифли от кеф, не си гледат насраните задници, които 6 пъти поеха черното кересте на ловешките селяни.

    Радвайте се, защото в 10 кръг пак ще ревете .

    • 7
      4

      Ще реве майка ти от анални болки насред кочината наречена ЛАУТ ДЖАМИЯ !Евала за тебе 4-1 не е за губа важнто е Ботев да пада нещасник гледай колко си прост ти и тоя ЛОКО1958

      • 5
        1

        Пак пълно с непознаване на граматиката!Защо така УМНИЯ?

  4. 20
    15

    УЕФА наказа Левски с глоба 57 000 евро и мач на закрити врата за знаме с нацистки орел, който държи клубната им емблема. Защо трябва да търпим същото знаме с емблемата на Локо като това вляво на снимката и от БФС да се правят на късогледи?

    • 3
      4

      Ти простако,правиш ли разлика от нацистки свастики и орела на Локо с емблемата на Локо!?,Според твойта логика,трябва да закрият Пирин,Лацио!Не си в ред селски!

  5. 21
    36

    Помаците само чакаха мача да свърши и почнаха да серат в темите на пловдивския любимец,мама ви дейба злобна помашка,смърт за жълтата сган,никакъв толеранс към неградските помашки изроди!

  6. 37
    17

    Фенове на Локо които са припознати от Велбъжд се подиграват на фенове на ЦСКА които са припознати от Литекс!?

    • 17
      23

      Роден1912,закрит2010!Основан някакво недоразумение ботявъ-Металик Сопот!Ботев се намира в Крумово при Христосков.На какво злобееш ,простако,на какво?Дали сме 26г. или 36г.не е фатално.Ние не сме прикъсвали съществуването си,а истинският Ботев не сществува,!

      • 18
        8

        не само,че сте прекъснали ами даже сте напълно закрити с публикация в държавен вестник

      • 7
        5

        Пловдивският окръжен съд на основание чл.6 във връзка с чл. 231, ал. 3 ТЗ с решение № 4460 от 24.07.2001 г. по ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб „Велбъжд“ – АД:

        ­ Вписва ново седалище и адрес на управление – Пловдив, кв. Лаута, стадион „Локомотив“;
        ­ Влива „Професионален футболен клуб Локомотив – Пловдив“ – АД в „Професионален футболен клуб Велбъжд“ – АД;
        ­ Вписва прекратяване без ликвидация на „Професионален футболен клуб Локомотив – Пловдив“ – АД, чрез вливането му в „Професионален футболен клуб Велбъжд“ – АД;
        ­ Променя наименованието на приемащото дружество на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив – 1936“ – АД;

    • 12

      Велбъж се сля с локомотив като прие всичките му пасиви и активи и името му. С кого се сля литекс та носи името цска . Ловешкия запъртък защо не сля литекс с цска да му поеме задълженията и тогава с право можеше да носи емблемата на цска. Всички които подържат новото цска не могат да се наричат такива

  7. 33
    17

    И сектор “Г” отсреща: Велбъжд, Локо, Ювее. Кои сте всъщност виее?…

Коментарите са затворени