“Днес би трябвало да пристигне нов нападател и да се включи в заниманията на отбора. Вероятно ще го гледаме два дни, след което ще преценим дали ще го привлечем. Идването му обаче все още не е напълно сигурно. Затова първо ще изчакаме да пристигне, след което ще обявим, кой е. Не е европеец, но притежава гражданство“, заяви пред “Марица“ спортният директор на Локо Пд Чавдар Цветков.

25 КОМЕНТАРИ

 1. 8
  1

  Пак избрахме “българското”. Този е чист “ариец”.

 2. 8
  1

  Защо в раздела на Ботев качвате новина за локомотив? В този сайт някой носи ли отговорност за материалите къде се качват от къде се преписват и за правописа изобщо?

 3. 3
  2

  родопейски да не е компари да рови под уклона…

 4. 9
  4

  Тоя ще е от нашите, щом не е от Европата, а има само паспорт.

 5. 6
  4

  ся като ни подбарат чорбарите ше видим какво чакаме

 6. 7
  11

  Войводата,пръскане доматите на пазара да не дадат фира ,прибирай сергията в буса и докато мръкне – дави се прибрал в Стряма! Не си добре дошъл в Пловдив и под теми за Локомотив! Нали знаеш къде ти е мястото?

  • 7
   4

   Отивай да изправяш наклона на Крушата, че много му бил паднал.. И с двете ръце го дръж!

  • 6
   4

   Я,член на бандата гейчета се изказва!Остави доматите на мен,а ти дръж везелина да ти е под ръка,защото наклона нещо не бил под необходимия ъгъл.

 7. 17
  15

  Ега си,навалица от мераклии да ритат в Локо кн.

   • 5
    4

    Може да съм Сопотчанин,но не съм като ето тези-собственикът на клуба Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на Локомотив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.

    • 6
     5

     хаха. не знам какво си но си папагал. Не ти ли омръзна, бе Орачо?!

     • Щом на вас не ви омръзна да си го изпросвате,защо на мен да ми омръзне?

    • 5
     3

     Нарича се Локомотив Пловдив ,създаден 1926г. ,а вие приключихте2010г..Прави ви чест ,че намерихте форма и начин да основе те новия Ботевъ.Ние намерихме начин тогава с Георги Илиев.Едно немогат да си обясня,защо сте допуснали граматическа грешка,та изписвате името на отбора с,”Ъ”накрая?На Село този урок по граматика явно не си ви го залегнали в учебната програма!

     • 5
      5

      Мангал , не се опитвай да мислиш!!!!!!! Идвай на джамията да те изплюща , ама се изкъпи че е топло!!!

     • 4
      1

      Ами трябва да си мъъъничко по грамотен,и щеше да знаеш защо Ботев завършва на “Ъ”.Това е премахнато през 34 или 36 год.което означава че ако Локо кн.е основан 1926,трябва да е ЛокомотивЪ,ама не е.Чити,чети ограмотявай се преди пишеш простотии.

     • 2
      1

      Май искаш да прочетеш ДВ както бях обещал.Ама хайде,следващият път.

     • 1
      1

      Я,кучешката уроспия била жива ве!Каква банда бяхте според гранде президенте?

Коментарите са затворени