Асен Георгиев се очаква да започне днес тренировки с Локомотив Пловдив, научи PlovdivDerby.com. Централният бранител игра за черно-белите през сезон 2013/14, а за последно се подвизаваше в Берое, с които разтрогна преди няколко дни. Юношата на Левски трябва да започне тренировки днес с пловдивчани. Георгиев се опитва да си уреди трансфер в чужбина, но до този момент така и не успява. Той ще тренира с Локо в следващите няколко дни, а черно-белите се надяват да го задържат и обвържат с договор, за който тепърва ще се преговаря.

11 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    12

    Саде Локо, саде Коко!
    Да са връща Коко и да ги почваме!

  2. 14
    4

    Добрите вести не спират! Камбура е разтрогнал най-накрая! Опасността да се върне вече я няма! Браво!

  3. 20
    5

    Очевидно Войнов е много в час откъм селекция, постройка и игрови облик на отбора! Не се взимат играчи на килограм и от интернет…! Всеки, който остане става за отбора и има качества!
    Убеден съм че скоро ще имаме и нападател!? Бих се радвал той да е Исмаил Иса, но Войнов си знае работата. Крушарски колкото и да го плюят и обиждат умишлено, явно е на правия път и за пореден път доказва, че е прав! Най-важното е занапред просто да плаща редовно! Прави ли го, Локомотив ще се превърне във перманентно водещ отбор, с който всички ще се съобразяват! Школата върви добре, но докато се стигне до взимане на играчи от нея, ще е нужно още малко време! Максимум година-две!
    Дано Райков и той да подпише, Асен задължително и той, и когато вземем и нападател, ще изглеждаме повече от прилично!?

  4. 17
    5

    Това ако стане ще е уникално! Асен Георгиев е много класен защитник и е точния човек за нас в момента!

  5. 9
    5

    Докато нямахме централен сега пък идват в излишък – Пламен Николов, Ивайло Марков, гръка и сега Асен Георгиев.Има много още, какво да се желае – трябва ни един халф в средата, щото Ванчо е на години и не е за цял мач.Йевтоски е много млад и не може още да поема отгворност да изнася мачове, както го прави Ванчо, Серджо бива, но още не може да влезне във форма.За Велковски пък не искам въобще да го коментирам…толкова време е при нас, как въобще не мръдна грам в развитието си.Нямаме и ляв бек за конкуренция на Бедиме, както и на Димо Бакалов.Ако остане Райков по дясното крило ще сме добре, щото ще се конкурира с Веско.На десния бек горе-долу бива Крумов с Георги Пашов.Нападетали от втора линия добре – Кики, Парвиз и Дино, но имаме крещяща нужда от изявен нападател голаджия, който да завършва атаките и да бележи.Дано някой от тези на проби стане.Абе ще направим отбор.Добре сме с точките, сега ше паднем от голямата чорба, но пак няма да изостанем много с точките.

    • 7
      16

      И за какво да идва ние нямаме никакви амбиции само заплати да гушат, че и пари няма и Райков никой го не ще и ние прибираме цетката , а школата кога с този собственик няма бъдеще

  6. 15
    6

    Имаме нужда от още един централен защитник. Добре дошъл!

Коментарите са затворени