Представителният тим на Локомотив гостува в 4-тия кръг на Първа лига на ЦСКА-София. Срещата е насрочена за 6 август (неделя) от 20:00 на стадион “Българска армия”. Главен съдия на двубоя ще бъде Никола Попов.

Билетите за привържениците на Локомотив ще струват по 5 лева. Феновете на “черно-белите” ще бъдат настанени в сектор “Б”. Пропуски ще се продават след 15:00 в деня на мача.

От официалният сайт на “армейците” cska.bg информират, че считано от 02.08.2017 година се ограничава достъпа на МПС до стадион “Българска армия”. Това важи и за дните, в които на него се провеждат футболни мачове, включително и предстоящото гостуване на Локомотив в София.

Автомобили и всякакви превозни средства на официални и длъжностни лица от БФС, включително гостуващ отбор, делегати, съдии, журналисти и гости няма да бъдат допускани в близост до съоръжението. Това ще принуди всички фенове на Локомотив, които ще пътуват за мача с личните си автомобили, да търсят алтернативни места за паркиране. От ЦСКА-София се извиняват за причиненото неудобство.

3 КОМЕНТАРИ

  1. В София пияници ща додем точка ще се върнем на прасето дзурлата ще развием…

  2. В Португалия няма забрана , маалата сме тук.

  3. 1
    3

    А за каруци дали има забрана?Питам за един приятел.

Коментарите са затворени